Melyik a legjobb vírusirtó, és miért?
  • kl24h
    Leghamarabb mikor telepítettem a KIS 2011, abba szolt bele, hogy a gépemben ott van a ClamAV (valamikor telepítve volt). Ahogy mondod és is letőrőltem a ClamAv kapcsolatos dolgokat, registry, mappák..., Advanced System Care, CCleaner lefuttatva és mégit detektálta a ClamAV.
    A KIS telepítője kiíta, hogy hol találta meg, hát egy ilyen dolog volt a registry-be: {.............}, a pontok valami betűket jelentenek.
    A megoldás az volt, hogy megaptam a C:\WINDOWS\Installer\ mappába egy *.msi fájlt, ami a CLamAV tartozott és annak a futtásával, valamiket kitörölt a registry-ből és azután már nem detektálta a KIS a ClamAV.

Én ESET cuccot is feltettem, de csak 1 órát, nem birtam tobább vele, de az uninstall útán nem volt gond vele. A CalmAv is uninstall-tam valamikor, de a C:\WINDOWS\Installer\ mappába még ott hagyott valamit és a registry-be is.

Még akkor van valami a gépedben, ami esetleg más név alatt szerepel.
    Prevx esetén volt olyan, hogy egy *.sys fájl futott miután letöröltem a saját uninstall-jával.
    Én azt javasolom, hogyha mégsem oldodik meg a problémád, akkor telepitsd fel az ESET Smart Security és azután töröld le, hátha jobban letőrli, de ezt csak akkor tedd, ha nem kapsz olyan Removal Tool féleséget NOD-nak.