269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#258838 Utáltam is. Öntési csatornák, hőtágulási vonalak, élek, öntési hibák. Egy hétig csak reszeltem meg csiszoltam meg alapoztam meg csiszoltam, hogy a végén kiderüljön, hogy sz@r volt a (vadiúj, Rosso Mugello színű) festék és sose keményedett meg rajta. Le kéne kromofágozni megint az egészet, de még nem jött meg a kedvem hozzá.
Rosso Mugello:
-
#258837 Bizony! A Bb 348-asnál is ott vannak azok a fránya öntési nyomok. A csomagtértetőn is. A teteje nálam "nem játszott", ment a levesbe.
-
#258836 Ja, és a feliratok nem az érdemem, :) csak "eredeti" fotóban nem találtam a neten hirtelen 100%-ban olyat amilyen az enyém volt. Szóval ezen eredetileg is volt felirat a fehér gumiperemen. -
#258835 Köszi! A festék amivel festettem "matt" felirattal volt ellátva, aztán mégsem az lett. :( (Amúgy érdekes hogy festettem már vele figurákat, és azokon szép matt lett... )Az öntési hibák valóban az összhatás kárára mennek, legközelebb mindenképpen megszabadulok tőlük valahogy. Mert egy műanyag modellen ez viszonylag egyszerű művelet, de a fém kicsit keményebb dió.
-
#258834 Nekem a fekete Bug jön be a legjobban. A gumikon a feliratok nagyon ütősek, felteszik az i-re a pontot :-) Két dolog van rajta, amit fikáznék kicsit: a fényes ülések, meg a Bbubu öntési hibák. Próbáltad eltüntetni őket? Én egy Bburago Ferrari 348-cal vívtam meg. Nem volt egyszerű, ott főleg a tető meg az első géptető volt gáz. Meg a hátsó kerékjárat tetején egy hosszanti él.
-
#258833 Üdv!
Köszönöm! :) Igen, a dísztárcsák levehetők, így könnyű volt a fényezés. Természetesen polcra megy, nem gurigázunk vele. :)) -
crosspeet #258832 Hi!
Tetszik, nagyon jo lett!!! Grat!
A felnit hogy fenyezted, leveheto a disztarcsa..? Polcra valo, szep darab! :) -
#258831 Úgyhogy ezzel háromra növeltem az elkészített custom modellek számát. :)
-
#258830 Hosszabb kihagyás után egy újabb átalakítás. Ezúttal 1:18 Bburago volt az alap. A motorháztetőnél látható rés már megszűnt (nem volt megfelelően becsavarva). Íme a részletek:
-
#258829 Egyre érdekesebb és ( sajnos ) drágább modelleket készít a Norev :
https://ck-modelcars.de/en/eur/p/21244/mercedes-benz-300-ce-24-a124-cabriolet-almandin-red-metallic-1-18-norev/b66040616/ -
#258828 OMG... MR Collection Ferrari California T és 458 Speciale. T'om, hogy semmijük se nyílik, de ha tehetném, inkább ilyeneket, mint HW-t vennék.
-
#258827 Végre valami hír... A HW twittelte, hogy a Ferrari F14T 1/18-ban és 1/43-ban gyártásra került. gondolom idén nem ér ide (meg vszleg sehova), tehát úgy tűnik, hogy a jogok lejárta mellett kiszállíthatják a modelleket, amikbe már belekezdtek.
Megemlítették a 458 Speciale-t is 8de csak annyit, hogy ámulatos lesz), szóval talán abból is lesz valami. És gyártásban van az 1/18-as Back to the Future DeLorean időgép is.
-
crosspeet #258826 Nem értek én a lovakhoz, nem idevalósi vagyok. ;)
Maradnak ezek idehaza, belső körökben. ;)
Amúgy úgy tudom nem szeretnek magyarból vásárolni a kintiek, sikerült hírt csinálni a megbízhatóságunkból sajnos, no meg a posta is drága kifele.. -
pacalburger2 #258825 ebay-re nem is akartad feltenni? gyorsan el szoktak menni ott. -
pacalburger2 #258824 wow, nem csalódtam a képeid minőségében.
Ha pedig csak két képed van az említett időszakból, ez ellen tenni kell. Jön a karácsony, le kell adni a hozzátartozóknak a listát, hogy mit vegyenek :D -
crosspeet #258823 Pedig ebbol 100-ert nem lesz parkoltatas idehaza.. -
#258822 láttunk olyat naaa , tényleg naaa :)
de azért erre építeni azért nem lehet naaa :DD -
crosspeet #258821 Lehet oregmocis vok itt oszt azé.. Laptopon mukodik a dolog. :)
Volt mar 100 euros modell 29-ert, osztan ra par evre meg 150.. Lattunk mar olyantot na. :) -
#258820 azt hogy lehet?
eddig csak VIP tagokaknak lehetett, azoknak is csak egy időn belül -
#258819 szerintem ez sose lesz 50eur (bár kívánom hogy legyen annyi)
nem gondolnám hogy mostanság rendelek valamit is mert most ruháztam be egy 3 betűsbe, úgyhogy inkább eladnom kéne már valamit, de legutóbb a MC SL65 balck series modellmre egy érdeklődő volt az szívesen elcserélte volna egy maisto-ra :)))) ... udvariasan megköszöntem és nem küldtem el az annnnnnyjába , javulok :) -
crosspeet #258818 beszarok, most már lehet szerkeszteni ha elcseszek itt valamit, pl ha modellkép helyett egy szaros gatyát ábrózólót töltenék be meg minden.. mik vannak.. :)
ideje volt.. :D -
crosspeet #258817 hát nem is tudom... nekem sem jön be a lapos orr, de ha működő lampionok lennének azon a lapos orrocskán.. akkor talán..
mondom, erre nem csapok rá rögtön a megjelenésekor, ez kivárós lesz, ha mondjuk 50euró lesz ákszijóban, talán..
apropó, jövő hónap elején jönne cuccom kintről, ha esetleg érdekel Mihi bátyó.. ;)
Utoljára szerkesztette: crosspeet, 2014.11.15. 16:40:19 -
bupsam #258816 Sziasztok!
