12316971501353788406.png
  • GAthersw
    Sziasztok!

Nagyon el vagyok szomorodva, kb. 5 hónapja elkezdtem kondizni, előtte kb 2-3 hétig okosodtam a neten, ismerősöktől, hogy mit-hogyan-mikor (Én olyan típus vagyok aki, ha elkezd vmit csinálni azt a lehető legjobban akarja csinálni, nem alibizni stb.) Szóval miután kellőképpen kiokosodtam elkezdtem járni heti 3x edzeni, kalória/tápanyagbevitel számolgatás-táblázat, elég sok pénzt-energiát beleöltem a kajálásba (egyetemistaként úgy, hogy eddig a konyhába csak csodálkozni jártam elég nehéz volt a kezdet, de aztán belejöttem :)) Szóval minden ment szépen 2 hónap után elkezdtem inni a V35-t is, szépen gyarapodtam, kb. 3 és fél hónap tömegelő edzés alatt (első fél hónapban átmozgató edzések/izületek szoktatása) felszedtem 7kgot, előtte elég kaszvadt voltam (67 kg 180 cmhez), de így mivel láttam, hogy fejlődök meg kezdtem jól érezni magam a bőrőmben lelkesen nyomtam, élveztem.

Na de, hogy ne legyen minden ilyen rózsaszín 1 hónappal ezelőtt (a kurvasok vitamin (lenkei pakk) ellenére sikerült benyalni egy viszonylag komoly betegséget (mononukleózis) amit a nagytudású háziorvos félrekezelt ennek köszönhetően még bakteriálisan is felülfertőződtem, a két mandulám összeért, egybefüggő gennyréteg, nemhogy enni de a saját nyálamat lenyelni nem tudtam. Így az eredmény 2 hétig napi 2x 3 ampulla antibiotikum injekciókúra volt (annyira megszoktam a seggem szurkálását, hogy már a koksz is mehetne oda :D). Szóval két hétig kb babakaján meg ilyen leturmixolt banán/almán éltem, de hát fizikai kín volt ezeket is leerőltetni. 2 hét után nagy nehezen már le tudtam tolni a krumplipürét, meg ilyen kevésbé szilárd kajákat ezt további 1 hétig, múlt héten már egész tűrhetően tudtam enni szilárdabb dolgokat.

Szóval most úgy tűnik 4,5 hét alatt tünetmentes lettem, de mivel a betegség miatt a májam, lépem megnagyobodott, most 1 hónapig nem csinálhatok semmi "fizikailag megterhelőt" nehogy megrepedjenek ezek a szervek. Mondanom sem kell az egésznapos itthon dögléstől kb. az étvágyam 0. És ez a legnagyobb geciség ebbe, hogy relatív meggyógyultam, mennék szedni vissza az elvesztett súlyomat (kevesebb lettem mint az edzés kezdete előtt voltam, mondjuk kicsit más maga a forma), de nem lehet mert 1 hónapig itthon kell döglenem és semmittennem, ami kurvára idegesít.

Olvastam, hogy az ilyen "gyorsan" elveszített súlyt sokkal könnyebb visszaszedni, gyorsan visszajön, erről nektek mi a véleményetek, mert nagyon nem örülnék ha az utóbbi hónapok munkáját/beleölt anyagiakat most újra kezdhetném előről a 0-ról. Ha valakinek van ilyen tapasztalata az nyugodtan megpróbálhat felvidítani :D Elkeseredni már nemigen tudok hova :D

Ne haragudjatok a kis-regényért, köszönöm ha valaki idáig elolvasta és előre is köszi a válaszokért.