Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
Hali!
Szerintetek melyik éri meg jobban, 3kg V35 v. 2270g Myomax(amúgy 78 kg vok)

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Lehet olyan hogy valakinek nem válik be egy gyakorlat, amire mások esküdni mernek hogy nagyon jó és az a kedvencük? A fûrészelésrõl beszélek. Valahogy nem érem el vele a kívánt hatást. De leginkább arra gondolok hogy szarul csinálom a gyakorlatot. Szóval odafigyelek, hogy ne a karommal rángassam a súlyt.

CeeZee
Ha megnézed a shopban van a 870Ft-os meg van egy ami 1290Ft (ha jól emlékszem). Na a drágábbik kb 3 hónapig bírta aztán szétfoszlott, de én még úgyis tudtam használni, csak éppen fosul nézett ki. Amit most használok (az olcsóbb), azt kb 1,5 hónapja rendeltem és semmi gondom egyenlõre vele. Egyenlõre biztosabb vele a fogás, mert a másik elég hamar "kisimult" és már eléggé csúszott is. Eltûntek ezek az érdek róla. (lehet, hogy érdesítettet kellett volna vennem 😄)
A shop-on meg az én hsz-emet olvasd el! 😄 Nem akarom ismételni magam.

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

mivel 20g egy adag-2szer akkora mint az attack ha jól tudom-és drága ezért igen <#hehe>
amúgy amit mondtál gurtni az bírja rendesen? mert írtak hozzá hsz-ben olyat h nem sokáig bírja...-hozzáteszem úgyis csak hátedzéshez kell

violence can be used for good - JUSTICE

CeeZee
Csak edzés elõtt fogod inni?
Multivitamint vettél már kolléga? <#beka3>

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

CeeZee
Ha ennyire spórolni akarsz akkor inkább ne is vegyél kreatint. Kérdéseidbõl ítélve még kezdõ szinten vagy (ami egyáltalán nem baj, csupán egy tény) Ha nem táplálkozol rendesen amúgysem fog semmit sem érni. Én a helyedben nem foglalkoznék vele.

Panzermeyer
Hm-hm... Hát igen, csak ez még mindig sokba kerül :-/
Mellesleg én még kreatint nem szedtem (ezért is kérdezõsködtem tõletek), de most próbaként unokatesómmal hozatok szegedrõl egy 600 gr-os Scitec kreatin monohidrátot.
Érdekesség: Hogy-hogy ugyanebbõl a termékbõl az 1 kilogramos kiszerelésnek 100 gramja többe kerül, mint a 600 gramból szintén 100 gram? Pedig a logika szerint annak olcsóbbnak kellene lennie.
Scitec kreatin monohidrát 300 g - 100 g: 1327,-
Scitec kreatin monohidrát 600 g - 100 g: 912,-
Scitec kreatin monohidrát 1000 g - 100 g: 996,- !!!
Hosszú távon érdemes ezt is figyelembe venni szerintem. Aki már tudta, attól bocsánatot kérek, hogy untattam 😊

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Igen, többek között ezt is olvastam. De azért köszi 😊

mov ah,4ch int 21h end

ha szar minõségû akkor lehetnek ezek a mellékhatások... bár a vesegyulladást erõsnek tartom...nem hinném h ilyen durva hatása lenne bárkinél is...

amúgy én no-burst-ot vettem nagy dobozzal - tegnap edzés elõtt (hátedzés) ittam-annyira még nem éreztem h bedurrant volna jobban mint szokott
ma mellezés elõtt ittam-a hatása mit is mondjak több mint kielégítõ
nagyon jól bedurrantott, és még most is 1 órával edzés után is telt és még mindíg be van durranva...igaz h közel 10e de sztem ha ilyen végig akkor simán megéri - a tömegnövekedést még értelemszerûen nem tudom mérni mert 2napja szedem

Panzermeyer
Üdv!

A kreatinról (kreatin monohidrátról) szeretnék egy-két dolgot kérdezni.
Olvasgattam róla, és azt találtam, hogy lehet olyan, hogy a feltöltési idõszakban hasmenést okozhat. Továbbá lehet h valakinél vesegyulladást idéz elõ a kreatin szedése, vagy éppen csak a gyomrát "piszkálja".
Volt-e már valakinek ilyen nem kívánatos mellékhatás a szedése közben, illetve hallott-e már valakit ezek közül valamelyikre panaszkodni.

