Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Először is köszi. Nos, páran már megelőztek a válaszban. Igen, nekem is az a véleményem, hogy nem teljesen hiteles. Gondolom az öntő formánál a sima GTS-t is felhasználhatták mintának. Az Elite QV-nek nem elég "markáns" a front spoiler-e. Szerintem. Itt pár éve ezt bővebben kifejtettem: Ferrari 308 GTB-GTS
Egy magyarázat lehet rá. Talán egy USA specifikus (az oldalsó marker fények miatt 100%, hogy USA piacos gép) kései GTB, vagy korai QV, csökevényes spoilerrel.
A motorja az mindenképp a K-Jetronic-os, tehát QV. De amúgy a GTS is "hibádzik" néhány ponton. Motorja nem QV, a spoiler sem az. Ettől lehetne hibátlan GTS, csak a hátsó spoiler nem autentikus a típushoz és az évjárathoz. Annál talán tuning elemnek el lehet fogadni a hátsó spoilert. 
Valóban kimaradt a motortér összehasonlítás. Kyosho-ban a nagy, fekete légszűrős, porlasztós motor van. Ez a modell biztos, hogy a korai (1976-77) gyártású ún. Vetroresina modellje. Az első sorozat, 808 darab, üvegszálas műanyag kasznival készült, szimpla kipufogóval, tele narancssárga hátsó index-szel, tolatólámpák a lökhárítóban. 308 Vetroresina
Később, a fém kasznisoknál került a tolatólámpa, az index közepébe: 308 GTB - 1978 Majd még később jött a 2x2-es kipufogóvég is.
Mi van a hasammal?!
Értettem a célzást....
Nem csináltam szemmagasságból képet. Egy panelkonyha a "műtermem". 105-ös makró objektívvel fotózok, néha a falra kell másznom, hogy bele tudjak nézni a gépbe. Annyira hátra kell vinni a gépet, hogy beleférjen a látómezőbe a modell. Aztán állványról fotózok. Pont olyan hülyén jön ki a magassága, hogy a lábakkal kellene variálni, hogy szemmagasságú képek legyenek.
És ha már nagy a hasam, hozzá mérten lusta is vagyok állítgatni az a qrva állványt. De majd tavasszal-nyáron, napsütésben csinálok majd alacsonyabb perspektívájú képeket is.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.12.29. 12:43:54