12316971501353788406.png
  • retek683
    ÉN általába .. nem a kigyúrt úújságon feszengő szteroid majmokra hallgatok.. hanem elolvasom hogy mi mire jó , az edzés tervem is egyedi, nem hallgatok egyikre se ,amire rávan írva hogy fehérje az tuti hogy fehérje- vszínű nem azért vesszük, mert kakaópor van benne és bemagyarázzukl, hogy hat és fejlődünk .. kipróbálni kilehet és ha nem válik be akkor nem válik be... szervezet függő...és nem érdekel hogy a koffein mennyire káros mert nagyapám 76 éve és még mindig kéávézik ennyi és semmi baja,csak alkoholista ... nekem nem hiszem ,ohgy ártana 1-2 havi adag edzés előtti koffein... ha meg igen akkor dögöljek meg ha nem vagyok életre való ... az orvosok hozzáállása érthető azt se tugyák mivan (Ki tuggya mivan benne...) na akkor csak, hogy mongyak vmit ma már semmibe se tudnmi hogy mivan.... minden szart eladnak... ezeket a cuccokat több orvos ellenőrzi mint hiszed .. és ne mond hogy nem mert ahol konkurencia van ott minden kibujik.... ja is az amit TE beszélsz semmi köze a test építéshez .. az erőemelés... nem a termet a lényeg.. na mind1... csak olvasd el a Lenkei könyvet és meglátod miért vannak ien tévhitek, hogy elég napi 60 mg c vitamion mer ha túlsok akkor visszafele hat...az meberek 70 % azt hiszi a tápkiegekről , hogy ugyanaz mint a szteroid, csak ezt lehet kapni boltba....(utálom ezt a hozzáálllást) na mind1 ...... aza lényeg növök TŐle és kész, nem kell annyit ennem, mert ezt ételből nem bírnám bevinni...nem halok meg TŐle, egészségesebbnek érzem magam, fit vagyok .. az meg hogy mitől az nem érdekel.... mer akkor vega lennék vagy nem tom mi..