-
2 órán át teljes intenzitású edzés az nem tesz jót.
Nem csak én de sokan rajtam kívűl mások is hülyeségnek tartják.
Akik benne vannak a sportban azok mind tudják hogy nem az edzéstől fognak nőni az izmok. Az edzéstől, leépül, roncsolódik. Az Edzés egy KATABOLIKUS hatású tevékenység. Minél többet eddzel annál jobban építed le az izomállományodat. Nem véletlenül állapították meg az optimális súlyzós edzés időtartamot kevesebb mint egy órában. Nagyon komoly fejek nagyon hosszú ideig kisérleteztek. Arnold idelyében még mentek ezek az órákon át tartó pumpáló edzések, de ahogy telt az idő, egyre kevesebb ideig tartottak az edzések. A HIT féle rendszerben például olvastam olyant hogy fél óra alatt megvan az egész, ez alatt a fél óra alatt teljes bukásig jut el az illető, és ott tényleg szükség van arra az egy hét regenerációra, mert különböző módszerekkel olyan szinten készítik ki az izmot, hogy egy kiló kenyeret nem lehet utánna felemelni.
De ez a módszer csak az emberek 10% ának volt csak hatásos, mivel ehez egy szélsőséges genetika szükséges, mivel a normális regenerációs fázis nem alkalmas ehez az edzéshez, normális esetben az edzések annyira távol esnének normális egyénnél hogy az alatt az idő alatt vissza leépül az izom. Ha továbbra is fejlődni akarsz, ha ki akarsz hozni magadből mindent, akkor ne nekem hidjél, hanem menj a bb.hu-ra, tesztoszteronra, ott vannak magyar közérthető autentikus írások, kompetens egyénektől, akik nem tegnap óta vannak a testépítésben. Nekik higyjél, ne nekem.
Más:
De most őszintén, mi a fasznak kell 70-80 kilósan egy teljes hetet várni ,hogy újra edzhess egy izomcsoportot? Ennyire lusták lennénk?
Nem tart ilyen sokáig a regeneráció, és gyakorlatilag a hét pihenő napból 5 napig függőben van az izom, 5 napig nem növekedik, nincs meg hozzá a stimulus. Csak lomhad. NEM KELL BUKÁSIG EDZENI, az is katabolikus mert akkor nagyon sok idő kell, hogy újra hejre áljon az idegrendszer. Az agy izom kapcsolat, mert olyan is van. Mikor szét erőlteted magad, akkor leginkább az idegrendszered fárad ki, és annak a regenerációja tovább tart mint az izomé. Ha ki készíted az idegrendszert, túlerőltetéssel, azzal fizetsz hogy gyenge leszel, kedvetlen, motiválatlan. Nagyon rossz érzés. Az edzés alatt, akkor kell belle adni mindent amikor a legnagyobb súllyal kell kinyomni CSAK EGYET. De mivel azt csak egyszer csinálod, vagy egymás után 2-3 szor nagy pihenő időkkel, nem terheli le az idegrendszert, meg sem kottyan. Heti kétszer, 3 x 1 MAX súly az nem fogja kigyilkolni az idegrendszert. Nem edzed túl magad. Ezt tényleg nem én találom ki, meg nem is írnám ha nem lennék biztos benne.