12316971501353788406.png
  • Zocsi
    És mennyit ettél rendes kaját? Mennyire volt fölös zsír a szervezetedben? Mert nekem is volt edzőtársam tinédzser koromban, aki kissé pufi volt (nem volt túlsúlyos, de volt rajta fölösleg bőven) és mikor elkezdett edzeni fél év alatt már egy kisebb állat lett belőle, majdnem az összes zsírja izommá alakult.
    De mondok jobbat!
    3 éve, én is totál leépültem, mondhatni majdnem elfogytam. Megoldás: intenzív házi koszt (akkor még az Éam. főztjéből) napi 5*, plusz turmix (először magas ch tartalmú majd folyamatosan áttértem a tiszta magas %-ú fehérjére, plusz creatin (por, a turmixba keverve), plusz nasi. Edzések előtt energiaital. Így két hónap alatt 13 kiló jött fel. Nem volt a legtökéletesebb összetétel, de alapnak nagyon jó volt!
    Szóval zabálj amennyit bírsz, mert gyanítom itt rontod el a dolgot, ahogy Frayer is utalt rá!!
    Kiszámoltad már kb. minnyi kcal-t viszel be kb. naponta? Mennyi fehérjét kb.?

Amúgy milyen a testalkadod? Milyen edzést követtél, heti hányszor... Ossz meg néhány részletet plz, mert nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki nem tud fejlődni!