Eladó F1 modellek:
Hot Wheels 1:24 2006 M. Webber Williams
Bburago 1:32 2011 M. Webber Red Bull
Minichamps 1:43 2005 J. P. Montoya McLaren Mercedes
Minichamps 1:43 2011 J. Button McLaren Mercedes
Minichamps 1:43 2011 L. Hamilton McLaren Mercedes
http://olx.hu/hirdetesek/hirdeto/wSvw/
-
#258815 mondjuk nekem alapból nem jönnek be ezek a lapos orrúak, így aztán tök mindegy hogy nyílik e a lámpája, de szerintem aki Porsche fan különösen 911 fan annak ez szerintem kötelező lesz mert ezt a verziót alig gyártja valaki, és nem is néz ki rosszul kép alapján, szerintem nálad is jól nézne ki lámpacsukás ide vagy oda -
#258814 egész pofásan néz a kis bogár, az árához képest meg különösen -
#258813 Nagyazistenállatkertye -
#258812 Az a Merci 1/18-as, csak a Ferkák 1/43-asok :-D Nekem nagyon bejön az E-Klasse, ezért is számítottam be, de mégis inkább elpasszolnám, kb. annyiért, amennyiért jött. A színe jó, de oszályidegen :-)
Az 1/43-ba pont az F1-esek miatt csaptam bele. Sokkal többféle van ebben a méretben. -
#258811 Azzal már nekem is volt dolgom
Írta a hirdetésében , hogy telefonon érdeklődjenek . Hívtam ( többször is ) de nem vette fel aztán írtam neki emailt amire nagy nehezen válaszolt,hogy inkább hívjam , de akkor sem vette fel . Már nem erőltetem a dolgot....... -
crosspeet #258810 és bár sok embert ez nem fog itt érdekelni, van olcsóbb új alternatíva, ha valakinek nem telik Autoartra: Welly VW Kafer 1:18, kb 30euro.
fekete és vajszínben is.
-
crosspeet #258809 így még szobornak sem az igazi, csak játék...
nagyon olcsón kéne ezt árulni, hogy szorítsak neki parkolót idehaza.. -
crosspeet #258808 végre valaki legyártotta a Revell után, kissé feljebb tolt minőségi szinttel ezt a flat / slant nose 911-es Porschét..
de.... bár elég jól tolja a GtSpirit a stuttgarti témát, ez esetben de jó lett volna ezt a csúnyácskát valami kecsegtetőbbel eladhatóvá, érdekeltebbé tenni.. mondjuk egy működő rejtettlámpával pl!!! Kár..... ez veszélyes téma Porsche körökben, nem mernék rá megesküdni hogy nagyot kaszál a tejeszacsi gyár..
-
crosspeet #258807 hát, srácok, azt gondoltam, tőlem hülyébb nincs, mármint ami a számítógépes tudásomat illeti.. :)
de van egy szauszparkos gyerek a bolhán, az viszi a prímet.. :)
kb 100autó egybe leírva, egy vesszó, vagy új sorbekezdés az mafu, imelhez nem értek, híjál este.. XD
hjajj... -
zsolti65 #258806 A réginek meghökkentően alacsony az övvonala.Épp hogy elférnek a kerekek..Ezért brutál megjelenése van.
Az újnál olyan "hagyományosan,divatszerűen" no meg a nagyobb csomagtér miatt emelkedik az övvonal úgy,hogy már szerintem túl magas a hátulja.Lapos,meg minden,de a segge már inkább vertikális,mint horizontal.....Amúgy meg drágább lesz mint az one 77.
-
#258805 Az E Merci kicsit csufika, na nem mint modell, (úgy kifejezetten jól meg van csinálva, különös tekintettel a szép részletes belsőre és a nyitható részekre amik megléte 1/43-ban igencsak ritka!) hanem maga az 1:1-es alapforma ami nekem kevésbé jön be.
A régi formula gépek nagyon ott vannak a szeren! Nekem kifejezetten tetszik, hogy a hátsó kerekek jóval nagyobbak az elsőknél. -
#258804 Most majdnem megfogtál :) Igazán téli hangulatú, havas képem, csak két modellről van:
-
#258803 Naposnapot!
-
crosspeet #258802 Bar horror lett az ara, de nem idehaza.. Itt nem lehet eladni semmit araban, szerintem.. Sajnos. Bar vevoi szemmel meg jo ez igy olykor.. :) -
pacalburger2 #258801 Emlékszem, mikor kb 1 éve hirdettem az autót, akkor szerintem még megvolt Neked a Mugen verzió. Remélem, jó üzletet kötöttél vele, mert mostanra a Mugen változatnak igencsak horror ára lett. -
#258800 Húúúú, elegáns, stílusos. Nekem tetszik.
Sokkal szebb mint a '80-as években gyártott ék alakú Lagonda
Persze azért úgy vagyok vele mint a zsiráffal: Szép, szép, de otthonra nem kellene.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.11.14. 09:21:21 -
crosspeet #258799 Ilyenem feherben volt, csak Mugen ... magyon szep ez a kek, de szerettem volna ilyet, hjajjj..
De nalam mara mar a japan vonal leszukult egy autora.. :/
Aki gondolkozik rajta, ne vacilaljon sokat, csak ajanlani tudom (kis reklam), baromi patent modell!