33479
12316971501353788406.png
  • Különc
    Az első aspektus áll legközelebb hozzám xD

Frayer: elég nyominger vagyok má én így is, nem kell rátenni még xD de legalább ingyen fogok edzeni mégha naponta fel is kell autópályáznom érte és vissza xD
  • Freeeee
    Sziasztok

Leirnám az edzéstervemet,ami azok számára lehet hasznos,akik nem tudnak edzőterembe járni,vagy sokat utaznak,és nem élnek rendszeres életet,mint én is:D
    Januárban 101 kiló voltam,elég szép pocakkal,amikor is elkezdtem az alábbi edzést.
    1. hét
    1. nap 6x 10 fekvőtámasz (2 perc pihenöidővel) Mell
    6x 4 felhuzás( nekem ennyi ment elöszörre) bicepsz
    Hasizom: felülés,lábemelés
    2.nap 6x4 kézenállásból vállnyomás váll
    6x10 guggolás láb
    Hasizom
    3.nap 6x4 szélesen felhuzás Hát
    6x10 2 szék között nyomás Tricepsz
    Hasizom
    4.nap Pihenés
    5.nap 6x11 fekvőtámasz
    1x5+5x4 felhuzás
    hasizom
    6.nap 1x5+5x4 kézenállásbol nyomás
    6x11 guggolás
    Hasizom
    7.nap 1x5+5x4 szélesen huzás
    6x11 székközött nyomás
    Hasizom
    Majd pihenés,és igy növelve hetente 2 vel a gyakorlatok számát,elég állandó a fejlődés,és nem is nagyon terheli meg a szervezetet. Persze a kezdő gyakorlatszámok opcionálisak,én ennyit birtam,de másnak ez változik. A cél 50x6 fekvőtámasz,guggolás,és szék közé nyomás(mell,láb,tricepsz),és 10x6 felhuzás,szélesen felhuzás,kézenállásból nyomás. Emellett,egyszeri futás,uszás ha lehetséges,1x vagy 2x boksz(opcionális)ami 10-15 perc ugrálókötél,árnyékboksz sulyzoval vagy anélkül,ha van zsák,zsákolás. Lépcsőzés,én 10 percel kezdtem,az aktuális lakohelyemen(szállodában,lakásban) futok lépcsőn. Hetente 2.5 percel növeltem az időt. Most 30 percet lépcsözök(nagyon jo álloképességnövelő). Az egészhez kell egy állitható rud,amit ajto közé lehet szerelni,vagy bármilyen rud amin lehet huzodzkodni,a fekvötámaszhoz,és a többihez nem kell segitség. Most 45x10 fekvötámaszt,guggolást,székközé nyomást,és 1x10+5x9 felhuzást,ill vállbólnyomást csinálok(közel cél:)). Közben a sulyom lement 90 kilora(január ota) ugy hogy a karom,vállam nagyobb,ill szálkásabb lett. Természetesen nem ettem kenyeret,és sok gyümölcsöt ill zöldséget próbáltam enni,az ötszöri napi étkezéssel.
    Ennyi lenne,ha valakit érdekel esetleg valami akkor kérdezzen nyugodtan.

