269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    sajnos már egy új AA modell sincs 70-100eur áron
    így egyértelmű hogy ha lenne AA Ferrari az meg pláne nem annyi lenne, de mint Peet haverom is megjegyezte lehet hogy 180 eur lesz (lenne) de az legalább pöpec minőség lenne, és inkább adok 180eurót egy AA Ferrraiért mint ugyanannyit egy HWE-ért
  • 355

Dino: Ez Tazio Nuvolari autója az 1930-as Mille Miglia versenyről. Egy MM-történeti oldalon azt írják, hogy gyári autó volt. A Scuderia akkor már létezett, de másik 3 Alfát indított, úgyhogy ennek a gépnek csak kevés köze van Enzo Ferrarihoz.

A SF pajzs csak 32-ben jelent meg először.
    Utoljára szerkesztette: 355, 2015.01.26. 15:40:40
  • autoart8
    Sziasztok! Sajnos az AUTOart-os Ferrari sztori csak kamu... Az Aa. sem jelentette be, és semmilyen más oldalon nem volt hír róla, + egy AUTOart szakértő is azt mondta, hogy nem igaz a hír sajnos, pedig nagyon jó lenne, ha lenne licence az AUTOartnak, hogy Ferrarikat gyárthasson... De majd kiderül a Nürnbergi modell kiállításon. ;)
  • Voice27
    Szerencsétlen zöld pickup lassan modellgyűjtős mém lesz, mint annak idején a "napi egy doboz cigi ára" volt.
  • crosspeet
    Ha draga az a qrva Ferrari licence, akkor az Aa-nak is ra kell tenni ... De legalabb lesz. Szerintem.. Ha lenne akkor min 130-180 euro . Viszont ott nem lesz hiba az is tuti!
  • Missa
    Én is csak dörzsölöm a szemem. Google fordítóval fordítgattam az értelmét. Szerintem meg kell várni a nürnbergi kiállítás végét, hátha ott színt vallanak.
    Az OK, hogy gyártanak, de készüljünk fel, nem a 70-100€-s kategória lesz szerintem.
  • crosspeet
    Imaink meghallgattatasra kerultek volnaaa??? Nem tudom a nyelvet, de ha igy van, akkor uj feny gyullad a sotet szobakban! AMEN! micsoda lehetosegek tarhaza a minosegi gyujtoi vonalon, AMEN!!!
    gyanus...
  • mikeman
    ez lehetséges lenne???
    Autoart Ferrari????
  • mikeman
    basszus tényleg, hisz a Z8ba egy E39 M5 moci volt, mégpedig ha jól tudom változtatás nélkül emelték át
    amúgy így elnézve a képeket már értem miért olyan nehezek a resin modellek, jó vastag a műgyanta kaszni
  • BMW M5
    Egy holland srác csinálta az átalakítást és egy Maisto BMW Z8 volt a motor-donor :

http://www.bimmerboard.be/forum/index.php?PHPSESSID=6gshn2r5aim4043448dvd062i3&topic=33364.msg898168#msg898168
  • mikeman
    mondjuk ezt én is csak nem ilyen áron :)
  • mikeman

ez mekkora királyság!!!!!
    mondjuk az E38-at még értem, ott donornak ott van egy (talán) revell motor, node az E39 esetében honnan szedtek M5 motrt bele, tudtommal senki nem csinált 1:18ba ilyet....
    nomeg azért ez nem kis munka volt ám, nekem meg se fordulna a fejembe hogy hozzákezdjek, le a kalappal a kivitelező előtt
  • Missa
    Mondjuk Super Elite-ből ezt azért szeretném be szerezni: Ferrari 410 Superamerica
  • bulba
    Jó képek! Eddig soha nem gondolkodtam rajta, de most felmerült bennem a kérdés: mi tartja fönn az ajtókat a modell-lamboban?
  • BMW M5
    Ez lemaradt:
  • BMW M5
    Gyönyörűek
    ...és , hogy ne legyen hiányérzeted az Otto-s BMW-k motortere miatt.....az átalakítókkal szívesen "megismerkednék " mert profi a cucc

Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.01.25. 20:10:11
  • bulba
    Ejha, hát nem kis fába vágta a fej...akarom mondani nem kis vasba vágta a felxét az ismerősöd, de látszik rajta, hogy ért hozzá! Szurkolok, hogy minél szebb, élethűbb legyen az eredmény....
    vagy...
    befalazni a két hátsó ajtót, megemelni az övvonalat és legyen belőle egy fain shooting brake! :D
  • mikeman
    a hosszú évek alatt én is megbarátkoztam a gyártóval, pedig az elején nagyon köpködtem rájuk, de mentségükre szolgáljon, olyan szinten nem éltek vissza a licenc joggal, hogy azért elég rendesen fejlesztettek és fejlődött a minősége a modelljeiknek az évek alatt, pedig megtehették volna hogy semmit nem fejlesztenek, akkor is csak ők gyártottak volna és kénytelen megvette volna az egyszeri Ferrari gyűjtő, de háisten nem tették. És igaz voltak hullámzó időszakaik is, de összeségébe amíg relatív jó áron (20k vagy az alatt) voltak teljesen elégedett voltam velük. Kár ezért az utolsó egy év ár űrbelövésért, bennem sem hagyott jó szájízt. Ettől eltekintve tőlem símán maradhattak volna, csaképp kellett volna egy kis piaci részt biztosítani pl. a Kyoshonak és nem olyan áron hogy mint a F355-el tették velük. Így elkerülhették volna a röhejes super elite kategóriájukat, ami egy picit javított elite, csaképp dupla áron, de ez már a múlt, tekintsünk a jövőbe :)
  • BMW M5
    Ha lesz majd újabb ( pozitív ) fejlemény akkor hozom az infót , képekkel . Nem értem az Istmodels-t , hogy amikor kb. 3-4 éve kihozták az 1/18-as Lada 1200 - Fiat 124 - Seat 124 - Tofas 124 limuzinokat akkor miért maradt el később a kombik kiadása . Mondjuk ha most összeírnánk ,hogy a különbözik modellgyártók mit ( vagy mit nem ) hoznak ki , akkor baromi hosszú lenne az a lista
  • bulba
    Köszi! A képeket nézegetve először én is furcsálltam, de hogy te is megemlítetted, először megnéztem az általam látott/fotózott egyetlen példányt és meglepetésemre azon rendesen az A oszlop tövében volt a tükör. A gugli képkeresés is ilyen találatokat mutatott, Wikipédián sikerült egy példányt találnom, aminek szintén ilyen előretolt visszapillantója van. Bár nem írják, de arra gyanakszom, hogy a facelift során változtatták meg.
  • Missa
    Szerintem HWE-re mindig is jellemző volt ez a "hullámzó lelketlenség". Szinte szinuszosan le lehet vezetni a modelljeik kiadását és minőségét. Csináltak egy ilyen-olyan modellt, aztán hirtelen jött egy "atom hasító" (pl. 599 XX), aztán megint egy ilyen-olyan gyengébb, aztán ismét egy ütősebb. A fene sem értette őket, miért nem tudták a színvonalat egyformán hozni. Sajnálom amúgy, hogy kikerültek a Ferrari bizniszből. Azért sok érdekes modellt is piacra dobtak. Még a sete-suta Foundation Elitesítés, a166 MM is nagyon tetszett. Azt meg más ki sem adta és jelentős típusa volt a márkának.
    Kár, hogy sok gyűjtőben ezzel a LaFerrarival keserű szájízt hagytak..
  • mikeman
    akkor legyen 1400 év de az mégse 20 év

node az a kombi sokkal izgatóbb, nagyon ügyes ismerősöd van, remélem lesz majd kép a végeredményről is
  • Missa
    Hoppácska!
    Erről a Lada projektről ha még lesz képed, ne titkold őket!
  • BMW M5
    " a római városnevek 2000 évvel ezelőtt létezett települések nevei "
    Pannonia provincia kb . Krisztus után 430-450-ig volt a romaiaké ezután a hunok ( köztük magyarok foglalták el ) majd a honfoglalás ( első hullám ) 600 körül vette birtokban . Befejeztem a történészedést és maradjunk a modelleknél

