12316971501353788406.png
  • csuszi
    már írtam: leszarom mi thogy csinálsz az életben, tőlem gazon is élhetsz, csak ha hírdeted az igazad, ne csodálkozz ha megtalálnak az értelmesebbek.
    olimpikonjaink között biztos sok a vega ha már a sporteredményeiddel jössz)
    az meg enyhén gyerekes, hogy a bátyáddal jössz hogy jól megpakolna:D ismersz? nem. vetted magadnak a fáradtságot hogy a galériámba benézz? úg ynézek ki, mint akit hetente megvernek? hagyjál már az ovis stílusoddal bazzeg. az én apukám az erősebb, meg az én bátyám űrhajós, a szomszéd kisrácnak meg 100 kilós bernáthegyije, a piros ladám meg 600le és 3 sec alatt gyorsul 100-ra. kb ez a szint.
    a dokis story enyhén kamuszagú (érdekess eddig nem jöttél a fateroddal, eddig csak csapatorvos volt. csak nekem gyanús?)
    az meg hogy miylen eredményeket érsz el, nem mérvadó: mivel állati fehérjékkel többet érnél el.
    vannak emberek akik hátráltató tényezőkkel érnek el komoly sikereket, de azt senki se gondolja, hogy akkor az átlag ember akkor ugyanilyen hátráltató tényezők közé terelje magát. mivel azok az emberek normális körülménywek közt megmozgatnák a himaláját. tudsz követni?
    nevetséges hogy enyire evidens dolgokkal vitatkozol. kiváncsi lennék mit szólnának az olimpikon versenyzők orvosai vagy a komolyabb profi kluborvosok ehhez a vitamin adaghoz. véletlen se tömik kreatinnal ultrabrutál vitaminokkal a versenyzőket. #9035. egy szar magyar nb1-es focicsapatnál ez megy. vajon mi mehet az élvonalban.
    de mivel kulturáltan vitatkozni nem tudsz, hanyagolom a témát, mielőtt azzal jönnél, hogy lúzer vagyok, meg megversz te vagy a barátod, meg az eddigi stílusod alapján levágom elkezded sértegetni a felmenőim.
    éljenek a vegák, és aki 1000 g c vitaminnál többet szed az hülye...