Vírusirtók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érvényes amit lentebb írtam... Én nem rakok valós idejû spyware védelmet. Nem látom értelmét... Néha lefuttatok egy SpyBot vagy valami hasonlót és ennyi. És álatlában talál egy két cooki-t. Szal NOD vagy Kaspersky mellé nem szükséges valós idejû SpyWare védelem.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Az Avast nem jó... fogja a gépet több ügyfelem panaszolta.
Antivir , AVG, SpyWareTerminator ezeket pedig nem is minõsíteném!
Üdv JOE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
ha belépek Mozillába, néhány másodperccel utána feljön egy Iexplorer-es ablak, ami fehér, és a fejlécre ez van írva : http://ad.firstadsolution.com/iframe3?... és itt még egy csomó betû
próbáltam spywareterminator-ral, antivir-rel, de még mindig fennt van a gépen... <#confused>#confused>
plííz help<#help>#help>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Nálam csak kontrolként van néha felrakom egy keresés erejéig az avast! mellé. Kettõ adatbázis már csak észre veszi ha van v-mi....
(megjegyzem féléve nem volt vírusom)
Az Antivir nemnagyon talál sok mindent(vírust), pedig tudom, hogy van pár a gépemen. Ráadásul lassú is...
Lassít a gépen elég sokat, hacsak nem ülsz legalább 2Gb memória fölött, mert akkor nem veszed észre.
Azonkívül nem is jó annyira, amennyire megzabálja a gépet.
Nod32, nincs itt vita. 😊
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
A BSPlayer egy lejátszóprogram, az ingyenes verziója rakja fel ezt. Illetve ezenkívül még néhány ingyenes programhoz mellékelik, pl. daemon tools.
van egy ilyen szépség a gépemen:
néha felugrik ez az ablak a legújabb digitális fényképezõgépek áraival, utazási ajánlatokkal, kaszinók reklámjaival..😊 Spybottal próbáltam kiírtani, de nem sikerült, mit tegyek? látom, hogy bsplayernek nevezi magát, de nem emlékszem, hogy valaha is felraktam volna a gépemre ilyen névre hallgató programot..
http://lery.freeblog.hu
Nagyon faja volt, viszont azóta is az elõzõ telepítésre hivatkozik, és nem akar megenest felmenni.
Volt registry tisztítás, sütibõl is csak azok maradtak meg, amik okvetlen fontosak.
Nem tudja valaki, hova írta be magát ez a dög plussszban?
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Amikor felteszem a mekefi-t majd ápdétel miért cseréli le a már intallált programot teljes egészében? Nincs valami huncutság a dologban?
ez olyan tárgyilagos vélemény lett volna részemrõl.
Ami tetszett:
Antivirus&Spywareirtó egyben.
Nincs benne tûzfal.
Nagyon gyors keresõ motor.
Egyszerû konfigurálás.
Ami nem tettszett:
Memória használat.(30-50M😎.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Chaos Anno Domini
Smoking IS allowed.
Chaos Anno Domini
Spy-nak ott a spyware terminator. full ingyenes és jó.
Tûzfalnak meg agnitum. (én ezt hubon 3 perc alatt orvosoltam)
/Gripen az égből/
Olyat ami tuti jó, és nem trial reklám xar, hanem veri a fizetõseket.
(Pl a Kerio fizetõs elég jó, viszont az ingyenes verziója xart sem ér.)
Ti mit ajánlotok??
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
elsõsorban az érdekelne hogy mennyit fogyaszt a memóriából!
leszarom a konfigod...
tényleg jó! Az összeset kiirtotta😊
Topic, bocs az offért!
/Gripen az égből/