12316971501353788406.png
  • retek683
    egy kis hozzá füzés az előbbi Anator P70 + Nano Vapor hatásaihoz,a tegnapi észre vételem : bicepszemen a bőr megeresztve, haszszálerek elpattantak vszínű, mert lilás, a hónajjamnál megrepedt egy kicsit a bőr, sebes lett :D nagyon csúnya, eddig annyira nem látszott, de mostmár kijjeb is megeresztett a bőr..a combtőnél is megeresztve a bőr.. tiszta eres vagyok .. - az miért lehet hogy csak az egyik oldalamon repedek nagyon, a másik oldalon annyira azért nem? meg az miért van, hogy nagyon köhögök a Nano Vapor-tól :D ehhez a kombóhoz még nagyon illene egy 100 % whey protein, de nem maradt kesem:( ezért megveszek 1 liter tejet + rizsa, Anator p70 után után tejberizs , kakó helyett, meg egy kanál V35 prof, a kettő már sok :D az edzések teljes test edzés heti 3 alkalom 2-3 óra hossza . - visszatértem erre , kipróbáltam 2 hónapra az osztott test edzést de nem jött be nagyon ..1 éve csinálom ezt 63 kilóval kezdtem most 94 kiló vagyok 186 centi - hozzá teszem az 1 év edzésból 3.5 hónap kimaradt , meló miatt:( zsír % 13% - csak v35 -öt szedtem+ centrum meg volt egy doboz attack. - de viszont iszonyú sokat dolgoztam meg ettem . ami érdekes, hogy eddig nem repedt a bőröm , ezt mostanába kezdte el , vszínű a pörgetők miatt(N.O. xplode meg most a NanoV) , mert erősen bedurraszt, így minden edzés utáni napom izomlázas , eddig nem voltam ien hamar izomlázasodó:D