Ha nem is Kyosho , Autoart , BBR , stb de.....home made , umbau 1:18-as Lada 2102 kombi . Istmodels az alap és az egyik ismerősöm csinálja . Most még alfa állapotban van a kicsike de idén májusban ( remélem ) kész lesz az első demó darab . Ezt még tavaly év végén fotóztam egy kuka ( más vízszintes felület nem volt ) tetején

• mikeman
    hát tudod én is látom azokat a netes megnyílvánulásokat amik a selejtes Laferrari-kkal foglalkoznak, ilyenkor örülök hogy nem adtam egy valag pénzt egy közepes minőségű modellért. A videón is amikor ráközelít a kamera, elég csúnya részletek látszódnak, pl a ragasztónyomos logómatricák, a sorjás felniküllők, nomeg a rácsok olyanok mint a tizenéves Kyo modelleken, talán még rosszabbak is, és továbbra sem tudok elmenni a motorháztető óriási illesztési hézagán. Talán a motortér amin nem tudok fogást találni, de motorterekben a mattel mindig is jó volt, már a kezdeti modelljein is egész jó motorterek voltak
    A Charger meg egész pozitív meglepetés, talán nem éri el az Authentics színvonalat, de ha ez lenne a kiindulási alap a későbbi muscle car érának a mattel részéről -mondjuk a Ferrari korszak után tátongó fejlesztési űrt betöltendő-, akkor azt mondom hajrá, én támogatom
  • mikeman
    ááá ezekről már mingyáá szívesebben beszélek

egyenlőre ennyi, van még egy E12 M535i meg egy E30 Alpina 3,5s de azokról még nincs rendes képem, telós képekkel meg nem villogok ;)
  • Missa
    Na itt van J.D Kelly két kis videója a HWE - F&F Charger-ről és a LaFerrariról:
    La Ferrari:

Charger:

A Charger-ről a véleményem, a videó alapján, hogy nem rossz, bár az Autoworld szerintem még mindig jobb. AW-nek szebbek az apró részletei. Remélem nem csak filmes témában nyomulnak majd Muscle Car témában. Én javasolnám nekik a becsődölt H61 cuccok átvételét. Megjegyzem, a tűz pörkölje meg Elite-ket... A Ferrariknál miért nem tudták a modell alját is így kidolgozni????

LaFerrari-ról nem tudok mit mondani. Ami fura nekem ebben a modellben, hogy a FB több fórumán, csoportjában, világszerte sok hibát mondanak róla. Illesztések, ragasztónyomok, festék hibák, lepattanások, de többen jelezték pl. hogy a nem is olcsó modellt úgy kapták, hogy hiányzott róla alkatrész!!! Főleg a hátsólámpák vörös plexi burkolata. O, hogy bukták a Ferrari licencet, de azért ilyet nem lenne szabad megengedniük...
  • mikeman
    szerintem is maradjunk az autómodelleknél hisz ez a topik címe is
    de annyit azért mégis hogy van egy kis csúsztatás amit írsz legalábbis a városnevekkel
    a római városnevek 2000 évvel ezelőtt létezett települések nevei, azokra több száz évvel később új magyar települések, városok épültek gyakorlatilag a semmiből,hisz addigra már nem is léteztek a római települések
    míg a Pozsony városa magyar város volt és azt egyszerűen a szlovákok átnevezték a saját nyelvükre, nem új várost építettek, csak a névtáblán lefestették a magyar nevet és odapingálták a szlovákot
    de ebbe tényleg ne bonyolódjunk bele, te is inkább rakjál fel képeket a modelljeidről
  • BMW M5
    Még,még , még ennyi nem elég . Ottomobile-töl milyen Bömöseid vannak ?? Fotókat róluk !
  • bulba
    Az a sárga gondlom valami egyedileg átalakított darab lehet. Ezeket a fotókat egyébként úgy csináltam, hogy a modellt beállítottam a monitor elé és a google képkereső által kiadott képeket raktam be háttérnek :)
  • mikeman
    na megpróbálom újra, kicsit más képekkel
    hátha ez látszódni fog

