269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#256437 Fasza gép,vegyél belőle nyugodtan :) -
#256436 Ez nekem még nincsen. De,csak idő kérdése :) -
autoart8 #256435 :-)
-
zsolti65 #256434 Mulsanne arc+cicaszőr....
-
#256433 Ha van is ilyen Mitsu rendőrautó akkor kb ez az 1 db lehet belőle :) . Olyan lehet mint anno a Polski Fiat 125p rendőrautó amiből szintén 1 db volt és általában futóverseny felvezetéséhez használhattak http://www.topcardkiado.hu/images/749.jpg
Van Fiat Linea , Smart , Dacia Logan stb de pl a Dacia Duster rendőrautó elég jól néz ki..
-
#256432 Ejha! Csak most esett le, hogy színátmenet szerint állnak az autók . Nagyon jó lett!
A slusszpoén pedig, hogy a narancs Murcinak Porsche tükörképe van :D!
Őrület kipihent pillanatodban lehettél, de még sok ilyet! -
#256431 Nem semmi, neked aztán van hozzá szemed! Most levettem a polcról az enyémet is és -így hogy célzottan kerestem- az egyik oldalon én is észrevettem a nyomát. Hihetetlen milyen előélete van ezeknek a modelleknek :D
Mitsubishiből én sem hittem el, hogy létezik, de e kép alapján igen:
Lancer rendőr
Persze, ha Fiat Lineából is van, akkor...:) -
crosspeet #256430 Látom a Welly Bentley nagyon bejött miszter, hogy már két színben is meg van! ;)
Mindig nézegetem itt a helyi Müllerben és a Gulliverben is, de valahogy sosem látom 1:18-as méretarányban.. :(
De lehet csak egyszer látom meg, mert ezek az új Welly-k szépek, már szemezgettem az új 997 GT3 RS-em nariszínű Welly kiadásával is.. szép lett az is ám!
-
#256429 Ha lett volna több fotójuk a Barkasról akkor sokkal autentikusabb lett volna a végeredmény :)) . A Moszkvicsnál nem csak a felirattal és a szirénával voltak gondban hanem a külső visszapillantó tükörrel is . Először az A oszlopra tették de rájöttek , hogy olyan nem volt és gyorsan átrakták az első sárvédő tetejére ami a végleges helye lett de a megvehető modell A oszlopán még most is látszik a furat helye :(((. Pesten a Keresztúri úton lévő autóbontó előtt szokott állni egy ilyen Moszkvics rendőrautó - de szerintem az sem eredeti . Mitsubishi Lancer magyar rendőrautó ( szerintem ) nem is volt....időnként a Cararama szokott "fantom " magyar rendőrautókat kiadni - pl : Audi Q7 ( 1:72-es méretarány ) de nem jellemző hogy "magyaros" modelleket hoznának ki a nagy gyártók . A SunStar hozta ki 2011-ben a Turán Friciék Peugeot 307 WRC-ét 1:43 és 1:18-ban amivel a 2010-es Bulgáriai VB futamon abszolút 6.-ak lettek . Ügyes modellező-átalakítgató srácokat viszont ismerek akik szinte bármit megcsinálnak ( leginkább 1:43-ban ) legyen az megkülönböztetett jelzésű jármű , rally autó , stb stb ...úgyhogy nincs lehetetlen :)). -
#256428 -
-
#256426 Nagyon érdekes amiket írsz!
A Barkasszal kapcsolatban nem nagyon tudok egyetérteni, szerintem nem csak a két kép alapján csinálták, szerintem volt egyéb más forrásuk is.
A rendőrségi Moszkvicsnál szerintem nagyjából jól lőtték be a szirénát, mert a z( általam talált) képeken is kb akkora volt a villogó magassága mint az oldalablaké. Sokkal inkább a kék szín árnyalatával és a sziréna formájával van gond.
Az említetteken kívül te tudsz bármilyen "nagyobb szériás" magyar vonatkozású modellről?
Nekem egyedül az aktuális Lancer rendőrségi verziójáról van tudomásom... abból viszont tuti több készült modellben mint ahány a magyar utakon (rendőrségi formában) fut :D -
#256425 Estét!
-
oritomi #256424 Tiszta irigy vagy! Pedig kettő is van belőle!
Ráadásul az egyik hibás,mert fordítva van rajta az SV!
