Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellosztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy Ti mit javasoltok, milyen edzéstervet?!
http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=35
ezt vagy inkább egy olyat, ami fel van bontva, ugy értem, hogy modjuk Hétfõ mell, bicepsz, szerda hát, tricepsz péntek váll, alkar. melyik a jobb? ha igy fel van bontva, vagy ha minden izom mozog?
ja és most kezdeném, eddig egy hónapot jártam kondiba, már fejlõdtek az izmaim egy kicsit 😉, de most szeretnék egy konkrét edzéstervet magamnak. ha mást ajánlanátok, ami nálatok már bevált, azt is szívesen fogadom!
és csak jól akarok kinézni, nem versenyszintre akarom feltornázni magamat 😊

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

hykao
Nekem nem, mert nálam a diéta több kaja (jobban megválogatva, jobban szétosztva) + több mozgás kombóból áll. 😊))
Minden más diéta csak plöttyesztésre jó. 😊
CeeZee
Remegés, rossz közérzet és ingerültség lehet az alacsony szénhidrát beviteltõl! Komolyan mondom!😄

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Nektek a diétánál nem szokott lenni depresszió, vagy ilyesmi? Komolyan kérdem!
próbáld ki a bioptron lámpát
sok kozmetikusnál van
egyébként ha már megjelent akkor csak enyhíteni lehet

violence can be used for good - JUSTICE

CeeZee
nem jól érted. a tömegnövelõket nem érdemes állandóan szedegetni, mert CUKROS(viszont a "sima" fehérjével ezt meg lehet csinálni). reggeli elsõ étkezés és edzésnapokon edzés után is

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

lamase
mondjuk akkor a további étkezések mellé is nyugodtan szedhetem, ha jol értem

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
1-2 év alatt viszonylag láthatatlan lesz, nekem a vállamon olyan mint a bõrõm,csak ha rávilágítasz úgy csillog mint a salamon töke, mintha varva lenne, persze nem olyan durván

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

CeeZee
ha jól tudom E vitamin jó rá, de eltüntetni nem fogja. késõbb befehéredik, de ennyi

CeeZee
reggeli 1. étkezés helyettesítésére jó (ha tömegelsz)

Panzermeyer
Mindenképpen! 😊

mov ah,4ch int 21h end

lamase
Ha rájösz a megoldásra értesíts kérlek😊

Panzermeyer
Nekem is kb arra, csak jóval a külseje felé, így aztán látszik. Egyébként én is gondoltam a napozásra, meg arra, hogy talán több folyadékot kellene innom. Esetleg a zuhanyzást úgy végezni, hogy váltva hideg és meleg vízzel. Így talán ruganyosabbá válhat a bõr. De lehet h hülyeséget beszélek.

mov ah,4ch int 21h end

lamase
Nekem belül a bicepszemen van, szerencsére nem annyira látszik. Napozás segíthet.

Panzermeyer
Üdv!

Ti a bõrrepedezés problémájával találkoztatok már? (Biztosra veszem.) Mit lehet tenni a megelõzése érdekében? Vmi krém az utólagos halványításra/eltüntetésre? Bár sajnos azt mondták h teljesen eltüntetni nem lehet. Nem mintha fájna, vagy ilyesmi, csak esztétikailag nem vmi szép.

mov ah,4ch int 21h end

lamase
Szerinted minden étkezéskor igyak v35öt? Mert olvastam hogy étkezésnek számít..

CeeZee
a legfontosabb idõpont az edzés utáni aztán még a reggeli, máskor én a helyedben nem innám, mert CUKROS és hiába vagy tömegnövelésen a szénhidrátot inkább zabpehelybõl és rizsbõl kell fedezni
diétában pedig egyáltalán nem ajánlom a V35-öt
ja és egy tipp: nézd a benne lévõ tápanyagot és ne annyira adagokban gondolkozz

persze szerintem minden nap igyál maximum csökkentsd egy picit az adagot(de ez nem szükségszerû)
pénzügyileg lehet h gázosnak tûnik viszont így biztosítod a tápanyagokat
ha meg nem csak edzésnapon eszel rendesen akkor megtanulsz nem "csalni" ami hasznos a késõbiekben és nem leszel zsíros

lamase
jo én arra gondoltam hogy minden nap igyam e vagy csak edzésnapokon, eddig anabolic wheyt használtam, azt mindennap 3x ittam. Ezt is ugy kell?

spec én turmixra gondoltam... fehérjeturmixra😄
nem tudom h azt iszol-e
ha igen akkor abból is érdemes napi 3adagot inni minimum
nem kell eltúlozni ezt az adagolást de ha keveset iszol belõlük akkor tuti nem fogsz fejlõdni olyan ütemben mint tehetnéd...

lamase
természetesen ezt én is igy gondoltam, jobban szeretem enni a fehérjét mint inni :o

a fejlõdés kulcsa h nem csak edzésnaponn eszel tápkiegeket és nem csak edzésnapon figyeled a kajálást hanem mindíg
az így bevitt + kalória eredményezi a fejlõdésed
érdemes mást is enni nem csak volumass35-t...

jazzy
BPeti ert hozza ebben biztos lehetsz😊
lamase
azért megvárom CeeZee hozzászólását is:p

lamase
csak edzésnapon?

