12316971501353788406.png
  • 0246886420
    Hello!
    Jó lenne, ha tudnátok segíteni. Nekem nemrég van photoshoppom. Ezért nem nagyon tudom használni. Jó lenne, ha tudnátok küldeni valakiről egy képet, hogy ilyen volt és ilyen lett,ÿ(az izomzatában, hogy ekkora volt és ekkora lett) és leírni mellé, hogy, hogy csináltátok. Csak mondták már egy csomó mindent nekem, de kép nélkül nehéz megcsinálni. Csak azért, mert én is az akarok lenni és megakarom csinálni, hogy kb milyen leszek. Ezért jÓ lenne, ha rettentően izmos lenne a képen az ember, hogy megnézni közötte milyen szeretnék lenni nehogy kifussak a skálából. Ha lehet minnél többet küldjetek vagy, ha ti sem tudtok akkor a barátaitoktól.Nagyon jó lenne hogyha ide kitennétek a képeket, de jobb lenne, ha az e-mail címemre küldenétek:[email protected]
    Előre is köszönöm a segítságet és remélem gyorsan megérkeznek a levelek, hogy minnél elöbb elkezdhessem és is. Remélem rengeteg levél fog érkezni tőletek. Tényleg nagyon jó lenne valaki photoshoppossal, ha tudnátok segíteni velük eggyütt.