Teszt eredmények különbözö konfigokon, és tapasztalatok
-
Borg #1128 Naja, az ára kétségtelenül magas. De ennek ellenére sem bántam meg, sőt. Érdekes módon ez a config életemben az első, ami mindenféle szarakodás nélkül müködik elsöre:)
Procihoz adtak fasza bordát, amihez van egy müanyag egész uj fejlesztésü csipesz, amivel rá lehet fogni a foglalatra. Ehhez tudni kell, hogy a heat spreader miatt eleve nem kell azon bénázni hogy hogyan áll a borda rajta, egyszerüen felpoliroztam az alján zsenyával, és rátettem. Beakasztom a füleket, és egy kar elforditásával már rögzitve is van, semmi bénázás csavarhuzoval meg egyebekkel hogy végre beakadjon a helyére... Aztán venti rápattint, ami 3600!!!as fordulaton megy, hangja nincs, és legnagyobb terhelésnél sem engedi 36fok fölé (ahogy a kép is mutatja).
Erre ráadásnak még a windozt sem kellett ujratennem, mert az XP automatikusan mindent szépen felismert. Egyedül a swap filet kellett ugye ujrakonfigolni,mert az IDE interface változása miatt (uj alaplap) ugye az XP kék halállal akart indulni.. kis idö után rájöttem hogy csak a fix swap file miatt van, aminek ilyenkor nem találja pontosan elejét végét, ujrakonfigoltam és azóta problémamentesen megy.
Az ASUS-alaplaprol meg nem kell győködöm senkit gondolom (bár nekem az ABIT is bevált).
Magyarul minőséget kaptam a pénzemért!
És ez az amiért nem fogok AMD(+VIA)-t venni.