-
Én tudom min dolgozik Frayer, szerintem nagyon jó. Ha bejön neki, tényleg nagyot kaszál. Kár, h én nem vágom az OOP-t, bár egyszer nem álltam tőle messze, onnan már csak egy lépcső lett volna. De majd megtanulom. Nekem is van affinitásom a programozáshoz. Ha eléggé belemerülsz rájössz, hogy az egész csak szimpla matematika és logika, és kis lépésekben kell haladni, hogy megkapd az egészet.
Node itt most a testépítésről kellene beszélni. Én talán azt hiszem anno a nők miatt kezdtem el, vagy nem is tudom. Mindig is hasonlítani akartam a nagy testépítőkre. Már akkor megfogott, amikor kb 8 éves kisgyerekként láttam ilyesmit a TV-ben. Folyton reníroztam is magam, de csak időszakosan. Fél évet csináltam, aztán meguntam és abbahagytam fél évre, majd kezdtem megint. De semmit sem tudtam anno a kajálásról, sokáig azt hittem, hogy elég csak edzeni hozzá. Aztán kb 17 évesen tapasztaltam, hogyha eszem, akkor tényleg növök is. És mióta hozzáférek a neten a szakanyagokhoz, azóta tudom, h hogyan kell edzeni, mit kell enni. Már majdnem 2 éve csinálom tudatosan. Néha vannak hullámvölgyek (lehet pont fél évente?), de mindig túllendülök rajtuk. Megváltoztatta az egész életvitelemet, és ha van olyan nap a héten, amikor valami miatt kihagytam egy edzést, akkor már "rosszul" érzem magam miatta, és mindenképpen próbálom bepótolni. A családom az elején hóbortnak gondolta, hogy ennyi vitamin, meg csirke-rizzsel, zab-tojás, meg fehérje. Kérdezték is "meddig akarod csinálni ezt?" Azt válaszoltam "ameddig csak tudom". Érdekes, már egy jó ideje nem kérdezték, megszokták. Ha ritkán látott rokonok jönnek, akkor mindig elcsodálkoznak a változásokon. Nem esik rosszul ez a fajta dicséret, de akkor is magamért, és nem másokért csinálom. Hogy legyen egy kiállásom, határozott fellépésem, önbizalmam, hogy egészséges, edzett és NAGY legyek.
Már hozzám is fordulnak tanácsért mások, és örülök, ha segíthetek nekik, és főleg akkor örülök, hogy ők magukon tapasztalják a változásokat. Szép ez a sport.
U.i.: Fél év alatt egyáltalán nem lesz belőled óriás. Főleg, hogy az első látható változások is hónapokba telnek. Fél év... ugyan már.