Más:
A Scitec Creatine Monohydrate termékén kívül van-e még másik minõségi színtiszta kreatin? Azért kérdem, mert spórolni próbálok, de azt csak olyan határon belül, hogy ne vmi olcsó porított kutyaszarral szúrják ki a szememet 😊
Szóval?

mov ah,4ch int 21h end

CeeZee
Ja, és most szombaton Pro Division-féle Bajnokok Éjszakája New Yorkban, ahol Vörös Zoli is indul!

CeeZee
Nagyon komoly versenynek ígérkezik a Superbody! Ha azoknak a versenyzõknek akiket én hallottam mindössze a fele indul csak , akkor is mindenféleképpen megéri elmenni. Remélem tényleg nem kell tovább várni, hogy egy színpadon láthassuk a Tóth Danit és a Németh Pistit!
Ráadásul haver most szeretne elõször versenyezni és valószínû, hogy itt (itt is) indul majd!
Viszont a Remzsõ Ferirõl nem hallottam semmit.

Ami pedig a Mr. Olympia-t illeti, kicsit már kezd unalmas lenni, hogy az elsõ két hely az utóbbi jónéhány évben mindig ugyanúgy alakul. Meg a verseny elõtti "hírmorzsák", pletykák, hogy most Jay tutira veszi a gyõzelmét, aztán Günther (nem bántom, mert az egyik nagy kedvencem) mennyit nõtt és végül Ron bejelenti, hogy még 120 évesen is versenyezni fog. Kéne már oda valami újdonság. Például Ronnie visszavonulása (nincs vele semmi bajom, ne értsétek félre), ezzel tuti megmozdulna a Pro testépítés, hogy jó irányba-e azzal lehetne vitatkozni, de legalább izgalmasabb lenne egy ideig.

ma összefutottam németh robival az eltén...(bbtv-8.rész)
tényleg oda jár<#hehe><#vigyor2><#vigyor3> és jó arc, meg kvanagy háta van...
megkérdeztem indul-e superbody-n azt mondta h nem mert nincs formában...szóval minusz 1 jó versenyzõ

amúgy már csak 3 hét és mr olympia... mindenkirõl szállnak h mekkora-günter 144kg ronnie megint gigantikus lesz és melvin anthony is állítólag hatalmas...gustavo badell is jó formában van szóval jó lesz az is

a szénhidrátban nioncs zsír...-fehérje zsír szénhidrát a három fajta tápanyag
igen a kenyér szart se ér... illetve ha zsíros akarsz lenni egyed csak
neked sztem simán tömegelni kéne

én is utálom a zsírt magamon meg másokon de kibírom most mert tömegelek...

hykao
Az az érzésem, hogy te egyszerre akarnád a világot...
30 perc? Az nem kardió, az túró!
170 centihez 66 kiló az elég karcsúnak tûnik...fõleg ha azt mondod, alig van rajtad zsír, akkor nagyon úgy tûnik, hogy az egyetlen ok, amiért nincs "kockás" hasad az lehet, hogy nincs hasizmod...el kéne kezdeni csinálni nem?
KeKKSZike
Az a baj, hogy csak a hasamon van egy kis zsír! Mármint csak annyi, hogy vastagabb a bõröm! De nem vagyok kövér, mint már említettem 170cm és 66kg! De egyszerûen képtelen vagyok magamat feltenni a futópadra 30 percen keresztül!

Kevesebb szénhidrát? Mert az zsíros?? Vagy mi?

Tényleg... Kenyér jó amúgy tömegnövelésre? 😄 Mert elvileg szénhidrát!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

egyél kevesebb szénhidrátot de már multkor írtam valakinek egy részletes tervet amiben fogyni zsírból és hízni izomra lehet...
keress vissza nem olyan rég volt az<#wink>

hykao
Lehet! Felteszel a tûzhelyre egy kiló disznózsírt, és alágyújtasz... 😛
Lehet, diétázol...
KeKKSZike
Sziasztok!

Lehet, hogy megint egy h*lye kérdés, de... Lehet zsírt égetni, kardió edzések nélkül? Mert ahhoz vhogy nincs kedvem... :S

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Igen, ez egyértelmû, de amellett érdekelnének mások tapasztalatai, ha vannak ilyenek.

FtranX
Üdv!

Szerintem errõl nem itt, hanem az orvosodtól kéne felvilágosítást kérni.

Amúgy létezik cukorbeteg testépítõ (Paul Dillett).

Üdv Mindenkinek!
Meg tudná mondani valaki, hogy diabétesz (cukorbetegség, insulin-dependens) mellett szabad-e, és ha igen, milyen táplálékkiegészítõket lehet szedni?
Kösz a választ elõre is!

