33479
-
juzosch #9443 Amíg semmi sem megy le, addig az ásványianyagbeviteledre figyelj nagyon oda. Mehetnek a pezsgőtabik. Aztán ha már jól leszel majd visszaszedsz mindent, azzal most ne törődj, csak a gyógyulással. -
Roman #9442 Azért a helyedben várnék, míg százas vagyok :) Én is szoptam már be azzal, hogy betegen lejártam. Sokkal jobban ütött.
Pihenj, aztán újult lendület! Amúgy meg vagyok lepve, a dokik minden hányósnak s fosósnak a "pirítóskenyér-krémtúró-háztartásikeksz" diétát írják elő nálunk. Nálatok nem így van? :\
A mérlegem meg tényleg szar. Tegnap 94.8-ra mérlegeltem, örültem. Ma meg 90.00 kereken. Nagyon szar minőségű lehet. Bár igaz, tegnap nagyon szarul voltam, mert most kajáltam nagoyn félre először.. aztán tudjátok mi van akkor, amikor valaki többhét tiszta kajálás után megtömi magát 1szer szeméttel... puffadás-hányinger-székrekedés :| ááááá. De az ilyen esetek csak segítenek abban, hogy a tisztát tartsam továbbra is. Ha eddig nőtt tőle a súlyom, ezután is fog :P
Mostanság, mivel stagnáltam jóideig, elkezdtem megemelni a ch-t. Egybefőzöm a rizst-lencsét-mexikóizöldséget-néha babot, azt ezt eszem. Gáz-puffadás nincs szerencsére ;) -
Abruzzi #9441 Csáó.
Bazz kb kedden elkaptam egy vírust és a szerdai napom abból állt h reggeli után kihánytam a fehérjét meg a zabpelyhet(Y) mondom dejó, elmentem orvoshoz aki diétára fogott, de nemis tudtam enni SEMMIT egész nap, amit ittam is kihánytam 30 perc után, azért estére már jobban lettem, de azóta nem tudok még mindig normálisan kajálni basszus. Sztetek ez ellen lehe vmit tenni? Mert ez nagyon nem jó. tegnapi kajálásom reggeli volt ami kb vajhaskenyér meg zöldség volt, mais szintén csak reggeli..most próbálok majd enni egykis levest
Pénteken már jólvoltam de azért nem mentem edzeni mert egész nap semmit nem ettem, úgy meg semmit nem ér. zóval most fasza..de azért hnap már kéne mennem :S -
#9440 Ha ilyesmi akarsz lenni, menj be az angyal féle buzi bárba, majd ott kiokosítanak az illetékesek.
Ide épelmélyű és egészséges beálítotságú emberek járnak, mi nem tudunk neked ebben segíteni. -
#9439 mondjuk 60 hónap, kurva sok szteroid, iszonyat mennyiségű csirkemell, hal, zabpehely, rizs, stb. meg havi 2 vödör volumass 35. amúgy meg banplz! -
#9438 2 hét Ab King Pro és Leg Magic napi 1 perc -
0246886420 #9437 Hello!
Nem tudná valaki megmondani, hogy hogyan lehet vagy mit kell csinálni ahoz, hogy ilyesmi lehessen az ember? hónap
Gondolom nem egy két hónap. De naponta mennyit, hány órát kell eddzeni hány hónapon éven keresztül, hogy ilyesmi lehessen az ember? -
extramagascsaj #9436 -
#9435 Azt persze vágom, hogy az étkezést másképp kell felfogni. Nem az élvezeti faktort szolgálja, hanem funkcionális tevékenység (lényegében is az), de ha edz az ember mellé, akkor kvázi zabálnia kell. És az van, amikor nem megy. Persze könnyen hozzá lehet szokni, de ha az ember nem olyan életvitelt folytat, hogy az edzés a mindene, mert van mellette más is, akkor nem biztos hogy jó ötlet a hastágítás...
