Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Köszi. Nos igen, erre is igaz az a tipikus közhely, hogy: "olyan ronda, hogy már szép".
Csalóka ám! Én is az arányait nézegettem, fura az ejtett orra, segge. Ráadásul az Elite oldalon elég sutácska, korai képek vannak róla. Ha a Youtube-n nézegetsz pár videót róla, lehetőleg HD-t, egész jó, dinamikusnak tűnik a forma. Bár kicsit "Dácsiás". A modell is, kézben tartva, igaziban, sokkal jobban néz ki. Én egy olyan csutka, rövid kis masinának gondoltam. A Mondial (az sem egy szépség, pedig Pininfarina!) sokkal nyúlánkabbnak tűnik, pedig csak milliméterekkel nagyobb. Most, hogy itt van előttem az asztalon, úgy gondolom, hogy tudnék örülni, ha igaziban is birtokolhatnék egyet. Pedig egy nagyon nem Ferrari legenda. A 2+2 ülésről néhány gondolat. Szerintem egyik gyártó sem gondolta komolyan, hogy oda embert ültessen. 1985-ben volt szerencsém egy Porsche 911-ben hátul ülni. Nem tagadom, a kollégámmal, elég illumináltan (19 éves voltam) kóvályogtunk a Linz melletti autópályán, gyalogosan, de a leállósávban, mert a szabály, az szabály! Az autópálya rendőrök szedtek össze minket és a Porsche hátuljában vittek vissza a hajónkra. Csak pár dologra emlékszem, rázott és hangos volt kegyetlenül, és qrva kényelmetlen volt. Pedig a 180 centimhez akkor még csak 68 kiló voltam. Hiába volt Porsche, akkor, ott nem éreztem eufóriát, hogy milyen sukár gépben ülök. Szóval ennyit a 2+2 ülésekről.