12316971501353788406.png
  • Zocsi
    LoL
    Én ma atlétában mászkáltam, miután meguntam hogy kezd melegem lenni a kapucnis pulcsimban...! Bár feszengni nem feszengtem, és amúgy se vagyok egy nagy darab... :D

Amúgy meg a qrvaéletbemár, hogy egy hete nem tudtam edzeni a munka, meg a suli miatt... Fhászom.. és még a szigorlatom se biztos, hogy sikerült... :S Kezdek ideges és feszült lenni!!! Nah, mind1. Holnap ha minden fasza, akkor szóbeli. Utána nagy kajázás, alvás... és talán este edzés. Ha nem, akkor szerdán. Szerdán viszont szétszedek valami a teremben az tuti!!

Mateus: Én is úgy tudom, hogy a kevés bevitt folyadéktól van vesekő, meg a túlzott ásványianyag/vitamin bevitel - kvázi rossz anyagcsere. Igyál bazi sok vizet, vagy bármilyen más folyadékot! Amúgy nem mellesleg jót tesz a sok folyadék a közérzetnek, a bőrnek, nem leszel olyan levert és fáradékony... stb-stb.
    Vannak olyan városi legendák is, hogy napi 1 üveg lágersör és nem lesz több veseköved, mert van valami a sörben ami oldja lassacskán a követ. Meghát az a fél lityó lecsusszan hamar. Észre se veszed és már lent is van újabb fél liter folyadék. Csak ne legyen benne sok alkohol, mert az dehidratál, valamint rá is szokhatsz! :DD