269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #250202 fehér ritka '03-as Subi a bolhán. persze sajna te nem adsz annyit érte, de jó kis gép, sőt, nem oly rossz az az ár a mai világban..
csak mert a múltkor megdícsérted a fehér '06-osomat.. :) -
grat az újdonságokhoz
a 959-el megelőztél, én akartam venni, te nem...most neked már van, nekem még nincs

-
:) Akkor csomizzál:)) -
crosspeet #250199 ja, a Cayenne-t még csak most kezdem bontogatni, mert még nem is láttam, le van csavarozva, így csak a felső felét láttam, ellenben a plexis fehérkével. még ő is a kicsomagolásra vár. -
crosspeet #250198 Köszönöm. eleinte csak a Cayenne-ért mentem, de este toltam egy üzit Angelnek, hogy ugyan, csak a kíváncsiság kedvéért hozza mán el a fehér 959-est is, gondoltam magamba hogy megnyugtassam magam, élőben nem is oly fasza, nem kell az nekem.. :)
Na, és amikor megláttam, rájöttem hogy hibát követtem el, nem hiányozhat a pócomról, végülis majdnem 911-es.. ;)))
nagyon brutál élőben. :) Örülök neki! ;))) -
Naggyon vadállatok!
-
crosspeet #250196 Napos időt az Uraknak.
Tegnap érkeztek hozzám, nagy köszönet Angyal Úrnak! ;)
-
kovigabi90 #250195 Sziasztok!!!
Szeretnék bocsánatot kérni akinek küldtem privátba üzenetet, én ezt nem tudtam hogy ezt a törvény bünteti!!!!
Mégegyszer 1000 bocs!!!!!!! -
Voice27 #250194 Nem, az angol ebay-en nem régóta van jelen.
A német oldaláról beszélek, alapvetően ők németek.
Csak most megcélozta az angolokat is, nem is értem miért várt eddig.
A font jóval drágább az eurónál, kis szerencsével nagyobb bevételt tud csinálni egy angol oldalon.
-
oritomi #250193 Most a ck-modelcars_uk-ról beszélünk?
Mert az angol ebayen nézem a negatív minősítéseket és elég pozitívan áll a problémákhoz.... -
Voice27 #250192 Sziasztok!
CK-val óvatosan, elég sok negatív értékelése van német ebay-en.
Sok esetben nem azt küldi amit kellene, vagy sérülten érkezik a modell.
Egyszer nyertem nála 1 eurós aukción egy Elite 599 GTO-t.
Küldött helyette egy 1:43-as Ford GT40-est.
Mert ugye könnyű összecserélni a kettőt.
Küldtem neki egy szívhez szóló levelet, a csomag képeivel együtt.
A számlán is az 599 GTO szerepelt egyébként.
Néhány nap múlva hozta a postás a GTO-t, tehát velem korrekt volt.
A Ford GT-t meg sem említette.
Amit aztán eladtam, így összességében röhej áron lett 599 GTO-m.
De sokaknak nincs ilyen szerencséjük, azt írják nem is válaszol a levelekre, nem foglalkozik a sérült modellek cseréjével.
Mert ugye ő azt mondja, hogy sértetlenül adta fel.
-
oritomi #250191 Én már rendeltem tőlük.Nekem pozitív a tapasztalatom.
Ebayes boltjukból elhoztam egy 70fontos ferrarit 28-ért :D
Aztán hogy öröm meg bódottá legyen írtam nekik, hogy mi lenne ha sárga helyett pirosat küldenének (volt piros is aukción de annak felment az ára azért mentem a sárgára),nem reagáltak semmi csak mikor megjött a csomag,látom hogy a pirosat küldték :D
Számlán is sárga áthúzva és ráírva hogy piros.
Nameg küldtek egy vócsert hogy legközelebb 5 font engedmény...
Szerintem írj nekik,angolok nem szoktak variálni a garis ügyintézéssel.
Pénzt kérhetsz vissza mondjuk,ha meg akarod tartani a modellt akkor egy részét vissza adják,vagy vissza kell küldeni nekik és vissza adják az egész pénzt.Bár itt az eredeti postaköltséget és a te posta költségedet nem biztos, hogy visszatérítik.Ezt a term and cond. meg kell nézned. -
Bakker, Amerikában már a fekete változat is kapható a HW E 458 Italia Spyderből, itt meg még a vörös se jött meg.
Szerintem feketében sehogy se néz ki az autó. Legalább lenne valami színe a belsejének...
1/43-ban meg kijött a Kessel Racing változat a Challenge-ből, remélem ez jön 1/18-ban is mert eléggé benne van a dög.
-
Hát remélem sikerül kiokoskodni valamit, mert ez így, ebben a formában 5000 Ft-ot sem ér... :S
Kár érte, mert szép modell lenne. -
Angelghost #250188 akkor nem a posta, legalábbis nem tőlük míg hozzád ért, de kínából míg az EUba simán:( , akkor szerintem az akciós sokszor nem véletlenül akciós...igazából azon múlik, hogy kezelik majd a reklamációdat azon múlik a megitélésük. -
Jah! A doboz füleit én "törtem" meg, tehát abból a modell tuti nem volt még kivéve, ez is a gyári hiba gyanuját erősíti. Hol van ilyenkor az RTL Klub??! Ez a gyanu árnyékában! :D -
Igen, minden meg volt/van. Rögzítő drótok gyári állapotban, ajtó gumi rajta, doboza sértetlen, szóval én inkább valami gyári "hibára" gyanakszom... Jött vele egy Norev Clio S16 Rally is, az sértetlen (de nem is volt leakciózva!!!) szóval nem véletlen az hogy olcsóbb volt a Merci szerintem...
