Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
pacalburger2 #258692 lánctalpas T-55-ös vagy nagyon hasonló tankom nekem is volt, évek óta próbálok vmi infót találni róla de nem járok sikerrel. A legközelebbi infóm ami van róla, hogy szintén az anker gyártott elemes tankokat, viszont az enyém nem elemes volt, hanem amolyan sima játék, viszont FULL FÉM volt (leszámítva a lánctalpat és a kerekeket).
Tehát szinte biztos vagyok benne, hogy ezt nem az anker gyártotta, és emlékeim szerint a nagyszüleim úgy rendelték valahonnan. A doboza elég puritán volt fehér+zölddel egy kép a tankról, ha jól emlékszem. (amolyan autoart-os minimalizmus :D). Azért lehet, hogy mégis volt vmi köze az ankernek a tankhoz, mert az anker tankokon is ugyan olyan kerekek és lánctalpak vannak.
Kb 1:20-1:24 körüli méretarányú lehetett, ami tekintetbe véve a tankok méretét és azt, hogy tényleg full fém volt a játék, azt eredményezte, hogy egy 7-8 éves gyerek számára dög nehéz volt a cucc. Szerintem akkor szerettem bele a fém dolgokba. A lövegtorony tetején volt egy nyílás és az oldalán meg egy rugós mechanika. A nyíláson kb gyufaszál hosszúságú és 3-4 mm átmérőjű gumilövedéket lehetett a tankba tenni, amit a mechanika segítségével ki tudott lőni az ágyúból.
Véletlenül nem ilyen tankod volt?
(u.i. bocsi mindenkitől az offért.)