• BMW M5
    " a Szlovák zászló is a MAGYAR zászló koppintása "

Ezt kifejtenéd részletesebben ?
    - A fehér-kék-piros tipikus szláv ( orosz , cseh , szerb , szlovén , horvát ) színek .
    - Ha a címerre gondolsz akkor a magyar zászlóban nincs címer .

" Bratyiszlava olyan nem létezik..............mert az POZSONY "
    Akkor ezek a magyar helyiség nevek sem lehetnének.........
    Pannonia - Romai birodalom :
    - Arrabona - Győr
    - Savaria - Szombathely
    - Sopianea - Pécs
    - Aquincum - ÓBuda
    - Alba Regia - Székesfehérvár
    - Intersica - Dunaújváros
    - Limosa - Szigetvár
    - Scarbantia - Sopron
    - Solva - Esztergom
    ......de inkább maradjunk az autómodelleknél
  • mikeman
    variációk egy témára :)
    jelesül az E46 M3 témára

• Missa
    Nem lenne azért az olyan rossz fórum, csak úgy mond már "nincs már gazdája"...
    Ráadásul pár hónapja a "gazda" megváltoztatta a fórum motort, vagy minek hívjákot. Azóta hiába írogatnak neki, hogy ez sem annyira jó, az sem annyira jó, tojik rá. Nem is csodálom, hogy már alig van aki ránéz.
    A "gazdának" most fontosabb a saját maga által szervezett autós klubja, azok rendezvényei. Ez van...
  • Missa
    Lacikám, van! Szeretném, hogy így is maradjon. De isten igazából nem értem miért kell "neki feszülni" a másiknak? Csak azért mert tegyük fel nem ugyan azt a modellt, típust gyűjti, mint én. Mert szereti a zöld színű kocsikat, vagy az olaszokon kívül, kedveli az USA gépeket, vagy bár mi másért...
    Nem olyan nagy a honi modellgyűjtő tábor, még e kis közösségben is izélgetni kell a másikat? Minek? Mi lesz a jobb ettől?
    Megmondom őszintén, kicsit "félek" Tőled én is. Mert nem csak Ferrarikat gyűjtök újabban, hanem gyermekkorom elérhetetlen álmait is, amiket anno csak fotókon, újságokban láthattam, imádtam. Félek, mert kedvelem a zöld színű autókat is. Gondolom kapok majd azért is, mert most vallom be, hogy sajna véges a kapacitása a vitrinemnek is és az értékesebbeket én is dobozban tartom. Szégyellem magam ezért rettenetesen, de sajnos kicsi a lakásom, nem tudok több vitrint elhelyezni benne. Persze tudom, akkor mi a francnak gyűjtök modelleket... Helyette inkább aszalnék csirke farhátat öregebb napjaimra. Nem ?
  • BMW M5
    Wow.....mekkora külső tükrök Nice car
  • Missa
    Minden esetre ha lesz képed az újakról, én várom őket.
  • Missa
    Lájk.
    Az Olds-nak nagyon jó a szine!
    T/A-ról, GTX-ről mit mondjak? Tudod a véleményem.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.01.25. 18:12:40
  • Missa
    Na, ilyen "kacsa seggű" Swiftet sem láttam még! Mármint a modelled mögött, ami a fotón van.
  • crosspeet
    Fekete van most is itt-ott.. De valahogy nem az igazi ez sajna. A gyari 17-es felni joval nagyobb is mint ezen, raadasul az europai 3ajtos kene.. Bar lehet eloben mas azert. Koszi!