Az viszont tapasztalat, főleg amikor magas ch tartalmú italt iszik az ember, vagy elrontják a gyártól valami adalékanyaggal pl. csomós marad, nem jól oldódik, nem annyira jó az íze, akkor egy idő után már nehezen megy le a turmix. -
#9434 No komment! -
#9433 arra írtam, hogy miért beszél akkor baromságokat. lehet, hogy félreérthető voltam de még naon reggel volt :) -
#9432 Olvads már el azt a postot :D Elég régóta olvasom a topikot, a srác hozzászólásait és ordít, hogy csak hülyül. -
zotja #9431 értem de te attol még láma vagy -
#9430 aha persze, ne nézz már madárnak. -
Roman #9429 héhh, a diával csak hülyültem :P -
#9428 bár én most már azt mondom, hogy ha valaki veszi a bátorságot, hogy szteroidokat szedjen, akkor legalább csináljon egy rendes kúrát, minőségi(bb) cuccokkal, rohadtul odafigyelve a kajára + rengeteg turmix. így van értelme, amúgy kidobott pénz, ráadásul mivel nem viszel be elegendő fehérjét / szénhidrátot, a kúra végével csaknem ugyanakkora leszel, mint amikor elkezdted és ez még lelkileg is meggyötör majd :) -
#9427 most eléggé zavart látok a soraidban. ha vettél dianabolt, akkor nyilván tömegezni akarsz. namost dianabol amúgy is elég erős vízvisszatartó, szóval ha ezt alapul vesszük (nem tudom, hogy hogy nézel ki, de szépen be fogsz puffadni :), akkor egyértelmű volumass 35 + napi minimum 4x kajálás, szárnyasok (főleg csirke és pulykamell) + rizs (barna lenne a legjobb).
1,5 volumass 35? az lószar, már megbocsáss. Kb. 25 nap alatt el kéne, hogy fogynia egy 6 kilós doboz. Na ATTÓL meghíznál szépen, azalatt vicc az egész. Most majd sokan le fognak ugatni ezért, amit írtam, de én amikor hébehóba edzés után ittam egy turmixot, az nagyon jó volt, hogy megnyugtassam magam, de kb. ebben ki is merült a hatás.
Zocsinak pedig: nem azért kell inni ezeket mert jó az íze, ha így állsz hozzá, akkor alapból el van cseszve a történet :) -
Roman #9426 na de komolyra fordítva a szót.. szerintetek a sima 100% whey-től sokkal jobb a professional? Mert elvileg csak annyiban különbözik, hogy van benne emésztőenzim, meg több íz.
Én most professionalt vettem, bár sose volt gondom a fehérjék emésztésével. (na jó. A kazein fingat.. ) de utánajártam az aminogén dolognak, s állítólag még rátesz a hasznosulásra kb. 20-30 százalékot. Bár ez az 50 mg-os mennyiség nem egy húdenagy valami, de más gyártók se használnak többet (40-100 gramm közt szokott lenni a termékeikben).
Meg a rágózás ami nagyon jóó :) Venni kell valami olcsó kommersz szart, úgyis 30-40 perc alatt semmi íze nem marad, de az emésztést rendesen segíti. Múltkor amikor egyszerre megettem 1kg gombát, 1.5 kg karfiolt és 900 gr brokkolit meg kb. negyed kg burgonyát akkor 20 perc alatt rendbetette a gyomrom a rágózás. Annyi biztos, hogy egy héten egyszer van ilyen nagy zabálás, sajnos annyira szeretem ezeket a dolgokat, hogy ilyen mennyiségekben bírom enni :( De a bélrendszert jól áttisztítja :P -
Roman #9425 Várjatok, ha veszek egy másfél kilós volumass35-öt, attól hány kiló izom jön fel rám?
Mondjuk nem vettem, dianabolt szedek most, mert szeretnék 3-4 kilót felszedni, az meg másképp 6 trans-x, az meg hatvanezer forint, míg a bogyó csak 8000 volt.
Tanácsolták, hogy igyak sok vizet, meg zabáljak, de mit lenne célszerű enni? Fehérjebevitelem rendben, minden nap felverek 4 tojásfehérjét habnak s három evőkanál cukorral ízesítve fogyasztom. Edzés utáni 2 órában nem szoktam enni, mert hallottam, hogy ilyenkor nem építem be a kaját, hanem kárbavész, mert fel van gyorsulva az anyagcsere.
Vagy három liter vizet megiszok egy nap, de unom már. Amikor nem szedtem bogyót, nem is ittam vizet, csak egy félliteres ice teat egész nap, most meg kipukkan a vesém a sok víztől. :(
tudnátok segíteni, mit érdemes még szednem, hogy felszedjem a kilókat?
