33479
12316971501353788406.png
  • PyRex
    furcsán durva a termék, nem vagyok benne biztos, hogy nem minősítik majd doppingszernek. én kb. 15%-kal nagyobb súlyokkal edzek tőle, ami már megfelel egy gyenge szteroid hatásának.
  • Gyúrógép
    Betiltják ? Mer ?Ez valami vicc ? :DD
  • juzosch
    Csak kiegészítettem a #9552-t a hiányzó írásjelekkel:)
  • PyRex
    gyerekek...
    ez a Hot Blood valami elképesztő! aki nem hiszi, próbálja ki! 20 perccel edzés előtt 4 deci vízbe... Iszonyat, nem hiszem el. És nem szteroid :) Bár lehet, hogy betiltják, mert ilyen szintű cuccal naturálban én még közel nem tlálkoztam...
  • retek683
    ez mi?:D
  • retek683
    rá is van írva a dobozra, hogy egy hónapra elegendő csak edzés utáni cuccos.... ez két kombó eddig a legjobban bejövős NÁlam 1.5 hét alatt 2-3 kiló és érzem is hogy erősebb lettem.. .. így együttt 25000 ft volt a kettő ... múlthónapba amit vettem NO xpolde meg V35 prof 1.5 hónap alatt hozott kétkilót, bár szedett is lezsírt ...
  • retek683
    korán volt még:D:D bocs
  • Gyúrógép
    Mennyit kell tolni az Anator P70-ből pontosan? És csak és kizárólag edzés után , vagy kell zúzni pihenőnapokon is ? Lehet folyamatosan is szedni ?
  • Roman
    hmm rohadtélet, ne írkáljatok már ekszplódos meg anátoros élményeket egy kezdőktől hemzsegő fórumra :D na. Amúgy csak nyugodtan, szeretek beszámolókat-teszteket olvasgatni. :)

