Clive Barker\'s Undying
-
haxoror #384 Na éppen elkezdtem az Eternal Autumn-os pályát (most Bethany fejére hajtok) erre kivágott asztalra a program 
Nembaj, holnap majd folytatom.
Egy kis bug a játékban, az Aaron-os résznél van egy tetőről-tetőre ugrálós rész amit 1-es Haste-el lehetetlen megcsinálni, kész mázli hogy volt tartalék amplifierem úgyhogy a Haste-et is kimaxoltam bár amúgy nem használom, a Lightning is maxon van de azt se nagyon használtam még, lassú és gyenge nagyon :(
A fegyvereknél az Alt-al kipróbáltam mindent de inkább varázsolgatok (180 a mana de nyitott szemmel járok mert a több mindig jobb hehe), ahhoz nem kell lőszer meg újratöltés.
Persze a foszforos shotty a fun-faktor miatt azért néha még előkerül "IM ON FIRE! IM ON FIRE!..."
Mostanra teljesen beálltam a Shield+SkullStorm+Ectoplasm trióra, mindegyik kimaxolva, semmilyen fegyver nem kell melléjük Ottót a röpködős haverjaival simán zúztam ezekkel, a kasza is csak családfa-metszegetéseknél kerül elő
(túlságosan visszafogja a mana-regent)
Több mint 170 Health Pack-om van szal NAGYON veszélyes vagyok!
Iszonyatosan tetszik hogy a pisztoly durrogtatástól eljuthattam a máguskodásig, nem is értem hogy ez a játék miért nem volt népszerű a maga idejében