Viszlát
  • Frayer
    Ebben van logika.
    Általában a csajok empatikusabbak, ergó ha egy fiú még ha szarul is néz ki és kellően elég sokáig nyomul a lányra, persze nem agresszívan, hanem sokáig udvarolgat, akkor a csaj úgy fogja érezni, hogy Ő ennek a fiúnak nagyon sokat jelent, sokkal többet mint annak a múltkori jóképű srácnak aki csak az egyik este zaklatta hogy megdughassa. A lányoknak általában az előbbi többet ér, mégha nyomorékul is néz ki, és a fiúknak jobban számít a külső mint a belső, míg a lányoknál az számít hogy ki mennyire szereti őt, és hogy hogy tudja kimutatni ezt neki. A megfelelő varázsszavakkal is sokat el lehet érni ha teljes átéléssel mondod őket, persze nem túljátszva Az ilyen bla bla szöveg sokat jelent a lányoknak, "te vagy a legcsodálatosabb dolog az egész életemben bla bla.. "
    Ha egy fiú túl büszke kimondani ezeket mert olyan "macsó" akkor azzal pontot veszít a lánynál. És általában így van ez, amit az előző hozzászoló is írt, így lesznek a nyomiknak jó csajai, de így már az a nyomi nem nyomi, hanem okosabb, és tud küzdeni a céljaiért, kitartó. Innentől fogva nem nevezhetjük nyominak. :D
  • Zocsi
    Ez meg azért lehet, mert szegény nyominger tisztában van vele, hogy nincs veszteni valója. Míg egy 'jocsávó' kellően nagy egoval rendelkezik ahhoz, hogy az kellően sérülékeny is legyen. Ettől kezdve ha bepróbálkozik és koppan, akkor az kvázi jobban "fáj" neki. A nyomi, meg kb. leszarja ha nem jön be, mert úgyis mindenhonnan csak a kudarc éri.
    Más aspektusból. A nyominger szarul néz ki, ezért nehezebben ér el és kap meg bizonyos dolgokat. Ezért többet kell küzdenie dolgokért, kitartóbb. Ha csajozni óhajt azt is kitartóbban teszi, több ideig nyomul. A hosszú ostrom pedig általában győzelemhez vezet. Ellenben egy jó csávó rányomul, bepróbálkozik 1*-2*, aztán ha nem jön be odébb áll, mondván jön majd másik.
    Más aspektusból... :) Lehet, hogy a nyominger elesett szerepe meghatja a leányzót. Így az anyakomplexuszban szenvedő nyominger pinához, a bombanő meg egy általuk normálisnak mondott fiúkához jut...
  • Zocsi
    Hát én szurkolok neked!!!
  • Frayer
    Rohadjak meg, most olyan dolgon dolgozgatok, ami ha elkészül, kissé megdobna anyagilag, de ha elkészül, veszek nektek egy közös használatú edzőtermet, Pesten, és közületek bárki aki a topikba írt ingyen lejárhat edzeni. hehehe.. :D
    És nagyon úgy fest hogy működik a dolog. Már csak toldozgatom, foldozgatom.
  • juzosch
    Igen, a sport elindíthat egy olyan reakciósorozatot, aminek az eredménye, h egy egész más ember lesz belőled. De ez évek alatt jön csak elő, ha csak a nők miatt csinálod, akkor ennél sokkal hamarabb fel fogod adni. Én két éve kezdtem el újra keményen sportolni, és emellett a teljes életmódomat, stílusomat megváltoztattam, és most kezd hatása lenni. És az se azért mert húde szép izmaim vannak (80 kilósan túlzás is ilyet mondani:D), hanem az egész gondolkodásom megváltozott. Részben a megváltozott külső okozta önbizalomnövekedés, részben az állandó küzdelem az edzésen.

• Frayer
    Lehet hogy nem vagy elég nyomorék. Ha erre buknak a legjobb nők, kezdj el valami etióp diétát, kezdj el dadogni és értekezz sokat halál unalmas dolgokról, majd add elő őket a legjobb csajoknak, és kezdj el sírni minden féle bajodról. Ha tényleg a nyomikra buknak a nők akkor neked lesz a legjobb csajod.
  • juzosch
    naigen, a pénzről még nem beszéltünk:D Ezután se kéne.
  • Különc
    ... és mégis a legnyomorékabbaknak van a legjobb nője 8)
  • Zocsi
    A nőknek kisugárzás kell emberek és határozottság. A külső többnyire másodlagos, bár erősen összefügg az adott hölgy céljaival.
    A testépítés, aka gyúrás segít az önbecsülés visszaszerzésében. Hogy érzed a fizikai tartalmat is a fizikumod mögött. A kiállásod más lesz. A fellépésed... és ehhez tényleg nem kell sokat tenni. Mellesleg szvsz, a nők nem feltétlenül arra buknak, hogy izmos vagy (bár eddigi tapasztalataim szerint hamarabb beindítja a fantáziájukat), hanem hogy sportolsz. Hogy foglalkozol magaddal és igényes vagy annyira önmagadra nézve, hogy törődsz a megjelenéseddel. Ha ehhez még van egy kis stílusod és humorérzéked, akkor bármelyik nő megszerezhető!
  • juzosch
    Hu, ez jó szöveg. Honnan is hallottad?:)
  • juzosch
    Azért az sosem árt, ha az embernek van egy kiállása, és nem szakad össze egy szellőtől. És ezt a szintet elég könnyen el lehet érni.