Nekem eddig nem volt gondom a CK-val, viszont Modelissimo-ról már jött sérült modellem, nem is egyszer (szintén akciósak!!!).
Szóval rizikó ez, látatlanba vásárolni akár kiről is legyen szó. :( -
Az lehet,hogy azt vissza lehet tenni,de az már nem tartja meg az ajtót. Ha pedig ez leesett ajtóval jött,akkor az kidekorálja az autót is.1000x megkerüli az autót a dobozban,az meg a fényezésre jótékony hatással lehet:) -
Angelghost #250184 jaja, az alsó drótokra vagyok kíváncsi, a kampót vissza lehet rakni a drótot macerásabb -
Ha a kampók benne voltak,akkor azt az ajtót nem töri le a posta. -
Angelghost #250182 a kép alapján a piros szalagos gumis kampós cucc benne volt..de ha az feszül is nagyon max a belső ajtó kárpitot téte volna le nem pedig kifele a zsanérnál... esetleg ez úgy törhet el ha jól kihúzzák és az meg visszacsapódik, de akkor ujjlenyomat várható az ajtó körül...bár ezt így utlóg ha már meg lett fogva nem látszik, én spec azért nem bírom a CK-t mert jött már tőlük össze fogdosott ujjlenyomatos cucc... -
őszinte részvétem
az öreg Ludwig jó lekönnyítette a kocsiját :(( -
Pl ebben,a mai napig benne van az ajtó fogató két kampó:DD Nem szedtem ki belőle:DD -
jaa tényleg! Ebben ilyen kis gumi biszbasz fogja össze az ajtókat.Ha az benne volt,akkor hogy a pitsába szakadt le az ajtaja?Ha nem volt benne.Akkor ez az autó törött is volt! -
Angelghost #250178 a rögzítő drótok megvoltak, illetve az ajtó összefogó kampós gumi?
ha igen akkor a posta sz@p@tott meg, ha nem akkor meg a CK volt f#sz, de el tudom képzelni azt is, hogy azért adják fél áron mert egy kisebb szállítmány selejtes lett, olcsón megvették, persze lutri mert gondolom meg kellett venni min X darabot és nem nézhették át egyesével vétel előtt, aminek valószínüleg Y % semmi baja nincs, de a többinek igen, na most ezt nem illene eladni... ez a saját kockázatuk lenne. Fotó levél nekik, ha normálisak akkor vagy kérsz egy pénzt vissza vagy kedvezményt majd valami másból, vagy posta vissza , csak az meg szivatás... nem ismerem a CK a modellisimoval pozitiv a tapsztalat, a CKról hallottam jót is rosszat is bőven, én spec nem vennék tőlük -
én is szoktam úgy nézni, bár ott meg nem magyar a közvetítés
de azért küldheted, hátha jobb mint az enyém :))
jó lenne visszavágni a Malaganak a múltkoriért
mondjuk annyit kéne adni nekik mint a chievonak hétvégén :))))) -
igen, igazad van! nekem sincs digim, marad a net! van egy honlap, ami közvetíti a digit, ott szoktam nézni. (ha érdekel, megírom privátban ;)) -
csak a digi adja :((
nekem nincs
mondjuk mostanában amilyen sz@rul játszanak csak az összefoglalókat nézem meg, az is pont elég hogy felidegesítsem magam :))
bocs az offért a többiektől.....bár olyan sokan nincsenek jelen :)) -
igen-igen, már alig várom! ;) -
Oks -
mondjuk a 89et sejtettem :))
ma este Milan meccs
csak úgy mondom :) -
ó, véletlen egybeesés :)))
köszönöm, jó lenne! elküldtem az ismerősömnek, hogy nézze meg, tetszik-e neki, és amint válaszol, kereslek privát üzenetben!
köszönöm szépen a segítséget!! :) -
:))
6 a kedvenc számom, 89 a születési évem, és ha összerakod és megfordítod (fejjel lefelé) ugyan az jön ki :) -
Persze Xk ból csak ilyen van.
Jaa ez nálam van:DD Vagyis ismerősnél:DD Ha kell az elérhetősége adom:) -
mi az a 689?? -
Hali mindenkinek! -
de ennek a lámpája hátul ilyen körlámpa lehet, mint amit linkeltem képen? -
na találtam egy jót, épp 10 ezer!!
LINK -
Mc itt van egy De 14500 at ez sose ért,főleg doboz nélkül.:) az AA olyan 21 22 ezer ft eurotól függő. -
hát az igaz, de sajnos aki meg ajándékozza, ő nem szán rá többet :(
vaterán is keresgélek, de ott sem találok belőle eladót.
amit említettél, az kb milyen árban van?