Csak ilyenkor mindig nagy a késztetés, tudjátok.. De jelenleg maradok az egyszerű vitaminszőlőcukorfehérje vonalon, meg eszek. Pedig itt a nyár, sikerült megspórolnom kb. 160 ezer forintot, nagy a motiváció, de inkább nem áldozok pénzt ilyesmire még. :) Hátha kedves kanadai rokonság lesz oly' kedves, s a 10 évente egyszer esendő hazalátogatásra megajándékoz valami kedvességgel, de azért nagy reményt nem fűzök hozzá . :)
  • juzosch
    .,,..,..,,,.,..,.,,,,,.,.,,,.,,,.,.,,,,.,,.,.,,,.,..,,,,,,.
  • PyRex
    Legközelebb tagold már a mondanivalód. Ezt el nem olvasom.
  • retek683
    ÉN szedtem múlthónapba az NO xplode-ot mert a haver azt mondta hogy jobb az no xplode mint a Nano vapor hallgattm rá mer hát csak magyar bajnok volt ... de ez a Nano Vapor sokkal jobb NÁlam legaláb is .... szervezet függő szal nem válalok garanciát de sok fórumon dicsérik nem csak ÉN , az adagolást visszaettem 1.5 kanál bőven elég , a 2 már sok a 3 meg hát .... a másik az a lényeg azt vettem észre hogy akkor hat a legjobban ha iszonyú nagy súlyokkal dolgozol, ha így dobálódzol a kisúllyal akkor nő a pulzusod elkezdel szédülni .. iszonyú nagy sullyal kell dolgozni hogy érezd a hatást, nagy súlytól durransz be igazán jól 23 -ról 28 ra emeltem a vállból nyomást nyakmellől de még ez is kevés volt.. egy állatot hoz ki belőled... az Anator p70 most vmi év szere lett a haver 7 kiló izmot szedett fel egy hónap alatt , izom mer hát iszonyú szálkás volt eddig is most meg még jobban ..NÁlam eddig az év legpocsékabb izű szerét nyerte el:D - ezt csak edzés után kell szedni azonnal . Tömegnövelő szer vmi új cuccokkal. semmikép nem ajánlom ezt meg a nano vaport nagyon kezdőknek csak férfiak szedhetik ezeket .. vegyél egy tasak HOT blood-ot próbáld ki ha teccik akkor vedd meg ha nem akkor vegyél egy nano-t
  • Gyúrógép
    Mi ez az Anator p70 ? Hogy kell szedni hogy hatásos legyen ? El nem hiszem, ennyivel jobb lenne a Nano Vapor !? Bár te 3 kanállal eszel akkor a végén nem túl gazdaságos a dolog...
  • extramagascsaj
    majdnem...nem tudok róla...de szólj, ha mégis, csak nem vettem észre :D:D:D
    [városra gondolt csak, nem lakcímre]
  • retek683
    kisebb mellékhatások NÁlam : Vapor ivás után 10- 15 perc a szívem ver mint állat , majd nem bírom megállnmi hogy ne edzek , nincs megállás , a másik hogy számolni ien állapotba nem tok 1-10 ig nehezemre esik azt se tom hol vagyok:D( pedig anno matek versenykre jártam most se vagyok oan rosz matekból sőt.. de ha ezt megiszom:D ) , inni meg nehéz mer már kapkodom a levegőt szal így inni nem lehet:D amúgy jó a cucc:D:D pl a vállamat karozás után megse tom érinteni de még a kö9zelébe se ér az ujjam:D - na erre jön az egyébként is gyilkos izű és hatású ( szédülés de kegyetlenül )Anator p70 és vége van mindennek:D:D
  • retek683
    Inkább akkor Nano Vapor sokkkal jobb .... Én ezt szedem + Anator p70 sokkal joban bejön muscletech mint a scitec mostanába persze pihenő napokon meg az v35prof :D:D meg egy doboz eurovit hozzá .. a Nano Vapor -ál már első edzésnél éreztem ohgy nagyon betesz 3 órán át edzetttem de még akkor is nyomni akartam tovább:D:D a pulzusom 120 votl még edzés után 2 órával is:D ez bár 3 kanállal nyomattam most:D
  • BADE
    érdemes először 1-2 zacskót venni mielőtt beruházol egy egész dobozra
    FOXX írta,hogy őt megdobta,én nem éreztem semmit.Embere válogatja,a nagy többségnek bejött,ahogy olvasgattam a body builderen.
  • GAthersw
    Te vagy a házvezetőnőm? :D
  • extramagascsaj
    vmi extra? az extra, ha ott dolgozik, ahol Te laksz? :D:D:D
  • GAthersw
    Legyen valami plusz benne, ami megfog. Ez nagyon sok minden lehet, nem kell a 90-60-90, hogy valaki bejöjjön, csak valami extra ami megfog benne :) Legalábbis nálam.
  • zotja
    én arra bukok ha vmit sportol és néz ki vhogy,tesz magáért... :)
  • extramagascsaj
    na és a pasik mire harapnak?
  • Különc
    Edzésnaplót is vezetsz vagy csak fényképet csinálsz?
  • toretto r34
    A pihenésröl annyit hogy reggel 5:30 kor jönnek értem és 6-6:30 fele járok haza és épitőiparban gályázom ami kicsit lefáraszt
  • GAthersw
    Ezzel teljes egészében egyetértek, ha jól érzed magad a bőrödben az kívülről is látszik, teljesen más lesz a tartásod a kiállásod és erre harapnak a nők. :)
  • FOXX supreme
    Nekem nagyon megdobott
  • FOXX supreme
    Póló + oklevél, de ifi csapatba a terem kapott serleget is amit én meg még 2 társ hoztunk össze, meg a komplett termünk is 2. lett.
  • Roman
    Én nagy csúnya disznoként konkrét lányka miatt kezdtem el "edzeni". Teremben szeptember óta edzem, normálisan kb. november óta, brutálisan január óta, kajára november környékén kezdtem figyelni.

S hétvégén tartok 1 "fotozást", valamiért szeretem 2-3 havonta felmérni az állapotom.. bár tudom, hogy felesleges :D
  • Panzermeyer
    Én tudom min dolgozik Frayer, szerintem nagyon jó. Ha bejön neki, tényleg nagyot kaszál. Kár, h én nem vágom az OOP-t, bár egyszer nem álltam tőle messze, onnan már csak egy lépcső lett volna. De majd megtanulom. Nekem is van affinitásom a programozáshoz. Ha eléggé belemerülsz rájössz, hogy az egész csak szimpla matematika és logika, és kis lépésekben kell haladni, hogy megkapd az egészet.