Azt fél áron kellene eladnod -
crosspeet #256423 Thx....., de neeeeeemmm! ;) -
autoart8 #256422 Grat! Szépek ! Ha esetleg eladó lesz az LP670 SV akkor szólj :) -
crosspeet #256421 Köszke! ;)
A Te képeden még jòl is néz ki!!! ;) -
#256420 -
#256419 Grat a géphez! Ez igen fasza kis jószág :)
-
crosspeet #256418 meg a cíp színek ám! :D -
crosspeet #256417 a felső polcon még belül áll egy ezüst AA 997 GT2, de annak még a kerekei sem látszódnak a képen, olyan jól sikerült.... :) -
crosspeet #256416 Grat hozzá!
Olyan piroska ajtó összehúzót minden Autoarthoz adnak, gyárilag bennük, legyen az Porsche vagy Lambó vagy Subaru, vagy VW, vagy Mitsubishi, Mercedes, BMW stb... legalábbis nekem mindben volt. De neked is van AA modelled, nem..? Vagy kéz alól jöhetett, és lehet azért nem volt rajt.. passz.. :)
Én is rögtönöztem egy képet, jó szar a minősége, de az autók a lényegek ugye, meg hogy ne 5hsz legyen egy hét alatt.. :D
-
oritomi #256415 Nekem még soha nem raktak mellé ilyen madzagot.Most akkor reklamáljak vagy csak a tündi bündiknek raknak mellé
Nekem megérkezett végre a régen várt TVR-em.(mást modellt kaptam,lehetett vissza küldeni,de eladó nem akarta a vissza postát állni,de azért csak rá lett beszélve :))
A döbbenet csak akkor volt amikor kinyitottam a dobozt és a színe az igen ritka(drága) színváltós !!!
(Van olyan elvetemült eladó,hogy egy bontatlan színváltósért 90 fontot akar kérni)
Ez az eredeti autón is így van.Bizonyos szögből fekete-lila vagy zöld.
Sajna a képek nem adják vissza,de iszonyat szép.
Az ára meg pláne
-
#256414 Sajnos nem :-)) . Japán belpiacos modell . Vannak a Japoknál érdekes modellek amiket csak náluk lehet megvenni... -
#256413 Azt hittem, h valami Hódgép Puli taulmányautó :-) -
crosspeet #256412 Köszi!
Az az ajtòkat hùzza össze belülről az AA-oknak, csak mellé van dobva most.. :) -
oritomi #256411 penge.Annak a piros masninak mi a szerepe? -
crosspeet #256410 persze a szín kicsit szebb élőben.. :) -
crosspeet #256409 penge kis járgány! :)
Nekem ez parkolt be ma...
-
#256408 Mazda Autozam AZ-1 -
oritomi #256407 Hát ebből se sok rohangál az utakon
Valaki megtippelné,hogy milyen típus? Nem átalakított,gyári példány! -
crosspeet #256406 Nagy Grat a Mergàhoz!!! big! ;) -
autoart8 #256405 Meg egy nagyon ritka Alfa Romeo 8C competizione -
autoart8 #256404 Ezek szerintem Maserati ghiblik teszten! Vagy Új quattroporték. -
autoart8 #256403 Új maserati Ghibli, SLR 722s ... -
autoart8 #256402 Sziasztok! Mindenkinek grat az új szerzeményéhez nekem is jött két ferrari, Franciaorszàgba vitt a szél köztük Monacóba is, olyan autók voltak PL: Porsche Carrera GT-k,irdatlan sok porsche, bentley ferrari F12-ők, 458-ak , testarossák, f430-ak, abhu dhabi kék 458 Spider , rolls Ghostok, Dropheadek, phantomok, SLS-ek, Lamborghini Diablo, gallardok, M3-ak , Marussia B2 STB...egy busz szélvédőjén kiesett Buszsofőr... Azt nem tudom hogy... Vagy nem biztos hogy a sofőr de valaki! -
#256401 Én ilyet fotóztam olaszban:
Nem tudom mik voltak ezek, de 4 jött egymás után, álca fóliával 8vagy mi az), rendszám nélkül.
Ez meg a kedvencem volt angliában:
XD -
oritomi #256400 -
lotusmanias #256399 Üdv van egy kézzel készített Lotus 29-m.
-
lotusmanias #256398