269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • KDavid850522
    Ragasztva van! Ha rám hallgatsz, és nincs csere felnid, akkor úgy hagyod. :) Én idáig két AUTOart-ról szedtem le felnit, az egyikről szépen (szépen...recseg-ropog mikor szeded le, mert a féktárcsához van ragasztva, és maga a tárcsa van felpattintva a csonkra, amiről nem nehéz letörni) a másikról 3 lejött, a 4. eltört. Persze ha szerencséd van, lehet megúszod, és akkor parádé van! :D
  • crosspeet
    Akinek van..: sok kulonbseg van az F50 Bburago-Maisto-HotWheels kozott..?
  • crosspeet
    Látom sokan umbautok AA modelleket.. :)
    Szoval Diablo VT 6.0 ill. P 997 gt2 modellrol lenne szo..
  • crosspeet
    Autoart modellnek a kerék lebontása..? Valami spéci trükk..? ha valaki tudja, ne tartsa magába please. Meguntam a Diablom vilagito kerekeit, szerintem szebb lenne fekaban. Nem szeretnek szetbarmolni rajta semmit, szóval ha .... :)
  • crosspeet
    Furcsa ez a matek .. :)
  • 355
    Bocs, félreértettelek.

Az eredeti (1/1-es) autóból, ezzel a kasztnival egyetlen darab készült, Gianni Agnellinek, a Fiat egykori urának. Ez volt az utolsó 375-ös, de mindenben jobb, mint a többi: nagyobb és erősebb motor, más futómű, stb. A darabszámok, amiket írtam, a kf. színű modellekre vonatkoznak.

A gép Agnellihez zöldben került:

Öt évvel később eladta egy Ferrari kereskedőnek, aki Ferrari-vörösre festette és az eredeti vörös üléseket bézsre cserélte (ez a lépés a modell).

Aztán volt pár tulaja, az egyik kékre festette (remélem megjelenik):

Az autó napi használatban volt, a kéket festő fényező viszont másnaposban lehetett, mert az autó pár év múlva így nézett ki:

2002-ben teljesen felújították, és most megint zöld. Azon kevés autók egyike, amik a Pebble Beach Concours-t a maximális 100 ponttal nyerték meg.

Elvileg "autentico" mind a három szín, mert a gép életének harmadában zöld volt, felében kék, egy pár évig meg vörös.
  • crosspeet
    Akkor stilszeru lett volna a modellbol is 26-ot, nem..? :)
  • 355
    Ritka mint az élő T-Rex :-))) Készült 26 darab a világnak (a kékből 100, a zöldből 600).
  • crosspeet
    En lattam, es most is latom. Grat hozza, ez ritka darab? :)
  • 355
    Ti látjátok a 375-ös fotóját, amit belinkeltem? Posztolás után én láttam, később nem, (nekem) most megint ott van. A DiecasXchange-re is feltettem, ott páran látták, aztán mások reklamáltak, hogy hol a kép.

Ha nem látjátok, tokon kell rúgnom a szolgáltatómat.
  • pacalburger2
    Köszönöm a felvilágosítást, igyekszem majd megfontoltan vásárolni, remélem, azért majd lesz miből választani. Ha charger vagy camaro nem is lesz; bízom benne, hogy legalább egy normális AW mustang összejön majd.
  • 355

1955 Ferrari 375 America Coupé Speciale Gianni Agnelli
    BBR 1/18 resin, 16db-ra limitált, ez a 11. példány.
  • chilisos
    ACME név alatt élt tovább a Chevelle, '32 Ford...
    Most a GMP alalpítóival karöltve felélesztik:

ACME nem butított le semmit, ami karos az ACME-n, az a GMP-n is az volt, pl Chevelle motorháztető
  • autoart8
    Szép kép :-)
  • mikeman
    ugyanaz a modell (de szó szerint) kicsit másképp

• mikeman
    köszi cimbi
    régen ez a link megjelent a lap tetjén is de most eltünt
  • mikeman
    amúgy szerintem ezt a Mustangot szerintem kihozza az AA is, arra érdemes lesz várni, AA modellben még nem igen csalódtam, max az árukban
  • mikeman
    az Autoworld-ről írtam, a GMP meg ha jól tudom az ACME néven él tovább de nem feltétlen ugyanabban a minőségben, lásd karos motorháztető stb
  • autoart8
    AUTOart Lexus LFA :-)

