Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • 355
    Köszönöm mindenkinek, örülök, hogy tetszik!

Az időrenddel az a gond, hogy ha kijön valami pl. az 50-es évekből, akkor tehetem odéb 3-4 vitrin tartalmát. Szép dolog a fetisizmus, de meg kell húzni a határt :-)))

A Bartoletti '57-es, viszont hangsúlyos, középen van a helye. Én is gondoltam rá, hogy korabeliekkel rakjam körbe. Talán a következő portalanításnál :-)

A vitrinek a hátam mögött vannak. Ha felállok az íróasztaltól, szemből látom őket, úgy jól jön ki, hogy két vitrin balra, kettő jobbra néz. Ha majd minden végleges lesz, lövök egy panorámát innen.

A szekrények nem zárnak valami jól, de mégse nagyon porosodnak a modellek. A legrégebben a BBR 375 sor van benne (október óta), és eddig teljesen tűrhető rajtuk a porvastagság. Szerintem félévente elég lesz leporolni őket. Amikor (majd egyszer) beszerelem a világítást, megpróbálom közelebb állítani egymáshoz az ajtószárnyakat, a fakeret mellett pedig barna ablakszigetelő gumit felragasztani. Lehet, hogy úgy évi 1 takarítás is elég lesz.

Én is tartottam a tiszta vörös vitrintől, de valójából nagyon sokféle vörös Ferrari szín létezik, nem csak a Rosso Corsa. Az egyik véglet a Guiloy 250 GTO '64, ami szinte már narancssárga, a másik a Bartoletti, a 125S meg a Rosso Mugello színű Enzo, ami szinte barna. A rajtszámos-matricás modellek is megszakítják az egyhangúságot, a króm cuccok és a lámpák is, úgyhogy élőben is elég jól néz ki a gyűjtemény.