12316971501353788406.png
  • Frayer
    A clenbuterol nem szteroid hormon.
    Csupán egy asztma gyógyszer, egy béta-2 szelektív blokkoló.
    Én évekig szedtem egy ehez hasonló gyógyszert kiskoromba, a zaditent, semmi bajom nem lett tőle.
    A clenbuterol az egy nagyon jó kis cucc, két szempontból is, gyorsítja az anyagcserét diéta alatt :D, és közben baromi jó antikatabolikus hatása is van, a gyors anyagcsere miatt elkezdesz gyorsabban fogyni, a plusz kalória égetés miatt, és mivel antikatabolikus, a kalóriákat, legtöbbjét a zsírsejtekből fogod elégetni. Viszont sajnos könnyen megszokja a szervezet, és így nem lesz hatása. Nem lehet rászokni vagy ilyesmi, csupán idővel gyengül a hatása, kb pár hétig jó csak.
    Ugyan úgy mint a koffeines cuccok, azok sem lesznek jók, csak az elején, és a koffeinre még rá is lehet szokni.

Én úgy csinálnám, hogy 2 hét clen, 2 hét koffein.
    Effedrint azért nem szedném a koffein helyett mert agykárósító hatása van, nagyon bebasz a memóriának és logikának. Programozó lévén ezek a legnagyobb kincseim.

Az a baj,hogy a koffein ártalmasabb a clenbuterolnál, mivel függőséget okoz hosszú távon, nagyon pörgeti a szívet stb. Mindenki tudja miket okoz, és mégis a világ fele "drogos" de elitéli azt aki beszedne egy tabletta clenbuterolt, ami kb olyan a koffeinhez képest mint a c vitamin az aszpirinhez képest, az aszpirin is okozhat függőséget.