Vírusirtók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeFromHun
CounterSpy túl sokat pattog, kérdezõsködik... Nagyon jó progi csak állandóan okoskodik... nekem meg elegem lett belõle.
Érvényes amit lentebb írtam... Én nem rakok valós idejû spyware védelmet. Nem látom értelmét... Néha lefuttatok egy SpyBot vagy valami hasonlót és ennyi. És álatlában talál egy két cooki-t. Szal NOD vagy Kaspersky mellé nem szükséges valós idejû SpyWare védelem.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

roblee
Ha már a Spyware védelemrõl beszélünk. Nekem a CounterSpy van fent, ami valós idejû védelmet biztosít. Ezzel kapcsolatban mi a véleményed? Mondták páran, hogy nagy a rendszerigénye, bár én nem vettem észre. ( 1 Giga mem )

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

JoeFromHun
NOD vagy Kaspersky... Ezek mellé én már nem szoktam valós idejû SpyWare védelmet telepíteni mert teljesen felesleges... Amúgy én napi 12 órában netezek de nem tudom, hogy ilyen Downloadereket meg ilyen hülyeségeket hol szedtek össze?? Nálam NOD vagy Kaspersky.. Mikor melyikhez van kedvem... És néha PL: Havonta futtatok valami Spyware keresõt de ennyi. Soha nincs gondom. Pedig még tûzfalat sem használok.
Az Avast nem jó... fogja a gépet több ügyfelem panaszolta.
Antivir , AVG, SpyWareTerminator ezeket pedig nem is minõsíteném!

Üdv JOE!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

stargatelost
és ezt mivel tudnám kiírtani?
ha belépek Mozillába, néhány másodperccel utána feljön egy Iexplorer-es ablak, ami fehér, és a fejlécre ez van írva : http://ad.firstadsolution.com/iframe3?... és itt még egy csomó betû
próbáltam spywareterminator-ral, antivir-rel, de még mindig fennt van a gépen... <#confused>
plííz help<#help>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Airbus A380
Nálam pölö az avast! nem vett észre egy trojai downloader-t .

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
khm... És ha esetleg v-mit a nod nem észlel?<#nyes><#nyes>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

DaemoonHunter
Felrakom a nod32-t. CSak addig míg meg nem gyõzõdök arról, hogy nincs vírusom. Köszi a segítséget<#smile>

Airbus A380
A nod32 se bomba biztos. <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#gun>

Nálam csak kontrolként van néha felrakom egy keresés erejéig az avast! mellé. Kettõ adatbázis már csak észre veszi ha van v-mi....

(megjegyzem féléve nem volt vírusom)

DaemoonHunter
Hm...akkor fel is rakom a Nod32-t😊
Az Antivir nemnagyon talál sok mindent(vírust), pedig tudom, hogy van pár a gépemen. Ráadásul lassú is...

Airbus A380
Vagy avast! Ami ugye ingyen van. <#wave>

A nortont hanyagold, mert megeszi a fejed.
Lassít a gépen elég sokat, hacsak nem ülsz legalább 2Gb memória fölött, mert akkor nem veszed észre.
Azonkívül nem is jó annyira, amennyire megzabálja a gépet.

Nod32, nincs itt vita. 😊

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

DaemoonHunter
Sziasztok! Most AVira Antivir víruskeresõm van. A Nod32 vagy a NortonAntivirus2006 közül akarom feltenni az egyiket. Leírnátok hogy miért érdemes illetve nem érdemes felrakni valamelyiket? Elõre is kössz!

Airbus A380
Avas! az egyik kedvencem.

WhenUSave eltávolítás

A BSPlayer egy lejátszóprogram, az ingyenes verziója rakja fel ezt. Illetve ezenkívül még néhány ingyenes programhoz mellékelik, pl. daemon tools.
sziasztok!
van egy ilyen szépség a gépemen:

néha felugrik ez az ablak a legújabb digitális fényképezõgépek áraival, utazási ajánlatokkal, kaszinók reklámjaival..😊 Spybottal próbáltam kiírtani, de nem sikerült, mit tegyek? látom, hogy bsplayernek nevezi magát, de nem emlékszem, hogy valaha is felraktam volna a gépemre ilyen névre hallgató programot..

http://lery.freeblog.hu

Az agnitum egyszer fenn volt a gépen, lejárt a 30 nap, levakartam.
Nagyon faja volt, viszont azóta is az elõzõ telepítésre hivatkozik, és nem akar megenest felmenni.
Volt registry tisztítás, sütibõl is csak azok maradtak meg, amik okvetlen fontosak.
Nem tudja valaki, hova írta be magát ez a dög plussszban?

