33479
-
#9403 nem nekem kell mentegetőznöm, nem én írtam hülyeséget :) -
juzosch #9402 Sejtettem:)
De aki reklámokból tájékozódik, sikeres ember nem lehet, azt jegyezd meg. -
#9401 Itt -
juzosch #9400 Ezt a volumass dobozán olvastad? Vagy hírdetésben? Nagyon reklámszövegnek tűnik. Olyat meg értelmes ember nem olvas:) -
#9399 Ez tényleg jónak tűnik, kösz a tippeket! :)
"Mi az amit a Volumass 35™ szedésével elérhetsz?
* Folyamatos, tiszta izomtömeg-növekedés.
* Gyors és folyamatos erőszint növekedés.
* Szedése kifejezetten ajánlott kezdőknek, mint egyetlen fogyasztandó termék.
* Tökéletes edzés utáni kreatin-szénhidrát-protein keverék." -
#9398 Az nem baj, ha egy kicsit... :D De ha erre az 5-örse mondjuk még egy 10-es felmenne az azért erősen zavarna! :D -
juzosch #9397 Azért ezzel a mérleg dologgal nem értek egészen egyet. A tükör csal, de a mérleg mindig objektív eredményt mutat.
Sztem a 2 együtt (kiegészítve egy 3dikkal, az erőnövekedéssel, azaz a használt súlyok nagysága) ad jó képet. -
#9396 Tömegeléskor is a tükröt nézd, ne a mérleget, ott látod hogy mennyi jött fel vagy le, ahhoz viszonyíts. A jó kajával és a proteinnel elérhető nagyfokú változás, így az elején főleg.
Igen, amíg tömeget növelsz (szerintem) nem olyan lényeges, csak olyan szinten ha esetleg elszabadulna a zsírod, akkor aerob vagy szénhidrát csökkentés, de ez nálad még nem áll fenn.
Egyébként ha tervbe van véve télen diéta akkor miért olyan nagy baj, ha zsírosodsz egy kicsit? -
juzosch #9395 Proteintől zsírt soha az életben nem fogsz felszedni. A zsír a sok CH velejárója.
Ha tömegnövelsz, viszont érdemes a sok CH, anélkül nem is megy.
Tehát a Volumass35 a te porod:) -
#9394 Normálisan kajázok, mellette szedek multivitamint és porcerősítőt! Úgy gondoltam, hogy télig tömeget növelek, utána meg diéta mellet szálkásítok, és akkor 2009 nyarára már talán jó is lennék! :)
Akkor a protein mehet? Attól nem fogok túl sok pluszt felszedni, (mondjuk amíg tömeget növelek addig ez nem is olyan lényeges)?
-
#9393 Szokásos kérdés: van mit kiegészíteni? Ha nem, akkor felesleges rá pénzt költened.
Ha igen, akkor valamilyen tömegnövelő vagy fehérje + szénhidrát és multivitamin.
2 hónapos edzésmúlttal egyébként nem biztos hogy szükség van rá, de ez csak az én véleményem.
("...van rajtam kb. 5kg felesleg, nem nagyon szeretnék többet felszedni!)" Ha tömeget akarsz növelni akkor mindenképp jön "felesleg" is vele, evvel számolni kell, ha nem akarsz, akkor max protein...
Edit: kreatin aztán tényleg felesleges ilyen hamar... -
juzosch #9392 Így elsőnek ne biotechet vegyél. Így elsőre menj le szépen a piacra, és vegyél sok, jó minőségű kaját.
Ha nem akarsz több zsírt felszedni, akkor szálkásítással kezdd, de ne várd h közben több izom legyen rajtad. -
#9391 Sziasztok!
Kb. 2 honapja, járok rendszeresen konditerembe, többen javasolták már, hogy elkezdhetnék valamit (kreatint, proteint, stb.) szedni, így 2hónap után! Ki mit tudna ajánlani így elsőnek (lehetőleg BioTech-et)?
