Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • 355
    Én vagyok itt a házi kekec, aki egy Exoto-t is simán fikáz, szóval a lista első blikkre:

- az autó jobbra dől, pedig minden kerék a talapzaton van;
    - a szélvédő ragasztása látszik;
    - a hűtőrács alja elferdült és az egésznek kifelé kéne domborodnia;
    - pár dolog aránytalanul nagy vagy vastag: az oldalablakok fém pereme, a hátsó kilincs, első lámpák, stb., ráadásul ami fotót láttam, azokon mind fekete gumiszegélye volt a fix ablakoknak, de persze lehetett fémes kiadás is;
    - az ablakkeretekben a műgyanta sorjás;
    - a két első ütközőbak felragasztása nem egyforma;
    - az első sárvédőn a dekor csík rosszul van felragasztva, 1/1-ben hátra lejt, itt emelkedik;

És a kekecre a pont: lakkozott fa talp meg egy bazinagy pozdorjacsavar, ami ott tartja a modellt..? Ne mááá... :-)

De mondom: tisztelem én a kézi munkát és az akaratot, és megértem, hogy bizonyára a kereslet alacsony volta miatt vannak technológiák, amik megfizethetetlenek a gyártónak. Lehet, hogy a MakeUp/Eidolon CAD szoftvert használ gyári állományokkal, aztán 3D-s nyomtatón gyártja a kasztnikat és a fotómaratásnál is 0,01mm-es pontosságot hoznak, talán nem is nyomtatva, hanem levilágítva a klisét. A végén pedig hatéves kínai kislányok rakják össze, mert nekik van elég kicsi kezük hozzá. Ez egy egyszemélyes manufaktúrának túl nagy költség.

Tudjátok ti, hogy mennyibe kerül manapság egy hatéves kínai kislány..? :-)