Az meg hogy a pocakot szeretik hát... Lehet az is egy ürügy, de igazából lehet marhárea nem érdekli az egész:D Azért egy finoman kidolgozott, de azért nem kigyúrtállat testre elég sok nő bukik, de még akkorsem ez a döntő. Az arc a döntő, amin nem lehet sokat változtatni. És persze lövöd az egészet, ha egy tahó paraszt vagy.
  • Frayer
    Hól is hallottuk ezt mi???

Aki a célokat akarja, annak az eszközöket is akarnia kell.
  • juzosch
    Naigen. Én CSAK magam miatt edzem. Mert szeretem az erőt, szeretem utána a kellemes fáradtságot, szeretek tudatában lenni, h fejlődök, hogy régebben elképzelhetetlen dolgokat tudok véghezvinni (most bármilyen sportra gondolok). Ja és szeretek szenvedni:D
    Hogy jobban nézek ki, az egy kellemes melléktermék.
    De ez is olyan, mint a fejlődés. Ha nélküle nem ment, vele se fog. Kicsit segít, de új ember nem leszel tőle ilyenm célokkal. Csak egyenes út a feladáshoz.
  • Frayer
    Egyébként is tapasztalatból mondom, hogy a nők nem az izomra mennek. Semmi értelme azért izmosnak lenni,hogy könnyebben csajozhass, sőt ellenkezőleg.
    Nekem mindig azzal jönnek hogy pont az a jó ha egy pasin van egy kis pocak, amit kis párnának lehet használni, nem jó az ha egy pasi nagyon izmos mert a csajok szerint az undorító, stb stb. Meg egyesek megbélyegeznek hogy idióta kigyurt AGYATLAN állat.
    Holott közben szoftver fejlesztő mérnökire járok és hobby programozó vagyok. De ha ezt kiírnám a mellkasomra akkor meg, felvágós lennék. Szóval a nőkhöz én sem értek, nincs is használati utasítást adni egy nőhöz sem, mert maguk sem tudják mit akarnak, vagy hogy mit szeretnek.
    Ha egy csajnak nem jössz be mert vézna vagy, akkor, akkor sem fogsz bejönni neki ha egy évik keményen gyúrsz és elég vagányul nézel ki, mert akkor gyártani fog egy másik indokot hogy miért nem jössz be neki. De igazából ők maguk sem tudják megfogalmazni logikusan, olyanokat mondanak majd hogy nincs meg a szikra, jó pasi vagy, de nem te vagy az ideálom, stb.. stb. aztán idővel lehet alád fekszik, de a másik héten meggondolja magát, aztán a következő héten megint vissza, de egy hét mulva megint más tetszik neki. A fiatalabb lányok mind ilyenek. Majd olyan 25-30 éves korban kezdenek észhez térni addig ne is várd. De akkor már házasodni akarnak és gyereket nemzeni, kezdődik a baj. Akkor már megint más problémád lesz, akkor már menekülnél tőlük, hidd el haver sosem lesz jó a férfiaknak ebben a világban. Még jó hogy mostanában elég frankó kis pc játékokat adnak ki.
  • juzosch
    Olyan szar genetika NINCS h ne tudnál egy normális szintre fejlődni. Tuti h valami el van baszva, ez 100%, pénzben is fogadnék rá akár:) És mint írták a többiek, amíg ez nincs rendben, semmi más nem fog segíteni. Se kiegészítő, se koksz, se semmi.