(Most kb 182cm és 85kg vagyok, van rajtam kb. 5kg felesleg, nem nagyon szeretnék többet felszedni!)
-
juzosch #9390 Ma véres edzésem lesz:P -
juzosch #9389 Ja és azt ne felejtsd el, h az elvesztett súly jelentős része abból ered, h a testet "kiürül". Tehát nem maga az izom veszik el, persze az is, hanem benne lévő tápanyagok. tehát az elvesztett súly jelentős részét még annál is sokkal hamarabb visszaszerzed. -
juzosch #9388 Első h teljesen meggyógyulj, plusz pár hetet mindig megér, h ne ess vissza.
MultiX-et ugye szeded? ha nem, akkor szedd mindenképp:)
És igen, az egyszer már megszerzett (nem koksszal) izomtömeget könnyebb visszaépíteni. -
#9387 Kitartás barátom, ne keseredj el!
Az egy hónap lábadozást még várd meg, mert nem jó ész nélkül csinálni ezt a sportot. Úgy hamarabb árthatsz magadnak, mintha nem csinálnál semmit. Meg egy betegség kiheverése olyan energiaforrásokat is felemészt a szervezetedből, tartalékokat, amik szemmel nemigen láthatóak és hosszú idő kell azok visszapótlására. Ez alatt az egy hónap alatt szedd rendbe kicsit a kajálásod. Töltsd vissza a raktáraidat, meg készülj a vizsgáidra! Aztán "nyáron" elkezdhetsz szépen megfontoltan újból edzeni! És meglásd nyár végére jobban fogsz kinézni, mint korábban! Az elvesztett súly hamar visszatér. És egyébként is, fél év intenzív edzés után azért illene pár hét pihenő időszakot tartani, hogy az ember idegrendszere is ki tudja pihenni magát.
Jobbulást! -
viizo #9386 alant valahol láthatod az én sztorimat is, hasonló volt, nekem influenza miatt 'sikerült' 8-9 kilót ledobni, de kb egy-másfél hét rendes kajálással visszajött a súlyom teljesen, és ezalatt erőből is kb 10-15%-ot vesztettem csak ;) -
#9385 Nyugodj meg, szerintem minden féle képpen várd ki azt az egy hónapot. Utánna újjult erővel nekimész a súlyoknak és egy-két hónap alatt simán visszajön az izom. Lehet hogy gyorsan lemegy a súlyod betegség alatt, de a természetes izom nem veszik ám el olyan könnyen. Meg ha vesztesz izom fehérjét, azt gyorsan vissza fogja építeni a szervezeted ha rendesen kajálsz majd. Nem kell agódnod. Amiért keméynen megdolgoztál, az a tiéd, mindegy egyes gramm vissza fog jönni, viszonylag rövid idő alatt, még lehett jobb minőségben is ha a betegség alatt sikerült zsírból is eleget fogynod. -
#9384 Sziasztok!
Nagyon el vagyok szomorodva, kb. 5 hónapja elkezdtem kondizni, előtte kb 2-3 hétig okosodtam a neten, ismerősöktől, hogy mit-hogyan-mikor (Én olyan típus vagyok aki, ha elkezd vmit csinálni azt a lehető legjobban akarja csinálni, nem alibizni stb.) Szóval miután kellőképpen kiokosodtam elkezdtem járni heti 3x edzeni, kalória/tápanyagbevitel számolgatás-táblázat, elég sok pénzt-energiát beleöltem a kajálásba (egyetemistaként úgy, hogy eddig a konyhába csak csodálkozni jártam elég nehéz volt a kezdet, de aztán belejöttem :)) Szóval minden ment szépen 2 hónap után elkezdtem inni a V35-t is, szépen gyarapodtam, kb. 3 és fél hónap tömegelő edzés alatt (első fél hónapban átmozgató edzések/izületek szoktatása) felszedtem 7kgot, előtte elég kaszvadt voltam (67 kg 180 cmhez), de így mivel láttam, hogy fejlődök meg kezdtem jól érezni magam a bőrőmben lelkesen nyomtam, élveztem.
