12316971501353788406.png
  • Freeeee
    Sziasztok

Leirnám az edzéstervemet,ami azok számára lehet hasznos,akik nem tudnak edzőterembe járni,vagy sokat utaznak,és nem élnek rendszeres életet,mint én is:D
    Januárban 101 kiló voltam,elég szép pocakkal,amikor is elkezdtem az alábbi edzést.
    1. hét
    1. nap 6x 10 fekvőtámasz (2 perc pihenöidővel) Mell
    6x 4 felhuzás( nekem ennyi ment elöszörre) bicepsz
    Hasizom: felülés,lábemelés
    2.nap 6x4 kézenállásból vállnyomás váll
    6x10 guggolás láb
    Hasizom
    3.nap 6x4 szélesen felhuzás Hát
    6x10 2 szék között nyomás Tricepsz
    Hasizom
    4.nap Pihenés
    5.nap 6x11 fekvőtámasz
    1x5+5x4 felhuzás
    hasizom
    6.nap 1x5+5x4 kézenállásbol nyomás
    6x11 guggolás
    Hasizom
    7.nap 1x5+5x4 szélesen huzás
    6x11 székközött nyomás
    Hasizom
    Majd pihenés,és igy növelve hetente 2 vel a gyakorlatok számát,elég állandó a fejlődés,és nem is nagyon terheli meg a szervezetet. Persze a kezdő gyakorlatszámok opcionálisak,én ennyit birtam,de másnak ez változik. A cél 50x6 fekvőtámasz,guggolás,és szék közé nyomás(mell,láb,tricepsz),és 10x6 felhuzás,szélesen felhuzás,kézenállásból nyomás. Emellett,egyszeri futás,uszás ha lehetséges,1x vagy 2x boksz(opcionális)ami 10-15 perc ugrálókötél,árnyékboksz sulyzoval vagy anélkül,ha van zsák,zsákolás. Lépcsőzés,én 10 percel kezdtem,az aktuális lakohelyemen(szállodában,lakásban) futok lépcsőn. Hetente 2.5 percel növeltem az időt. Most 30 percet lépcsözök(nagyon jo álloképességnövelő). Az egészhez kell egy állitható rud,amit ajto közé lehet szerelni,vagy bármilyen rud amin lehet huzodzkodni,a fekvötámaszhoz,és a többihez nem kell segitség. Most 45x10 fekvötámaszt,guggolást,székközé nyomást,és 1x10+5x9 felhuzást,ill vállbólnyomást csinálok(közel cél:)). Közben a sulyom lement 90 kilora(január ota) ugy hogy a karom,vállam nagyobb,ill szálkásabb lett. Természetesen nem ettem kenyeret,és sok gyümölcsöt ill zöldséget próbáltam enni,az ötszöri napi étkezéssel.
    Ennyi lenne,ha valakit érdekel esetleg valami akkor kérdezzen nyugodtan.

Viszlát