Node itt most a testépítésről kellene beszélni. Én talán azt hiszem anno a nők miatt kezdtem el, vagy nem is tudom. Mindig is hasonlítani akartam a nagy testépítőkre. Már akkor megfogott, amikor kb 8 éves kisgyerekként láttam ilyesmit a TV-ben. Folyton reníroztam is magam, de csak időszakosan. Fél évet csináltam, aztán meguntam és abbahagytam fél évre, majd kezdtem megint. De semmit sem tudtam anno a kajálásról, sokáig azt hittem, hogy elég csak edzeni hozzá. Aztán kb 17 évesen tapasztaltam, hogyha eszem, akkor tényleg növök is. És mióta hozzáférek a neten a szakanyagokhoz, azóta tudom, h hogyan kell edzeni, mit kell enni. Már majdnem 2 éve csinálom tudatosan. Néha vannak hullámvölgyek (lehet pont fél évente?), de mindig túllendülök rajtuk. Megváltoztatta az egész életvitelemet, és ha van olyan nap a héten, amikor valami miatt kihagytam egy edzést, akkor már "rosszul" érzem magam miatta, és mindenképpen próbálom bepótolni. A családom az elején hóbortnak gondolta, hogy ennyi vitamin, meg csirke-rizzsel, zab-tojás, meg fehérje. Kérdezték is "meddig akarod csinálni ezt?" Azt válaszoltam "ameddig csak tudom". Érdekes, már egy jó ideje nem kérdezték, megszokták. Ha ritkán látott rokonok jönnek, akkor mindig elcsodálkoznak a változásokon. Nem esik rosszul ez a fajta dicséret, de akkor is magamért, és nem másokért csinálom. Hogy legyen egy kiállásom, határozott fellépésem, önbizalmam, hogy egészséges, edzett és NAGY legyek.
    Már hozzám is fordulnak tanácsért mások, és örülök, ha segíthetek nekik, és főleg akkor örülök, hogy ők magukon tapasztalják a változásokat. Szép ez a sport.

U.i.: Fél év alatt egyáltalán nem lesz belőled óriás. Főleg, hogy az első látható változások is hónapokba telnek. Fél év... ugyan már.
  • Panzermeyer
    Hajrá, drukkolunk neked :)
  • Különc
    Én nem éreztem tőle semmit, max majd kipróbálok 2 adagot egyszerre.
  • Gyúrógép
    Mások meg legendákat mesélnek róla :D
  • juzosch
    Én ittam. Engem nem pörgetett, nem lettem marhaerős, meg ilyenek, szimplán csak csúcsformába hozott, annak ellenére h egyébként fáradtan mentem edzésre.

Csak az időzítést rontottam el. Vagy fél óránál többet kell ráhagyni, vagy tényleg éhgyomorra kell.
  • Gyúrógép
    Ittatok már Hot Bloodot ? És milyen ?
  • Frayer
    Mert ott is mondták el. :D
  • Danny1987
    Azt meg lehet kérdezni hogy helyezésért milyen jutalmat kaptál?
  • Tmac
    Én ezt egy régi bbtv-ban hallottam...
  • FOXX supreme
    Hát ha ügyes vagy akkor edzhetünk együtt is akár az új közös teremben:D

Amúgy most szombaton volt verseny, 1. lettem a kategóriámban, a felnőttben pedig 6.

(nem felvágásból) jó verseny volt, jó volt a hangulat, érdekes, voltak jó csajok is:D pozitívan hatottak rám:D

Most a cél hogy jövőre ugyanekkora legalább 20-25 kg erősödni fekve. Meg elvileg ha minden igaz, Októberbe lesz felhúzó-verseny, na oda is készülök, ha lesz.
  • juzosch
    Hát én azért viszonylag ritkán látok nyomorékokat jó csajjal. Szerencsére:)
  • PyRex
    Remélem bejön! Megyek edzeni! :))))