-
Roman #9908 én rádöbbentem, csendben kell edzeni,akkor megvagyok 50 perc alatt, és nem idegesítem fel magam ^^ szó voltarról, hogy ki miért nem tud hízni, én meg halkan megjegyeztem, hogy szerintem aki utánaszámol és megeszi azt a ch és prot mennyiséget, amennyire szüksége van a testének, akkor mindenki tud hízni. mondták h ez hülyeség, úgy kell enni, ahogy kívánjuk a kaját.. mondtam, hogy én amikor úgy ettem, ahogy kívántam, kb. 5 kiló rohant fel rám egy hét alatt, jó sok vízzel, meg talán még zsírral is, és még a teremtulaj javasolta nekem, hogy az én alkatommal a szénhidrátot ne tegyem túl magasra, inkább 3 gr per ttkg-al menjek.
de nem, én hülye vagyok, hogy számolok, meg mindenki hülye, aki számol, és fejlődik, míg ők három év alatt 5-10 kilo közt gyarapodnak.
aztán szóba kerültek a turmixok.. mondogatták hogy ki mennyi tejbe mennyi tojást tesz és mennyi vaníliáscukrot.. kérdeztem, hogy ez mégis mi, mondták, hogy turmix.. mondom, inkább veszek egy vödör fehérjét azt hozzáöntöm a vizet. mondták, hogy az drága.. igen drága, amikor ők egy lter tejbe 4 tojást löknek, egy vaníliáscukorral, ami kb. 250+4*30+40=410 forint, szemben az én 90-120 forintos turmixaimmal, ami mellesleg fel is szívódik teljesen :D amikor mondám, hogy nagyszerű, de kb. pénzkidobás az egész, akkor persze mindenki féláron hozta a tejet, tojást, meg mondták, hogy hoznak nekem is :)
szóval rendesek, segítőkészek, de mindig cask a rinya megy, hogy nem tudnak hízni, nem tudnak nőni, és társaik. Holott szerintem mindenki tud, csak nem biztos,hogy a szendvicsesjimbeamesboroskólás megoldásokat kéne erőltetni hétvégénként 3 tojás habjával.