Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
hát én jelenleg ilyet tudok.....
valaki még ilyet se, valaki jobbat...reméltem a modellről fog több szó esni, nem a képről, úgyhogy arról is írok pár szót hátha az is érdekel valakit :))))
szóval ez egy nagyon szép Kyosho modell, aminek nagyon örülök, mert a mostanság kikerülő és kezembe megforduló Kyo modellek már nem ütik meg az AA-k szintjét, nos ez igen, főleg a carbon utánzatok sikerültek nagyon szépre, a felni is egyértelműen a legszebbek között van minőségre. És nagyon ütős a féktárcsa minősége is, az AA sokkal szebbeket szokott csinálni mint a Kyo, de ez tökéletes. A belső tér is makulátlan és nagyon féltem a motortértől mielőtt megnéztem azt, mert abban egyértelműen gyengébb mostanság a Kyo mint az AA (jelen kor autóinál), de nagyon megörültem mikor kinyitottam a motorház tetőt, mert ahhoz képest hogy mostanság ált elintézik egy takaró fedéllel a látványt, itt elég tisztességesen ki van dolgozva a motortér, és itt is megjelenik egy szép carbon takaró lemez
szóval aki gondolkozik egy hasonlón, annak csak ajánlani tudom, nagyon szép darab