12316971501353788406.png
  • Frayer
    Egyébként is tapasztalatból mondom, hogy a nők nem az izomra mennek. Semmi értelme azért izmosnak lenni,hogy könnyebben csajozhass, sőt ellenkezőleg.
    Nekem mindig azzal jönnek hogy pont az a jó ha egy pasin van egy kis pocak, amit kis párnának lehet használni, nem jó az ha egy pasi nagyon izmos mert a csajok szerint az undorító, stb stb. Meg egyesek megbélyegeznek hogy idióta kigyurt AGYATLAN állat.
    Holott közben szoftver fejlesztő mérnökire járok és hobby programozó vagyok. De ha ezt kiírnám a mellkasomra akkor meg, felvágós lennék. Szóval a nőkhöz én sem értek, nincs is használati utasítást adni egy nőhöz sem, mert maguk sem tudják mit akarnak, vagy hogy mit szeretnek.
    Ha egy csajnak nem jössz be mert vézna vagy, akkor, akkor sem fogsz bejönni neki ha egy évik keményen gyúrsz és elég vagányul nézel ki, mert akkor gyártani fog egy másik indokot hogy miért nem jössz be neki. De igazából ők maguk sem tudják megfogalmazni logikusan, olyanokat mondanak majd hogy nincs meg a szikra, jó pasi vagy, de nem te vagy az ideálom, stb.. stb. aztán idővel lehet alád fekszik, de a másik héten meggondolja magát, aztán a következő héten megint vissza, de egy hét mulva megint más tetszik neki. A fiatalabb lányok mind ilyenek. Majd olyan 25-30 éves korban kezdenek észhez térni addig ne is várd. De akkor már házasodni akarnak és gyereket nemzeni, kezdődik a baj. Akkor már megint más problémád lesz, akkor már menekülnél tőlük, hidd el haver sosem lesz jó a férfiaknak ebben a világban. Még jó hogy mostanában elég frankó kis pc játékokat adnak ki.