Melyik a legjobb vírusirtó, és miért?
-
szekibácsi #770 ÜDV! 
az f-secure ezeket nemtudta ellenőrizni. AZ lenne a kérdésem, hogy ezek között vannak-e veszélyes dolgok?
A(z) (további információért kattintson ide) fájl megnyitása nem sikerült C:\PAGEFILE.SYS
A(z) (további információért kattintson ide) fájl megnyitása nem sikerült C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\DEFAULT
A(z) (további információért kattintson ide) fájl megnyitása nem sikerült C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SAM
A(z) (további információért kattintson ide) fájl megnyitása nem sikerült C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SECURITY
A(z) (további információért kattintson ide) fájl megnyitása nem sikerült C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SOFTWARE
A(z) (további információért kattintson ide) fájl megnyitása nem sikerült C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
A(z) C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\SZEKI\LOCAL SETTINGS\APPLICATION DATA\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\6TJ6GCB9.DEFAULT\CACHE\_CACHE_001_ tömörített állomány egyik fájlját nem sikerült megnyitni
A(z) C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\SZEKI\LOCAL SETTINGS\APPLICATION DATA\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\6TJ6GCB9.DEFAULT\CACHE\_CACHE_002_ tömörített állomány egyik fájlját nem sikerült megnyitni
A(z) C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\SZEKI\LOCAL SETTINGS\APPLICATION DATA\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\6TJ6GCB9.DEFAULT\CACHE\_CACHE_003_ tömörített állomány egyik fájlját nem sikerült megnyitni
a választ előre is köszönöm