Egy héten hatszor járok edzeni, ilyen felosztásban:
1. mell-váll-tricepsz
2. hát-bicepsz-láb-vádli
3. első nap
4. második nap
5. első nap
6. második nap
vasárnap focizni szoktam 3-4 órát a haverjaimmal.
lábazni azóta lábazok, amióta szedem a bogyót, mert hallottam, hogy attól jön a legnagyobb tömeg. Előtte nem lábaztam, de azóta lábazok.
szerintetek ez így jó, vagy változtassak valamin? port nem tudok szedni, mert nincs már rá pénzem, mert tettem el még későbbi kúrákra. Meg a por nem is hatásos, csak ha elszedek vagy hathét vödröt. -
#9424 Látom nem érted a viccet! Segáz cimbi, maj' kinövöd! -
zotja #9423 -
#9422 Ti hogy poroztok, ha többször poroztok egy nap? Többféle port tartotok vagy csak egyféle port, de azt 2* portpernap? Azért érdekel, mert számolgatok és lehet, hogy inkább nem 3* hanem 4* járnék edzeni az edzőterembe és akkor edzettebb lennék, mintha csak 3* járnék le az edzőterembe. Viszont ha csak egyfél port iszok kétszerpernap, akkor azt a port hamar megutálom. Az ízét megunom. Szerintetetek akkor 1por2* vagy 2por1*?
Más: hogy a jobb, reggel csak protein és edzés után kombinált stuff, vagy minden esetben legyen ch is mellette? (Egyelőre általános erőnlétre gyúrok, meg formásabb, jobban látszódó izomzatra - ezt nevezhetjük szálkásításnak is, de azért nőni is kéne mellé, valamit... ) -
#9421 Persze, én csak a fehérje részéről beszéltem a dolognak.
Igazából ez a "por" nagyjából azért van hogy ne kelljen beverned napi 1-2 kiló csirkét, plusz mert gyorsabb felszívódás, én nem szoktam belőle gondot csinálni, hogy mikor iszom meg.
Edzés után mindig, de ha éhes vagyok reggel akkor kajálok nem turmixozok, ha nem vagyok éhes akkor turmix meg vmi kevesebb szénhidrát. -
#9420 mondjuk nem teljesen mindegy. ha olyat eszik reggel, amiben megvan a megfelelő szénhidrát mennyiség, akkor mindegy, de ha nem, akkor nem mindegy :) -
juzosch #9419 Hát messze edzés után van jobban kiürülve a szervezeted, főleg az izmod. Szóval én inkább edzés után innám a rendeset. -
#9418 Edzés után mindenképp menjen annyi, hogy neked elég legyen.
A másikat annyira tökmindegy mikor iszod meg mivel ez tápanyag. Ha te reggel enni akarsz egyél, ha nem akarsz idd meg.
De a legjobb reggel és edzés után lenne valóban mert gyorsan felszívódik. -
Roman #9417 anyám kezd felolvadni.. a múltkori proteines besegítése után most felajánlotta, hogy vesz egy mérleget :D
Hát ez tiszta kánaán :)
Amúgy ha napi 2 kanál tejsavót fogyasztanék, akkor menjen 1 kanál reggel 1 eedzés után, vagy mehet mindkettő edzés után s reggel annyira nem fontos? :\ mert valahogy pont most fogyott el a rohadt proformos szója a shopban :@ pedig abba van a jófajta glutamin szarér hugyér :(
:\ s még jól is emésztettem, megittam a teremben whey-el keverve, mire hazaértem (16 perc séta) már éhes is voltam :) -
juzosch #9416 Egy bizonyos mennyiség felett jah. De az alap akkoris a kaja. Ha csak tápkiegeznél, akkor a aztán tényleg szétcseszi a gyomrod. Ezért mondják, hogy max 40%-ot (most hasamraütöttem, de kb ennyi) szabad tápkiegből. -
#9415 a "por" sokkal kevésbé megterhelő, mintha kétpofára zabálom a csirkemellet, amitől úgy kitágul az ember gyomra, mintha az ember 6 hónapos terhes lenne :)) nyilván kell ez is az is, mértékkel.
frayer: teljesen igazad van, lásd feljebb... terhes nő szindróma + sok pénz + gyomrodnak annyi. csak ismételni tudlak. :) -
juzosch #9414 Nálam a tápkieg elsődleges szerepe, hogy a legszükségesebb pillanatokban sokkal gyorsabban ott van a tápanyag, ahol szükség van rá.