• kittgt500
    Zsolt írtam a Bentleyk miatt privit
  • chilisos
    GMP újraindult, elsőnek jön egy Roadrunner meg egy streetfighter Camaro
    ERTL Authenticsek meg tovább élnek az Autoworld által
  • crosspeet
    Mikeman: www.picr.de
  • mikeman
    képet hogy tudok beszurni?
  • mikeman
    sajna igazán jó muscle car-t csak a HW61, az ERTL-nek az Authentics szériája meg a GMP készített, sajna ma már egyik gyár sem termel
    így ezen gyártók modelljeinek az ára erősen ível felfele, egyes GMP árak már csillagászati magasságokban vannak, és a legszebbeket szinte csak az USA-ból lehet rendelni, ami megint csak nehezítő és drágító tényező
    üdítő kivétel az Autoworld ill a Greenlight gyártó, de míg az AW-re az áll amit korábban is írtam, addig a GL sokkal gyengébb szinten áll sajna
    a Maisto-ról meg nem is beszélnék, az játékkategória
    így ha egy vagány musclecar modellt szeretnél vagy egy rakat pénz áldozol egy régi modellre vagy beletörödsz egy gyengébb minőségű de ennek ellenére nem feltétlenül olcsó friss gyártásúval vagy sóvárogva elkönyveled a tényt hogy nem lesz ilyen modelled :)
    sajna egyik lehetőség sem épp szívderítő
    boccs a rossz hírekért ;)
  • zsolti65
    Hali!!! Igen!! Rád várnak :)
  • Lepson
    Üdv! Zsolti 65 engem érdekel a Bentley Mulsanne és a State Limusine, ha megvan még?
  • zsolti65
    nincs már itt privi?? akkor küldhetnéd a mail címedet...
  • pacalburger2
    Köszönöm a felvilágosítást. Nem vagyok túl jártas a témában, csak azt látom, hogy pony car kategóriában nem nagyon lehet normális modellhez hozzájutni. Régóta szerettem volna már egy 2006 utáni Camaro SS-t, de eddig csak welly-t találtam 1:18-as méretarányban. Hasonló a helyzet a 2006 utáni Charger-rel is. Nem tudom, de képek alapján nekem valahogy olyan játékautósnak tűnik mind a maisto mind a welly. Vagy ott van pl a shelby collectibles és a greenlight, amelyek talán egy-két lépcsőfokkal vannak feljebb, de hozzá kell tennem, hogy ez erősen szubjektív, pusztán képek alapján felállított vélemény.

Egy szó mind száz, köszönöm a hasznos infókat, igyekszem majd ésszel vásárolni, és persze addig is reménykedek egy AA modellben.
  • Earthquake27
    Szia!

A fekete doboz nélküli Minichamps Bentley Continental GT és a Minichamps Bentley Continental GTC együtt mennyibe kerülne??? Ha meg tudunk egyezni az árukban, akkor mindkettőre vevő lennék!!! Ha megoldható, akkor küldhetnél is róluk néhány jó minőségű, nagyobbacska felbontású, saját készítésű képet a privát címemre. (ide nem akarom kiírni a mail címemet)
  • mikeman
    ne örülj korán :(
    az Autoworld-nek a mostanság kiadott modelljei erőssen változó minőségűek
    amelyik modellnek volt ERTL Autentics múltja azok továbbra is kifogástalanok, legalábbis szépek, de amelyiknek nem volt azok sajna pont a kifogásolt Maisto szintjén vannak, csak az áruk a duplája azokénak :((((
    félő hogy ez a Mustang sem lesz sokkal szebb, de ne legyen igazam, mert nekem is kellene belőle
  • pacalburger2
    hú, köszönöm szépen. már megérte ma felkelni.
  • GrandVitara
    Szép napot!

• zsolti65
    Rollsra kell a zsé.... :) fekete continental GT,és kék flying spur van,de nincs meg a dobozuk....amúgy kifogástalanok.
  • crosspeet
    Egyébb Bentley v. Rolls .. ? ;)
  • zsolti65
    Ajjaj... :) Úgy látom ezek a Bentley-k megmaradnak nekem.Ennél olcsóbbé már nem adom.
  • chilisos
    Autoworld

• pacalburger2
    üdv Urak!

hadd kérdezzem meg, van valakinek dunsztja arról, hogy melyik gyártó fogja a 2015-ös mustangot gyártani (lehetőleg 1:18-ban)? az összes infóm, ami eddig van az a maisto oldalára vezet... nem mondanám, hogy ennek túlságosan örülök. előre is köszi a válaszokat.
  • zsolti65
    Jónap!!!

SALE!!!!-Nagyon baráti áron...

Minichamps, 1:18,Bentley Mulsanne-kifogástalan állapot-dobozzal--- 25e.ft.
    Minichamps, 1:18,Bentley Continental GTC-kifogástalan állapot-dobozzal--- 20e.ft.
    Minichamps, 1:18,Bentley State Limousine(Queen's car)-kifogástalan állapot-dobozzal(a díszdoboznak a belső nagy hungarocell merevítője hiányzik)---30e.ft.

A modellek a dobozukban pihentek,nem fértek a polcra....

Alku,csere nincs...pénzmag köll.. :)

• mikeman
    szép sorozat
    gratulálok
  • 355
    Tegnap lett meg a 21. F1-es gépem:

Hot Wheels 1/18 2013 Ferrari F138 Alonso

Megvan a 1961-es 156 F1, és 1993-tól tavalyig már csak a '94-es modell hiányzik.