Na de, hogy ne legyen minden ilyen rózsaszín 1 hónappal ezelőtt (a kurvasok vitamin (lenkei pakk) ellenére sikerült benyalni egy viszonylag komoly betegséget (mononukleózis) amit a nagytudású háziorvos félrekezelt ennek köszönhetően még bakteriálisan is felülfertőződtem, a két mandulám összeért, egybefüggő gennyréteg, nemhogy enni de a saját nyálamat lenyelni nem tudtam. Így az eredmény 2 hétig napi 2x 3 ampulla antibiotikum injekciókúra volt (annyira megszoktam a seggem szurkálását, hogy már a koksz is mehetne oda :D). Szóval két hétig kb babakaján meg ilyen leturmixolt banán/almán éltem, de hát fizikai kín volt ezeket is leerőltetni. 2 hét után nagy nehezen már le tudtam tolni a krumplipürét, meg ilyen kevésbé szilárd kajákat ezt további 1 hétig, múlt héten már egész tűrhetően tudtam enni szilárdabb dolgokat.
Szóval most úgy tűnik 4,5 hét alatt tünetmentes lettem, de mivel a betegség miatt a májam, lépem megnagyobodott, most 1 hónapig nem csinálhatok semmi "fizikailag megterhelőt" nehogy megrepedjenek ezek a szervek. Mondanom sem kell az egésznapos itthon dögléstől kb. az étvágyam 0. És ez a legnagyobb geciség ebbe, hogy relatív meggyógyultam, mennék szedni vissza az elvesztett súlyomat (kevesebb lettem mint az edzés kezdete előtt voltam, mondjuk kicsit más maga a forma), de nem lehet mert 1 hónapig itthon kell döglenem és semmittennem, ami kurvára idegesít.
Olvastam, hogy az ilyen "gyorsan" elveszített súlyt sokkal könnyebb visszaszedni, gyorsan visszajön, erről nektek mi a véleményetek, mert nagyon nem örülnék ha az utóbbi hónapok munkáját/beleölt anyagiakat most újra kezdhetném előről a 0-ról. Ha valakinek van ilyen tapasztalata az nyugodtan megpróbálhat felvidítani :D Elkeseredni már nemigen tudok hova :D
Ne haragudjatok a kis-regényért, köszönöm ha valaki idáig elolvasta és előre is köszi a válaszokért. -
juzosch #9383 Ne mentegetőzz, most már késő:) -
#9382 inkább szép próbálkozás :) -
#9381 -
#9380 Szép mentés :) -
juzosch #9379 -Ki mondta hogy be lehet?
-Biztos te is elolvastad, hogy hány kilós a srác. -
#9378 ez így nem igaz. kajából sosem fogod bevinni a mgfelelő mennyiségű fehérjét (még 70 kilósan talán, de 100 kilósan már tuti nem) -
#9377 volumass 35-ből mennyit iszol naponta? kb. 1000x le lett írva, hogy minimum napi 2x2 kanál kell, anélkül szinte semmit sem ér. de én edzésnapokon 3x2 kanállal szoktam inni. így híztam 2 hónap alatt 8 kilót (ok mondjuk nem csak ettől) -
#9376 Így van, minden az étkezésen dől el, ez az alap amire lehet építeni.
Mennyi húst eszel naponta?
Megeszel napi 750 gramm csirkét?
-
juzosch #9375 Picit részletesebben leírnád azt a kajálás? Mikor mit és mennyit? Ugyanis azon áll vagy bukik az egész, nem a volumasson vagy a transx-en. -
#9374 Heló
Mindenhol azt olvasom, hogy tömegnöveléshez a legjobb kombináció a Trans-X és az Anabolic Whey. Az egyetlen probléma, hogy sehol sem írják, hogy hogyan kombináljam, tehát hogy miből mennyit és mikor kell inni.
