12316971501353788406.png
  • Frayer
    Nem kell megondani a tutit mindenkinek, mert akkor te vagy az okoskodó, meg amúgy is ŐK jobban tudják.
    Én arra jöttem rá, hogy az emberek többsége segghülye szeretne lenni.
    Én már mikor látom, hogy egy ember szerencsétlenkedik eszem ágában nincs beleszólni, majd ő jobban tudja.
    Az életben mindenki okoskodik, nyomatja a magáét, én nem állok be a sorba.
    De amikor vége a szemeszternek, az okoskodó hülyegyerekek rádszálnak a vizsgán hogy hogy van ez, hogy van az, oda mit kell írni.
    Meg mondom nekik a frankót, haver, te úgy is jobban tudod mér tőlem kérdezed?
    Sok olyan embert láttam én már a teremben akik oda járnak hónapok óta és pont ugyanúgy néznek ki mint amikor első alkalommal átlépték a terem küszöbét.
    Látjátok, ide vezetnek az okoskodások, hogy TE majd jobban tudod.
    Érdemes hallgatni a tapasztaltabbra. De ne a szteroidos, tömlőkarú behajtó szekezetű fazonokhoz menjetek oda.
    Menjetek oda a legszálkásabb és legizmosabb fazonhoz. És ha nyitott úgy is segíteni fog. Pár jó tanács is sokat segít.
    Még olyanok is hogy a proteint ne tejjel igyad, hanem vízzel.
    Bazki, a proteinért éppen azért fizetünk annyit mert a gyártó leszűrte nekünk a tejből, minden felesleges részt eltávolított ami nekünk abszolút nem kell. Kivette belőlle az összes zsírt ami emberileg, teknikailag lehetséges.
    Erre mit csinál a hülye gyerek?
    Fogja és vissza önti rá a zsíros tejcukros tejet. És így gyakorlatilag lemond mindarról az előnyökről amiket a több millió dolláros technológia szerzett volna neki az ultra és mikroszűrő filterek segítségével. Ami több száz ember több évtizedes munkája, ami lehetővé teszi hogy ilyen mértékben leválasszuk a fontos részeket az ételről.