12316971501353788406.png
  • Roman
    Mondjuk a BSN ért hozzá, mivel hívja fel a figyelmed :) A vörös szín eleve figyelemfelkeltő. Azt hiszem, ez a Hot Bloodra is igaz. Mellesleg a BSN termékeire csak pozitív visszajelzések érkeztek minden vásárlói véleményben. Ezzel kell nagyon vigyáznom, mert szívem szerint venném az első doboz NO-Xplode-ot, holott tudom, hogy számomra teljesen felesleges.

Amúgy tegnap érdekes dolognak voltam szemtanúja. A helyi táplálékkiegészítő-üzletben egy 50 körüli férfi szeretett volna venni valami tömegnövelőt, hogy ne csússzon szét. A boltos ajánlotta a Volumass35-öt, de a vevő ragaszkodott a Mass20-hoz, valami különös oknál fogva. Kiderült, hogy már nem is edz, mert "a mai fiúkkal lehetetlen edzeni, mert piskóták", de régen a Mass20-tól 3 kg-ot gyarapodott, s ezért venné megint. Nem szóltam már, hogy bocsánat, de ha nem edzel, minek a tömény cukor, ráadásul minek olyan drágán, ha ott van a sima dextróz 800 Ft-ért, de inkább csendben maradtam, mert biztos, hogy megkérdezte volna, hányszoros bajnok vagyok (mert hogy ő háromszoros volt), hogy tanácsot adok neki. :) Szóval inkább megvettem, amire szükségem volt s kisétáltam.

Izommegtartásra majd én is cukrot fogok enni, csak aztán nehogy hengerkarom nőjön ;)