Neked rendes kaja kell, rendes edzés és megfelelő alvás. Ha ez rendben, akkor nincs olyan tényező ami elbaszná a fejlődésed kezdő szinten.
  • Különc
    Nem tudom hogy vagy vele, de a nők miatt edzeni a legnagyobb hülyeség (saját tapasztalat), de továbbmegyek: senki más miatt csak miattad érdemes, én speciel eddig max a legjobb barátaimtól kaptam bíztatást, de azt is miután bebizonyítottam hogy nem megy semmi durvább anyag... vagy lehet hogy rosszul válogattam meg őket. A tényen nem változtat. (szvsz)

Egyébként szerintem lehet fejlődni szar kajával is max fél-1 évig, ha a kajád rendben van, akkor nem lehet hogy az edzéssel van baj? Nem vagy túledzett? Vagy túl alacsony az intenzitás? Lehet csak kellene 1-2 hét pihi. Hmm?
  • Zocsi
    És mennyit ettél rendes kaját? Mennyire volt fölös zsír a szervezetedben? Mert nekem is volt edzőtársam tinédzser koromban, aki kissé pufi volt (nem volt túlsúlyos, de volt rajta fölösleg bőven) és mikor elkezdett edzeni fél év alatt már egy kisebb állat lett belőle, majdnem az összes zsírja izommá alakult.
    De mondok jobbat!
    3 éve, én is totál leépültem, mondhatni majdnem elfogytam. Megoldás: intenzív házi koszt (akkor még az Éam. főztjéből) napi 5*, plusz turmix (először magas ch tartalmú majd folyamatosan áttértem a tiszta magas %-ú fehérjére, plusz creatin (por, a turmixba keverve), plusz nasi. Edzések előtt energiaital. Így két hónap alatt 13 kiló jött fel. Nem volt a legtökéletesebb összetétel, de alapnak nagyon jó volt!
    Szóval zabálj amennyit bírsz, mert gyanítom itt rontod el a dolgot, ahogy Frayer is utalt rá!!
    Kiszámoltad már kb. minnyi kcal-t viszel be kb. naponta? Mennyi fehérjét kb.?

