12316971501353788406.png
  • bens
    nem tudom miért vagy rákattanva erre a vega témára, de ha érdekel én azóta tudok komolyabb eredményeket elérni sportban, mióta nem eszem húst. lehet h más meg szarul lesz tőle, de nekem ez jött be. 10 éve nem ettem húst és idén is nyertem OB-t full-contact bunyóban úgyhogy nem hiszem h annyira legyengül tőle az ember. azzal nem tudok mit csinálni h te meg az apád útáljátok a vegákat, nem fogok változtatni a bevált szokásaimon mert pár ember gúnyolódik. nekem fontosabb a siker minthogy beilleszkedjek a birkák közé. akit érdekel annak segítek, akit nem az kussoljon sűrűn. mellesleg az én családomban is van 3 orvos, az én apám is főorvos, mind3an vegák és sportolnak. bátyám 12 éve vega és 104kg, ő se az a tipikus legyengült fajta, lehet h téged össze tudna pakolni egy kézzel. meg tőlem aztán fél kiló c-vitamint is ehettek, sztem ha az ember nem beteg akkor elég a napi 220mg-os tabletta+amit kajával és más vitaminkészítménnyel megeszik. de ha én nem basztatlak amiért kétpofára tömöd a vitamint akkor te se basztass engem h csak annyit eszek amennyit a sportorvos javasolt nekem.
    köszi.