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Sziasztok!
Amikor felteszem a mekefi-t majd ápdétel miért cseréli le a már intallált programot teljes egészében? Nincs valami huncutság a dologban?
lck
Pandát csak az igazán bátor emberek használnak. <#zavart2>
a panda egy valag [email protected]..
ez olyan tárgyilagos vélemény lett volna részemrõl.

DjDano
az AVG sokszor olyan fájlt is vírusosnak néz ami nem az....

Ami tetszett:
Antivirus&Spywareirtó egyben.
Nincs benne tûzfal.
Nagyon gyors keresõ motor.
Egyszerû konfigurálás.
Ami nem tettszett:
Memória használat.(30-50M😎.

sztem pedig az AVG jobb mint a nod32, tapasztalatokbol mondom, ismeros informatikusnak tanul es o ajanlotta. Nod32 hasznaltam, kibprobaltam az AVG-t es talalt 4 trojai faloval fertozott fajlt amit ki is irottam gepbol. Picit igenyessebb az avg de annyival jobb is.

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

zvaragabor
Arra jó hogy az Ad-Aware vagy a SpyBot szörcs en' disztroj után lefuttasd ha nem vagy biztos a géped tisztaságában, de csak magában szerintem ne használd.

Chaos Anno Domini

peetig
mennyire jó szerintetek a Zone Alarm beépített spyware eltávolítója?mert találni mindig talál, de az összeset? most nod32 és ZA van fennt, semmi probléma... Fõleg miután elolvastam a #474 kommentet. köszike. a nod32 a legjobb, amit eddig próbáltam. elõtte a '04 Norton volt, de az iszonyú lassú. éljen Eset. Jó munka fiúk! <#taps>

Smoking IS allowed.

Az Avast úgy tudom a legjobb a free írtók között.<#wow3>

torrente111
köszi!!!

zvaragabor
De nyugodtan próbáld ki, én is ha megunom a NOD32-t akkor azt fogom feltenni. Egyébként a NOD32-t nem probáltad még? Ha nem, akkor mindenképpen azt ajánlom.

Chaos Anno Domini

nem jobb.

torrente111
senki???

torrente111
sziasztok az AVG-rõl mi a véleményetek??jobb lehet mint az avast??kösz

Tetsuo
Köszönöm! 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Maffya
Én nem tudok róla,de szerintem csak angol vagy német.

JAS 39
ha úgy vesszük a nod-nak is van ingyenese.

/Gripen az égből/

AntiVir PE Premiumnak van magyar változata?

avast,spyterminator,zone alarm ebbõl van free verzió

JAS 39
A nod32-t legálisan kb havi 5 perc újra rakni a demóját Sztem kibírható.

Spy-nak ott a spyware terminator. full ingyenes és jó.

Tûzfalnak meg agnitum. (én ezt hubon 3 perc alatt orvosoltam)

/Gripen az égből/

Tetsuo
Ingyenes (v könnyen megoldható 😊 Vírusírtó, adware-eltávolító, illetve tûzfalprogramot keresek.
Olyat ami tuti jó, és nem trial reklám xar, hanem veri a fizetõseket.
(Pl a Kerio fizetõs elég jó, viszont az ingyenes verziója xart sem ér.)
Ti mit ajánlotok??

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Maffya
trend micro Pc Cillin:sokat de, jó!

zmeor
Trend Micro PC-cillin Internet Security ról mi tudtok?
elsõsorban az érdekelne hogy mennyit fogyaszt a memóriából!

leszarom a konfigod...

JAS 39
<#taps><#taps><#taps><#eljen>

/Gripen az égből/

Köszi
tényleg jó! Az összeset kiirtotta😊
Továbbadtuk. A BSA-nak.

Topic, bocs az offért!

http://spider-tracker.tx.hu <<< Uj Torrent Lap REgisztráljatok és adjátok tpvább az oldal címet !http://spider-tracker.tx.hu <<< Uj Torrent Lap REgisztráljatok és adjátok tpvább az oldal címet !

JAS 39

/Gripen az égből/

Azt honnan lehet leszedni?
Azt le tudtam szedni csak az nem jó. Valmi másra gondoltam( Counterspy, Webroot Spy Sweeper)
JAS 39
spywareterminator? ez is ingyenes

/Gripen az égből/

gamerboy91
A Spybot kéne?

A Spybot Search & Destroy nem megy a gépemen. A többiért meg fizetni kéne. Valaki estleg át tudja valahogy küldeni?
zmeor
valaki valamit?

leszarom a konfigod...