Roman#9894
Na most egy testépítéstől off hozzászólás lesz :o)
Csak örülök, mert öt hét várakozás után megvannak a nyelvvizsga eredményei, 88%, teljesítve. ^^ Igaz, a középfokút még 91%-osra tudtam, ez most "visszaesés", de nem gond. :-\
No, és visszatérve. Úgy gondoltam, hogy főleg a csajokra jellemző, hogy "a zsír onnan ég, ahol dolgozol" nézet, mert ezeket hallják mindenkitől. Így látom szegényeket, ahogy két órákat hasaznak egy edzésen, közben isszák a cukros redbullt, kólát, ami a kezükbe akad, meg eszik a szendvicseket, de mivel "fogyókúráznak", így még letolnak minden étkezéshez egy pohár joghurtot kefirrel is.
De nálunk most van egy új csaj, nagyon csípem, bár 1 szót nem váltottam vele, csak a barátjával, mert együtt járnak le edzeni. S a csaj úgymond normálisan edz. Mellre ferdepad egykezesekkel, tárogatás, vállra nyomások, oldalemelés, aztán guggolások, kitörés, fellépés zsámolyra súllyal, aztán hiperhajlítás-hasgyakorlat szuperszettben, és végül lehúzás csigán mellhez. Mondanom sem kell, csinos a lányka, bár nem szép. A barátja meg jó arc, és az is izmos. Szóval most legalább két új, értékes, bár még nagyon csendes taggal gazdagodott a terem. ^^