Általában mindig sportoltam valamit, kb. 2,5 hónapja kezdtem edzeni heti 3-4 alkalommal. Eddig edzés után ittam Volumass 35-t, de így magában nem sokat ért szerintem. Egyébként 73kg/185 cm vagyok és egy olyan 7-8kg izmot szeretnék még felszedni. Napi 4-5 kajálás megvan, ami tartalmaz rizst és tojást is. -
#9373 Én nemtudom, az íz. Most ez egy olyan dolog, hogy megiszom és kész, nem érdekel milyen az íze. A másik hogy sztem nem volt olyan szörnyű, sőt a no burst-nél is az volt hogy ilyen szar meg olyan szar, sztem simán iható volt.
És engem dobott rendesen, na oké hogy a xplode jobb, de árba is hasonlísd már össze... -
#9372 Sajnos rajtam semmit nem dobott,egyáltalán nem éreztem,hogy egy kicsit is pörögnék.Az íze pedig borzalom,a budi fölött toltam le,ha esetleg kijönne ne kelljen még takarítanom is!:D
Maradok az xplode-nál.
Pedig reménykedtem... -
#9371 -
#9370 szívemből szóltál... :) -
#9369 Sztem menj el egy edzőterembe, ott mindeféle Photoshoppolt emberrel találkozhatsz:D -
#9368 Te elmebeteg vagy. -
#9367 a blood nagyon jó -
0246886420 #9366 Hello!
Jó lenne, ha tudnátok segíteni. Nekem nemrég van photoshoppom. Ezért nem nagyon tudom használni. Jó lenne, ha tudnátok küldeni valakiről egy képet, hogy ilyen volt és ilyen lett,ÿ(az izomzatában, hogy ekkora volt és ekkora lett) és leírni mellé, hogy, hogy csináltátok. Csak mondták már egy csomó mindent nekem, de kép nélkül nehéz megcsinálni. Csak azért, mert én is az akarok lenni és megakarom csinálni, hogy kb milyen leszek. Ezért jÓ lenne, ha rettentően izmos lenne a képen az ember, hogy megnézni közötte milyen szeretnék lenni nehogy kifussak a skálából. Ha lehet minnél többet küldjetek vagy, ha ti sem tudtok akkor a barátaitoktól.Nagyon jó lenne hogyha ide kitennétek a képeket, de jobb lenne, ha az e-mail címemre küldenétek:[email protected]
Előre is köszönöm a segítságet és remélem gyorsan megérkeznek a levelek, hogy minnél elöbb elkezdhessem és is. Remélem rengeteg levél fog érkezni tőletek. Tényleg nagyon jó lenne valaki photoshoppossal, ha tudnátok segíteni velük eggyütt.
-
#9365 ma kipróbálom a hot blood+g-bomb kombinációt,azért a +attackot már erősnek érzem,főleg,hogy vér+attack megyező cuccokat tartalmaz
Kíváncsi leszek,mert mindenki nagyon dícséri.
Mondjuk az Xplode után nem várok sokat,remélem csalódni fogok! -
Roman #9364 hmm most sikerült átlépnem a fekveplatót, úgy vélem.. legalábbis azzal a súllyal, amivel szenvedve ment 4, azzal ment lazán 8, plusz 5 kg-al hat, plusz 10 kg-al négy..
Tanulgatok lassan. A szőlőcukros-kreatinos-proteines sék iszonyat jól visszatölt edzés után, s még óccsó is.
Egyetlen mostani "aggodalmam" a váll, hiszen tegnap vállaztam, ma fekvenyomtam, s nem gyengült a teljesítményem :| egyáltalán nem érzem a vállam nyomógyakorlatoknál, csak oldalemelésnél, meg döntött törzsű oldalemelésnél.
Szerintetek próbálkozzak azzal, hogy visszaveszek a súlyokból nyomásoknál, s rohadtul az izomérzetre megyek rá vállnál? Elég problémás terület :)
Amúgy ma egy baromállatja elment a mosdóba kábelezni, s úgyhagyta az istenbarma.. áááá, ilyen faszoknak megengedi a teremtulaj, h járjanak, hiába utálja mindenki :@