Oké, semmi gond csak dobj egy e-mailt, hogy mikor aktuális, vagy hogy ha nem adod el akkor is a simanskykukacfreemail.hu címemre.

<#bdead>

HUNGARY BODYBUILDER MEN
HUNGARY BODYBUILDER MEN
HUNGARY BODYBUILDER MEN

www.muscleteam.hu
<#wink>leet h elõbb is de lehet h nem...még nem tudom biztosan

Akkor, ha eladnád és január körül aktuális lesz, engem érdekelne!!!, mert annyira viszont nem sürgõs a dolog, de viszont mindenképpen ez a könyv kell.

most éztem meg neten, már nem nyomtatják és raktáron sincs az alexandra kiadónál
és gondolom nem akar senki megválni tõle, már akinek van...
én személy szerint nem adom még el...még nem
de majd lehet róla szó az én esetemben...január körül lesz majd nálam aktuális...gondolom addig ki lehet bírni
egyébként könyvtárakban sok jó könyv van pl weider féle lexikon aztán lee haney könyve is nagyon jó szerintem addig könyvtárakban próbálkozz-ki tudja

Brolly
Most nem konkrétan erre a hsz-dra gondoltam, hanem hogy mindig számolsz vmit.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

ahogy korábban szó volt a milliomosságról... nem vagyok az😄
de ez nektek is jó...100ftal több és 1 kilónyi pluszt nem kell megenned amit nem tudnál ellenõrizni rendesen...

Brolly
Hát én már mosolygok rajtad, naon nagy vagy, ecsém ilyeneket számolni, nem semmi.<#vigyor3>

Hali

Valaki nem rendelkezik evvel a könyvel??? ja és meg is szabadulna tõle: ARNOLD SCHWARZENEGGER – BILL DOBBINS A TESTÉPÍTÉS NAGY ENCIKLOPÉDIÁJA

srácok tartottam egy kis fejszámolást<#hehe>én már csak ilyen amatõr skót vagyok<#hehe>
kiszámoltam melyik a legjobb ár/érték arányú tejsavó így vásárlás elõtt...

a két versenyzõ aki a döntõbe jutott a cytogen whey pro 6kilós kiszerelése és a scitec 100%whey protein 5kilósa
cytogen-18e - scitec 17.5e
67% - 76%
4kg tiszta fehérje - 3.8kg tiszta fehérje
4500/kg - 4600/kg
éppen ezért a scitecet fogom választani mert 1 kiló felesleges szartól megkímél, mindemellett a scitec elég jó minõségû is
szóval kipróbálom belehalni ebbe valószínüleg nem fogok
uff szóltam

lamase
Miért kell igy beszélni? Másképp nem tudod magad megértetni? Mellesleg õ nem azt mondta hogy ha nem vagy milliomos nincs hatása..

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Ennyit tudsz barátom!
jazzy
Kedves baratom a Hemo-NO es a G-bomb teljesen kulonbozo taplalekkiegeszito a kettonek koze sincs egymashoz 😄D
Egy példa Bunny edzõ válaszol rovatából!

Szia Bunny!Kiprobáltama g-bombot és azt kell mondjam ,hogy nagyon fasza!!Tök hamar durranok töle és napközben is érzem az izmaim !!Kurva teltek!!De ezt azér nem csak a g -bomb javára irom hanem a tökéletes étrendre is !!Anapi 3 zacsko rizs,200g zab 60dkg csirke +3adag 100%Whey pro megteszi a hatást😊)))
Szakibá ujra edz

Válasz 2006-08-31 21:46:58
megám!
Jaja kiprobáltam, szerintem nagyon jó! Olyan mint a G-Bomb, csak egy pöttyet erõsebb, viszont szar az ize. Ja, jazzy felé pöcsök visszont messze kerüljék az ilyen termékeket, ahogy ezt a sportot is! Ja, kurvára milliómosnak kell lenni a használatához, amúgy nem müködik!
De nagy fasz vagy te basszus, ennyit rólad!
jazzy
Szerintem nincs ra igazan szukseg ha csak nem vagy milliomos..
Brolly
Kipróbáltad? Mert ha igen, akkor leírhatnád a tapasztalataidat, mert én is akarok venni ha jó.

lamase
rendelek is

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Természetesen! Mozogni sem kell!
lamase
ez olyan gyógyszer amit ha megeszek izmos leszek? :o

Hemo-NO kurvajó cucc!
CeeZee
Shaker vagy turmixgép és több víz!

olyan akarok lenni mint te, vg 😊

lamase
rázd össze, ez nem kakaó