Ne! Közvetlenül edzés után igyál 1 adagot(2kanál), opcionálisan ihatod reggel felkelés után is.Lefekvés elõtt már semikkép.

lamase
Volumass 35 mellett döntöttem, ugyan ugy igyam mint az anabolic wheyt? (minden nap 3-4x)

nem olyan nagy baj az. 2-3 oras edzeseknel szokott problema lenni a vizpotlas.
CeeZee
mondjuk sztem az izzadásnak a fogyáshoz elég kevés köze van.
itt inkább az a ciki, hogy a pl. 45 perces kardió alatt nem elég a 7 decis kulacsban lévõ folyadék és ezért abba kell hagyni pl. a biciklizést, hogy utántöltsön az ember
remélem ma lesz légkondi, bár egy fokkal enyhébb is az idõ

Ramore
minden esetre a diétázóknak biztosan nem okozott problémát a fokozott izzadás 😊
CeeZee
😄 lehet 😄
hál' istennek ez csak egy fél órás kimaradás volt, de azt is megéreztük

Ramore
nem fizették be a villanyszámlát? 😊
JGTC
😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CeeZee
az izomláz azért van mert velünk edzettél!😄
a dög meleg meg azért mert nem volt áram-> nem volt légkondi

jujj tényleg volt v 35 fok<#vigyor2>+ a páratartalom...ritkán iszok ennyit edzés alatt...
de most aztán olyan izomlázam van h csak na!

CeeZee
és még az ingyen szaunáról nem is beszéltél!😄

Jó a szemed 😊))
valóban inkább a filmekre hivom fel a figyelmet ebben a forumban, de!!!!!!
DE, ez nem jelenti azt, hogy ezzel KERESKEDNÉK!!!!!!!
Igen nekem meg van DVD-én.
Ez így jött ki, de nem szokásom a krédésre kérdséssel feleni.
Ebben az egyben igazat adok, a Scitec reklám munkája, mait már jó pár éve elkezdett valóban nagy. Ha nem tévedek, olyan szerzõdéseket irattak alá nevesebb testépítõkkel, hogy csak is õk fényképezhetik, videozhatják, stb. senki más nem, ezért cserébe tápkieg. jár nekik repiben.
Ellenben ez nem jeletni azt, hogy az õ termékük a legjobb. S a másik probléma ezzel a fajta durva marketingel, hogy eladják magukat a versenyzõk, s nem tudnak tovább lépni, ha lenne rá esélyük. Sõt... de nem mennék ebbe bele, mert lehet, hogy másnak uncsi.

Valahol lejebb még régebben olvastam valaki mástól, hogy nagyon ajánlja az extremfit által forgalmazott dolgokat. Baró drága, de valóban szuper dolgokról van szó. Az újságjuk sem akármi, aki megveszi és megnézi az tudja bizonyítani. Nem csoda hiszen a musclemag inter. mutációja.
ma tök jó volt edzeni ceezee és jgtc urakkal...
németh pisti barna robi... megvolt a motiváció
a mi terünkhöz képest ez egy ûrhajó felszereltségû terem....<#vigyor2>
a mentális kielégülés jó
eddzetek ti is néha máshol - én oda-vissza másfél órát utaztam a szokásos 10perc helyett egy másik hely miatt de megérte bõven megérte
az élmény megmarad az izom elszáll!?😄😄😄 lehet... de ne hagyjuk😊

mivel a hozzaszolasai 99%-aban dvd-ket reklamoz, ugy sejtem nala lehet megvenni, ha erdekel valamelyik. persze lehet hogy tevedek 😊
CeeZee
megvan neked a DVD?

CeeZee
te a kérdésre kérdéssel felelsz?

igazából nem lehetünk semmiben biztosak
állítják, hogy ellenõrzött termékek és ez gondolom így is van
a termékek közt meg biztos, hogy van különbség bár nem hinném , hogy olyan ég és föld ...
a scitcnek van a legjobb marketingje meg majdnem minden versenyzõt õk szponzorálják... én eddig cytogen-t szedtem és nekem jó volt
de nem ezektõl kell a csodát várni
ez csak kiegészítik a táplálkozást ezért ez a neve segít de nem bízható rá minden

Ez a kép tetszik
Biztos vagy benne, hogy az az ami,
s biztos vagy benne, hogy minden termékük
olcsóbb, no és jobb ???
DVD, nem link
Magnumrolcsi
😄

CeeZee
ez egyébként tényleg így van!😄