12316971501353788406.png
  • retek683
    ÉN szedtem múlthónapba az NO xplode-ot mert a haver azt mondta hogy jobb az no xplode mint a Nano vapor hallgattm rá mer hát csak magyar bajnok volt ... de ez a Nano Vapor sokkal jobb NÁlam legaláb is .... szervezet függő szal nem válalok garanciát de sok fórumon dicsérik nem csak ÉN , az adagolást visszaettem 1.5 kanál bőven elég , a 2 már sok a 3 meg hát .... a másik az a lényeg azt vettem észre hogy akkor hat a legjobban ha iszonyú nagy súlyokkal dolgozol, ha így dobálódzol a kisúllyal akkor nő a pulzusod elkezdel szédülni .. iszonyú nagy sullyal kell dolgozni hogy érezd a hatást, nagy súlytól durransz be igazán jól 23 -ról 28 ra emeltem a vállból nyomást nyakmellől de még ez is kevés volt.. egy állatot hoz ki belőled... az Anator p70 most vmi év szere lett a haver 7 kiló izmot szedett fel egy hónap alatt , izom mer hát iszonyú szálkás volt eddig is most meg még jobban ..NÁlam eddig az év legpocsékabb izű szerét nyerte el:D - ezt csak edzés után kell szedni azonnal . Tömegnövelő szer vmi új cuccokkal. semmikép nem ajánlom ezt meg a nano vaport nagyon kezdőknek csak férfiak szedhetik ezeket .. vegyél egy tasak HOT blood-ot próbáld ki ha teccik akkor vedd meg ha nem akkor vegyél egy nano-t