Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Lacikám, van! Szeretném, hogy így is maradjon. De isten igazából nem értem miért kell "neki feszülni" a másiknak? Csak azért mert tegyük fel nem ugyan azt a modellt, típust gyűjti, mint én. Mert szereti a zöld színű kocsikat, vagy az olaszokon kívül, kedveli az USA gépeket, vagy bár mi másért...
Nem olyan nagy a honi modellgyűjtő tábor, még e kis közösségben is izélgetni kell a másikat? Minek? Mi lesz a jobb ettől?
Megmondom őszintén, kicsit "félek" Tőled én is. Mert nem csak Ferrarikat gyűjtök újabban, hanem gyermekkorom elérhetetlen álmait is, amiket anno csak fotókon, újságokban láthattam, imádtam. Félek, mert kedvelem a zöld színű autókat is. Gondolom kapok majd azért is, mert most vallom be, hogy sajna véges a kapacitása a vitrinemnek is és az értékesebbeket én is dobozban tartom. Szégyellem magam ezért rettenetesen, de sajnos kicsi a lakásom, nem tudok több vitrint elhelyezni benne. Persze tudom, akkor mi a francnak gyűjtök modelleket... Helyette inkább aszalnék csirke farhátat öregebb napjaimra. Nem ?