-
Roman #9425 Várjatok, ha veszek egy másfél kilós volumass35-öt, attól hány kiló izom jön fel rám?
Mondjuk nem vettem, dianabolt szedek most, mert szeretnék 3-4 kilót felszedni, az meg másképp 6 trans-x, az meg hatvanezer forint, míg a bogyó csak 8000 volt.
Tanácsolták, hogy igyak sok vizet, meg zabáljak, de mit lenne célszerű enni? Fehérjebevitelem rendben, minden nap felverek 4 tojásfehérjét habnak s három evőkanál cukorral ízesítve fogyasztom. Edzés utáni 2 órában nem szoktam enni, mert hallottam, hogy ilyenkor nem építem be a kaját, hanem kárbavész, mert fel van gyorsulva az anyagcsere.
Vagy három liter vizet megiszok egy nap, de unom már. Amikor nem szedtem bogyót, nem is ittam vizet, csak egy félliteres ice teat egész nap, most meg kipukkan a vesém a sok víztől. :(
tudnátok segíteni, mit érdemes még szednem, hogy felszedjem a kilókat?
Egy héten hatszor járok edzeni, ilyen felosztásban:
1. mell-váll-tricepsz
2. hát-bicepsz-láb-vádli
3. első nap
4. második nap
5. első nap
6. második nap
vasárnap focizni szoktam 3-4 órát a haverjaimmal.
lábazni azóta lábazok, amióta szedem a bogyót, mert hallottam, hogy attól jön a legnagyobb tömeg. Előtte nem lábaztam, de azóta lábazok.
szerintetek ez így jó, vagy változtassak valamin? port nem tudok szedni, mert nincs már rá pénzem, mert tettem el még későbbi kúrákra. Meg a por nem is hatásos, csak ha elszedek vagy hathét vödröt.