Roman#9890
Nem, teljesen eltér :) Itt a törzsed kell megtartani, elég nehéz. Hasad kinyírja. Amúgy hídtartás a neve :) Van oldalsó hídtartás, az meg a transversus abdominist terheli, értelemszerűen mindkét oldalra külön kell csinálni. Adja a törzsstabilitást és törzserőt, ami nekem, fiatal korom (16) és magasságom (19x) miatt fontos. Meg amúgyis.
amit hasra krvára nem ajánlok, az a törzsforgatás.. csináltatták velem pár napja, rúd a nyakba, leül a földre, és forog 1-ik oldalról a másikra. Hát a hasam nem nagyon éreztem, ellenben a rúd forgás közben a nyakam nyomta rendesen, s még most is fáj. Ez nem jó.
Valamint, nagyon régóta porosodik nálunk egy ukránijában utángyártott, az eredeti árának tizedéért beszerzett ebkingpró, ezzel tudok még izomlázat gyártani köldök alatti részre meg transversusra is. Haskereket nem próbáltam, nem volt még rá alkalmam.
Amúgy nem viszem túlzásba a hasedzést, nem vagyok csaj, hogy napi 23 órát hasazzak a zsírégetésért, miközben kólát iszom. Edzem hogy erős legyen a törzsem, és hagyom pihenni guggolások előtti napokon. Ennyi. A kockákat egyelőre leszarom.