Teszt eredmények különbözö konfigokon, és tapasztalatok
-
Skywalker:
Errol egy screenshot-ot tudnal adni? Nem tartom valoszinunek hogy egy Ultra 1500 ponttal tobbet er el, mint egy GTS. Milyen orajelen hajtod?
Gyilok:
Az kb. realis, tekintve hogy GF3 van a gepben. Ha jol emlekszem 2GHz-es P4-gyel volt valami 6100-6300 koruli eredmeny.
Lyuk Szajpoker:
Az M64 nem szamit igazan korszeru kartyanak, marpedig a 3DM2k1 erosen TnL-t szeretne hasznalni.
bala:
http://www.zoiah.nl/programming/ZTAGPTool/
Kisebb gondjaim nekem is voltak a VIA chipkeszlettel, ugyanis neha AGP1X modban ment, neha 2X-ben, de az utobbi idoben mintha sikerult volna a 4X-en megallapodnia. :-) Igen nagy mertekben befolyasolja a teljesitmenyt, legalabbis ami a busz adatatvitelet illeti. Az emlitett URL-en talalsz egy kis progit, ami infot ad a kartya es a chipkeszlet AGP-t illeto kepessegeirol, es modositani is engedi a beallitasokat. Sajnos ez az esetek nagy reszeben fagyashoz vezet, de en inkabb csak arra hasznalom hogy informaciot nyerjek vele.
Letezik a Detonator drivernek egy beallitasa, miszerint kikapcsolt TnL-lel hasznalja a kartyat. Azt hiszem TNT2Compatibility vagy valami hasonlo a neve, az NVMAX tudja allitani. Nem valoszinu, de lehet hogy az van bekapcsolva... Milyen drivert hasznalsz? A VIA service pack-ot (mint ahogy az elottem szolo is inditvanyozta) mindenkeppen tedd fel, az AGP-t allitsd Turbo modra. Hirtelen tobb otletem nincs, de esetlen nezz szet meg a www.geforcefaq.com-on is, hatha mondanak valami hasznosat.