Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • autoart8
    Nekem is volt már vele tapasztalatom...Régebben megvettem kb. 35 retro autós modellt, másik házba költöztünk, ezért egy kis ideig feltettem a padlásra, egy biztonságos dobozban, lefóliázva, hogy ne legyen bajuk,
    mivel megakarta venni őket az a bizonyos illető, ezért 1 órás munkával kb. Levettem neki a modelleket, majd mondja, fotózzam le őket egyenként..... Ok... Majd az árnak a feléért kb. Elvittr volna, persze azt mondta, hogy most még nem tudja elvinni stb. Majd meghirdettem egy Aa Mustang modellt, kérdezi mennyi, meg minden... Mondom ennyi az ára, ok, alkud az árból 2-3 ezret, mondom ok, akkor elviheted ennyiért... De akkor a retroautókat nem tudja elvinni.. Mondom nagyon jó, pakolhatom/csomagolhatom mindet vissza... Mondtam neki 1 hét múlva, ahogy ígérte, hogy elvinné, hogy akkor hol találkozzunk stb. Mondja akkor itt ès itt.... Aztán az adásvétel előtt mondja, hogy nem úgy alakult a börze, ahogy szerette volna meg stb. Nem tudja még elvinni a modellt... Mondom ok, ráér.. De kb. 4-5 hónap halogatás után mondtam neki, hogy nem várok tovább nem tartogatom a modellt neki... Nem az első eset volt, mostantól nem annyira szeretnék üzletet kötni vele, meg venni se tőle, egy csomó modelljénél az első ülések kivannak már-már törve a helyéről és kb. Fél centivel hátrébb visszaragasztva.. Ezt úgy mondjuk nem értem :D szóval én nem fogok neki innentől tartogatni modellt és venni sem fogok. :)