Amúgy milyen a testalkadod? Milyen edzést követtél, heti hányszor... Ossz meg néhány részletet plz, mert nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki nem tud fejlődni!
  • Frayer
    Haver, egy kérdésre válaszolj nekem.
    Napi hány gramm csirkét szoktál megenni?
    Vagy egy másik, hogy deka rízst vagy szénhidrát félét szoktál enni, mit és mennyit.
  • toretto r34
    ő is itta a turmixokat csak én folyamatosan scitecet ő meg biotechet fehérjét meg töminövit
  • PyRex
    minden cucc nélkül?
  • toretto r34
    azé mikor az edzőtársad akivel elkezdted fél év alatt 10 kilot felszedett kicsit lelombozó
  • csuszi
    ez az arnolods dolog aranyos volt:):D:D
    amúgy senki se gondolt bele az alábbi "mesterek" közül, hogy a fél év alatt 2kg nem is rossz? az 5 év alatt 20kg!!!!! hol szar az? inkább azt kellene megértenie, hogy ez a világ legtürelnmesebb sportja. 2-3 év az első igazi eredmény kezdete. az igazi végeredményre meg 5-10 év után számíthatsz. lelombozó elhiszem, de ez az igazság... és fél év alatt 2kg az nem rossz. átlagos.
  • toretto r34
    ezt az egészet magam miatt is kezdtem el tetszettek az rnold filmek meg a nagy emberek de a lányok is közre játszottak benne
  • Frayer
    A nők miatt nem érdemes ezt csinálni. Magad miatt, és nem a kinézet miatt.
  • neevous
    Gondolom már te is ismertél olyan lányt, akinek nem volt szép kerek feneke, formás melle, mélybarna szemei, de ennek ellenére olyan stílusa volt, hogy simán kellett volna. Elég, hogy vmi megfogja a másikat, aztán nem az fog számítani, hogy mekkora karod van és hány kiló vagy.
    Just my 2 cents...
  • toretto r34
    ez az egész érett bennem egy ideje erre azt hidtem találok egy normális nőt aki nem a külsőt nézi hát tévedtem mert már látom hogy nem lessz semmi és ma betelt a pohár
  • toretto r34
    És mitöl tudnék fejlődni ha attol se törödjek bele ez nagyon nehéz
  • Frayer
    Ha eddig nem fejlődtél, sustával sem fogsz.
    Szerintem csak azt hiszed hogy eleget eszel közben mégsem.
    Gyakori jelenség.
  • PyRex
    Nem akarlak elkeseríteni de ha nagyon szar a genetikád, akkor a sustanontól se várj csodát.
  • PyRex
    Azért még mielőtt valaki itt megvádolna, senkit nem akarok növi szedésre bíztatni. Egyedül elkezdeni tolni kb. egyenlő a halállal. Na jó ez túlzás, de igen komolyan szét lehet vele cseszni magát az embernek. A másik meg, hogy egy RENDES kúra iszonyat drága - lehet minimum 1-1,5 millió (igen: millió) forinttal számolni. Még egyszer mondom, hogy a minőségi és hatásos cuccról beszélek, ami ér is valamit. Azon kívül nagyon hamisítják és mivel általában orvos nem fog neked felírni (pláne nem ilyen mennyiségben), ezért tuti, hogy illegálisan kell beszerezned, ami egyrészt adott mennyiségnél már büntetendő, másrészt meg mivel illegális, jó esélyed van rá, hogy nem is növit kapsz, hanem valami más cuccot... Szóval én egyelőre lebeszélnék mindenkit erről.
  • toretto r34
    rendesen ettem ittam a kiegészitőket komolyanegyszerűen szar lehet a genetikám ahogy drugs bunny mondaná fél év kb 2 kilo
  • Brolly
    kíváncsi vagyok a részletekre, hogy vajon miért nem fejlődtél...
  • toretto r34
    Üdv én járok edzeni már egy ideje de már belefáradtam hogy nem fejlődök ugy ahogy szeretném sajnos elég vékony vagyok és már unom hogy csak ez számit a lányoknál mekkora vagy belefáradtam hol tudok sustanont szerezni?
  • Frayer
    40 egységes Somatropin kiszerelést tudok 200 euróért. Ami 5 fiolából áll, hasonlóban van mint a deca. Teljesen szintetizált, mesterséges hormon, tehát nem szarvasmarhából lett kivonva, így nem is fertőzhet.
    Így ha napi csak 2 egységet szursz megúszhatod napi 10 euro körül, az olyan 2500 - 2700 körül van /nap. Most nem tom az árfolyamokat. De lehet ennél olcsóbban is szerezni egy kis utánna járást követően.
  • Brolly
    Ez szerintetek jó lehet, ha már itt tartunk.
  • Frayer
    4 egység szerintem bőven elegendő ha profi testépítő vagy, nem azonnal jön a hatás , de ennél jobb zsírpucoló nem létezik. Egyszerre pucilja le a zsírt és növeli meg az izom méreteket is, tartósan.
    Ami azt jelenti, hogy nem csak az izomsejtek volumenét növeli, hanem egyenesen az izom őssejteket, myoblastokat, vagy mik azok diferenciálódásra készteti, ezzel számszerűleg is új izomsejtek jönnek létre. Nagyon komoly cucc. Azért vannak mellékhatások, nagy adagban könnyen diabéteszes lehetsz, mivel nem vagy orvos, nem tudod jól adagolni magadnak. Megvastagodhatnak az újjaid, csontjaid, állkapcsod, kicsit ogrévé fejlődhetsz. :D De csak nagy dózisokban.
    Amúgy nem ismerem a szert, nincs vele tapasztalatom, de tudom hogy szubkután kell beadni a bőr alá a hasnál, ami nem olyan kellemetlen mint a seggszuri.
  • Gyúrógép
    Mennyibe van most ez a növi ? Mennyi kell 1 napra ?
  • Roman
    Jó lenne a növi, de rohadtul drága. :)

Amúgy tény, hogy rengeteg pozitív hatása van, Sztalóne mikor lebukott vele, megmondta, hogy "ez a növihormon lófasz, nem árt az semmit".

Bár, ha tényleg ilyen "csodaszer", ahogy PyRex írja, akkor megéri az árát. Gondoljatok bele, hogy egyesek mennyi szar kozmetikumra-kencedologra költenek VAGYONOKAT.. :)