Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
make love not war
violence can be used for good - JUSTICE
van 1 táplálékkiegészítõm. azt írja hogy 100g-hoz(2 adagolókanál) öntsek 3dl vizet , vagy tejet. Nem kevés ez? 3 dl nem oldja fel rendesen, és olyan darabos lötty lesz belõle. ez a normális, vagy öntsek hozzá annyi folyadékot, amennyi feloldja rendesen?
Én azt ajánlanám neked, hogy edzél rendszeresen és mellé próbálj jófajta kajákból egy kicsit többet enni (tehát nem 5-6 ezer kcal-t). Mivel most kezdted az edzést, még nem használtad ki azt növekedési potenciált, ami kb az elsõ egy évben jellemzi a gyúrósokat. Ha egy kis szerencséd van, úgy fogsz jelentõsebb izomtömeget felszedni, hogy közben zsír nem, vagy csak nagyon kevés jön rád. (sõt, még a fogyás is lehetséges). Ha túl vagy ezen az elsõ éven, akkor meglátod, hogy merre érdemes tovább indulni.
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Most a BBTV-t nézve sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. Elég korrekt kis találkozóra sikeredett.
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Mellesleg ha 170 centi vagy és 66 kiló, és egyáltalán nem definiált a hasizmod még csak kicsit sem, akkor valószínûleg nagyon vékony izomzattal (vagy elég könnyû csontozattal) rendelkezel, és emellett viszonylag magasnak kéne, hogy legyen a testzsírszázalékod.
Nagyobb haszna lett volna, ha inkább magadról raksz be képet...
Szõrösségrõl meg: újabban a szõrösség kezd lenni a divat...(persze nem a majomszerû szõrös hát-váll, stb...)
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
tömegnövelés aztán szálkásítasz és ha eléred amit szerettél volna azután behúzod a nadrágszíjad és vigyázol az eredméyre...ami baromi nehéz... az 1es képen ryan reynolds-van a penge3ból pl... hát neki kb akkora csípõje van mint egy kisgyereknek...azért is néz ki ilyen jól
ezeket el lehet érni de kb fél év minimum ha minden ott van kaja+tápkiegek+pihenés+edzés...
Nem igazán értem, hogy mit nem értesz... tömeget azért kell növelni, hogy minél nagyobb súlyokat tudják mozgatni, ergó így nõ az izomod, ha ez megvan, akkor kell diétázni, azaz szálkásítani, ami után így fogsz kinézni, viszont nem leszel erõsnek mondható, mert nem lesz túl sok energiád... de ezt biztos el fogják mondani érthetõbben a többiek!
Ismét a segítségeteket kérem, mert én már nem értem ezt az egészet!! Ugye lentebb pár hozzászólással a kocka hasról kérdeztem és azt mondtátok, hogy tömegnövelõnek nem lesz kocka hasa...
Mint már említettem 170cm vagyok és 66kg! Nem vagyok egy nagy testépítõ alkat, mármint a magasságom miatt, "golyó" leszek... Beszúrnék pár képet ide nektek, és arra kérlek titeket, hogy aki tudja, hogy ilyen alakot hogy érek el, az írja meg! Mert ezek a pasik se "vékonyak"... Eléggé izmosak, és a kocka has is megvan! Most õk diétáznak, vagy tömeget növelnek? Vagy a kettõt keverik? Vagy hogy?! 😄
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Köszi a segítséget!!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
A testzsírod értékeléséhez itt egy tábla (sajna csak ilyen szar formában jön le, az oszlopokat képzeld egymás mellé):
A TESTZSÍR ÉRTÉKELÉSE
AZ ÉLETKOR FIGYELEMBEVÉTELÉVEL
Életkor
FÉRFIAK
20-29
30-39
40-49
50-59
60+
Kiváló
<11%
<12%
<14%
<15%
<16%
Jó
11%-13%
12%-14%
14%-16%
15%-17%
16%-18%
Átlagos
14%-20%
15%-21%
17%-23%
18%-24%
19%-25%
Gyenge
21%-23%
22%-24%
24%-26%
25%-27%
26%-28%
Nagyon rossz
>23%
>24%
>26%
>27%
>28%
Ma vettem egy mérleget, ami levolt árazva 7rõé 4000-re. És méri a testzsírtartalmat is ,de nem értem hogy hogy, mert megadom a koromaat, magaságomat, kg-ot, meg hoyg férfi vok, és most ebbõl ez hogy tudja kiszámolni. Amúgy 78kg vok, és 22%-os testzsírszázalékkal rendelkezem, meg 53% a víztartalam a testemnek, ez jó?
amúgy van kalkulátor és leírás hozzáitt
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
tévhit nem kell edzeni hasra h kockahasad legyen! nem kell!
nem árt persze de nem a felülés felelõs a kockahasért hanem a diéta
szóval ha zsíros vizes vagy nem lesz kockahasad! tömegelésnél meg általában nem szuprszálkás az ember!
szóval ha nem 5%os testzsírról kezdted a tömegelést akkor attól tartok nem...
a lényeg h csinálhatsz egymilliárd felülést kidolgozhatod a hasad ha fedett zsíros nem fog látszani úgysem
egyszóval tömegeléskor ne is ábrándozzon senki kockahasról hacsak nem olyan az alkata h nem zsírosodik be túlzottan mint haverom aki szétdurran kvanagy és mégis kockás tud maradni de ez azért van mert jó a testzsírszázaléka
hasra edzeni szükséges és jó is de diétázni fontosabb
#3943 - Tomeget novelni nem tudsz ugy, hogy kockahasad legyen. Kockahashoz az szukseges, hogy keves zsir legyen a hasadon, azt pedig csak dietaval tudod elerni. Dietanal a szenhidratot le kell csokkenteni, a feherjet tartani es minden felrekajalast kizarni, azaz egy elore osszeallitott helyes etrendet kovetni, amit sajat sulyodhoz kell szabnod, ebben szivesen segitek ha kell. Emellett szukseged van aerob edzesre. Az aerob es kardio edzes kozott az a kulonbseg, hogy a kardio edzes egy rovid, de annal intenzivebb edzes ahol magas a pulzus, az aerob edzes pedig egy 40-60 perces edzes ahol a pulzus alacsony es nem durran az izom. Azaz kis fokozaton egyenletes tempoju gyaloglas, vagy biciklizes. Ezt erdemes minimum heti 4-szer vegezni de inkabb tobbszor, lehetoleg este, de semmikepp sem rogton edzes elott, inkabb utana.
Újabb kérdésem lenne hozzátok... Hogy kell úgy tömeget növelni, hogy közben kocka hasam legyen? Kardió? De akkor fogyok, nem?? Hogy mûködik ez?
Menj el edzeni, dolgoztasd meg keményen mondjuk a combod és várd meg azt a napot, amikor már egyáltalán nem "fáj" az izom, nem kényelmetlen a járás, stb.
Na ezen a napon tarthatsz leghamarabb újabb lábedzést. Még 1x: a lényeg, hogy hagyd regenrálódni.
Amúgy én ezért vallom azt, hogy a hét napjaihoz kötött edzésterv értelmetlen, (tehát amikor valaki betáblázza magának, hogy hétfõn mell, bicepsz, kedden láb, tricepsz, stb) mert elõfordulhat, hogy mire az újabb edzésre kerül a sor, még mindig fájdogál az az izmocska. Még úgy is, hogy elõzõ héten elég volt neki a megszabott idõ.
Azért nem írtam konkrét számot, mert ez többmindentõl függ: egyéntõl, életkortól, kajálástól, a szóban forgó izomcsoporttól. Magadnak kell kitapasztalni.