-
Nálam a tuti módszer a "minden másnap megyek edzeni" módszer. Tehát egy nap edzés, egy nap pihi. Ha vasárnapra esik, akkor akkorra... Hosszú távon lehet fárasztó, de mondjuk 6 hetente 4-5 nap pihi belefér... Nah, mikor így edzettem, akkor nagyon durván fejlődtem, és elég hamar egy drogos szintjére emelkedtem! Furcsa a szúhasználat, de komolyan mondom olyan volt, hogy épp végeztem az edzésemmel és már mentem is volna vissza megint, tépni a vasat. Nem érdekelt, hogy fáradt vagyok, alig vártam, hogy eljöjjön a következő edzés ideje. Persze sosem dupláztam edzést, mert nyílván nincs értelme, de ez a függőségi állapot nagyon meglepett! :DD
Most a heti 3* (H-K-P) bontás megy... De gondolkozok én is egy Roman által leírt edzés terven, ahol megint minden másnap mennék edzeni vagy úgy, ahogy ő leírta. Letelt a 4 hét átmozgató edzésidőszakom és agyalok, hogy hogyan tovább.. Bontsam-e szét, de ha igen, akkor 2 vagy 3 naposra? Hogy legyen szétosztva, mi lenne a jó, térjek-e vissza egy régi bevált módszerhez (láb-váll | mell-bicepsz-törzs | hát-tricepsz-has), vagy találjak ki valami újat... dilemma, dilemma...
Pyro: Amúgy én meg kb. féléjfélkor értem haza... Még becsúszott edzés után ott helyszínen egy 80%-os fehérjeturmix, meg egy kis gőzfürdő/szauna kombó, aztán a haverom kitalálta, hogy menjünk kajázni. Meki lett belőle (noh, dobjátok azokat a köveket:P) és kiszámoltam, hogy betoltam az arcomba egy 965 kalóriás menüt... Uh. a napi étkezésem 2/5-e ott kelt el... Vicces, vagy nem?