Ezen kívül, amíg lehet normál táplálékkal próbálok bevinni mindent, de tény, h van egy szint, ahol már egyszerűen nem fér belénk több. De ezt még nem értem el, nem is fogom/akarom. -
juzosch #9413 Nem kell, most vettem vacsiúj fogvédőt:P Még garancia is van rá, h ha mégis sérül a fog, fizetnek:D Bár sztem csak a nagy vizen túl:S
Nem személyeskedek, te kötöttél belém. Mondtam egy szóval is, hogy tápkieg nélkül magas szinten lehet fejlődni? Ilyet nem mondtam, ne add a számba.
Azt mondtam h rendes kaja nélkül nem lehet fejlődni, az mindennek az alapja. Vagy te csak a port zabálod? Mert akkor sok sikert a gyomrodnak.
Itt egyenlőre NEKED nagy a pofád, de gondolkozni, értelmezni a beszélgetéseket elfelejted.
Amúgy szívesen megküzdök veled, kúltúrált körülmények között:P -
#9412 Szerintem lehet fejlődni táplálék kiegészítők nélkül is, el is lehet érni olyan ütemű fejlődést mint a táplálék kiegészítőkkel, csak egy pöppet megterhelné a szervezetet az nagymértékű zabálás, nem s beszélve az anyagiakról.
Benyomsz 100 gramm proteint egy folyékony ital formában, ami jó ízű, nem telít meg, és visznylag kis pénzért. A másik oldalról ha be akarsz vinni 100 gramm proteint akkor meg kell enned fél kiló csirke mellet, és még azzal is számolnod kell, hogy a csirke mell nem tejsavó, nagyságrendel rosszabb a felszívódása, beépülése, azaz a biológiai értéke.
100 gramm protein kb 350-400 ft körül lehet kb. Csirke mell, fél kiló 600 ft körül.
A szénhidrátoknál is ugyan ez a helyzet.
Fillérekért van vesztegetve az egy kilós 400 ft os dextróz.
Ennyi szénhidrátot ha szilárd ételből kéne bevinned, belehalnál a sok zabálásba, és sok ezer forintodba kerülne az a több kiló étel amiből fedezni tudnád azt az 1 kiló szénhidrátot.
Ezért jók a tápok. Ezen nem kell összeveszni. -
#9411 fiatal még:D -
#9410 személyeskedni vagy gyere személyesen (akkor előbb javaslom, jelentkezz be a fogorvosodhoz) vagy fogd be. topicban sok mindenkinek lehet nagy pofája :))) - mint ahogy van is. hülyeséget írtál, ez van. attól mert nem ismered el, még így van. kajálhat csirkemellet dögivel, nagyon szép lesz tőle, izmosodni is fog valamennyire, de látványos izomtömeg növekedés táplálékkieg. nélkül nem fog menni. -
#9409 Azért ez egy kicsit szélsőérték 8) Szerintem nézd meg egy másikkal is. -
#9408 2 nap alatt 12kg eltérést mutat a mérleg az nem a mérleg hibája már..
Valaki elcsavargathatta.. ennyit nem téved még 1 szar mérleg sem. -
juzosch #9407 Na az a mérleg se tökéletes akkor:D Meg a tükör is görbe, te is kancsal vagy:D
Amúgy nem véletlenül mondtam, h a 3 módszer együttesét nézem. Súly, látvány + erő. Abból már kb lehet következtetni, h mi is történik a testedben. -
Roman #9406 a mérleg is csalhat.. nekem csak annyi tűnt fel, hogy két nap alatt 12 kg-ot híztam, majd három nap alatt 6 kg-ot fogytam, aztán hirtelen 1 nap alatt összeestem, s azóta naponta 3-4 kg-os kilengések vannak..
én mások szemére s a saját szememre támaszkodom :)
de picsa meleg van, jó volt ma napozni:) -
juzosch #9405 Miért kell belémkötni úgy, hogy azt sem érted h miről is beszélek? -
juzosch #9404 jajjbazmeg, már azt hittem értelmes vagy:S kár érted...