33479
-
Jobson #9363 köszi -
juzosch #9362 Igenigen,. énis azt vettem észre, h legtöbben veszengenek rajta, mindenféle kicsavart pózban jó csak nekik. Szóval legjobb személyre szabni, ahogy a legkényelmesebb. -
bandus #9361 szvsz 45. de ha sajátot csinálsz, akkor próbálgasd, hogy neked hogy a leg kényelmesebb, és úgy alakítsd ki. -
Jobson #9360 valaki meg tudná mondani, hogy hány fokos dölésszöge van a scott padnak? -
juzosch #9359 Én nem, esetleg Frayer elvtárs:)
Amúgy a dextróz se 100% CH. -
#9358 ja én azt hittem, hogy 50g fehérjére gondolsz kiszámítva -
juzosch #9357 A dextróz mindenképp, mindenkinél felnyomja az inzulinszintet. És azért az extrém értéktől elég messze van, csak kicsit érzem. -
juzosch #9356 50g tejsavó fehérjetartalma kb pont 40g:) -
#9355 Az sem jó ha nagyon megemeli az inzulin szintedet.
Elég gyakori a cukorbetegség, ez a betegség főleg a finomított élelmiszerek miatt is fejlődik ki, azaz hogy túl gyorsan szívódnak fel a cukrok és extrém magas értékű lesz az inzulin, hosszútávon leálhat a termelés. Figy, vagy kevesebbet igyál edzés után egyszerre, vagy próbáld ki a maltodextrint amiből ugyan annyit vegyél be és nézzük hogy alakulnak utánna a dolgok.
Ha ezt megcsinálod plusz még meg is tudjuk hogy a maltodextrin mennyivel lassabban szívódik fel, ha egyáltalán lassabban.
Mert sajnos nincs konkrét írás erre vonatkozóan sem.
Egyesek szerint sokkal lassabb a felszívódása, mások szerint jelentéktelen és gyakorlatilag ugyan olyan gyorsan megy végbe mint a dextroz esetében.
Szóval léci próbáld ki és számolj be. -
#9354 kb. pazarlás, mivel minimum 10g fehérje kárbavész az 50-ből, annyit ugyanis egyszerre nem fog feldolgozni a szervezeted. ráadásul ha mindezt összeadod (kreatinnal, glutaminnal, stb. együtt) akkor már közelítesz a vm35 árához, nem? -
juzosch #9353 A C-vitamin tudja elrontani az ízét nagyon:) Azthittem először megromlott. Azóta inkább az edzés előttibe teszem.
Amúgy vicces ez a dextróz. Fél órát tántorgok utána úgy megdobja az inzulint:D Villamoson hazafelé csak bambultam és koncentráltam h el ne essek:) -
Roman #9352 a szabadsúlyost csinálom, mint a hülye, rohadtul emelek a súlyokon, de kellenek vastagabb sonkák. eddig lábtoló volt a második gyakorlat, de azt utálom, azt ezért gondoltam,hogy második gyaksinak jó lehet egy keretes guggolás :) -
Roman #9351 Én úgy szoktam, hogy fogom a whey-es kanált, azt adok gazdagon :)
egy kanál whey (nem púpozott az a kanál, inkább csak háromnegyedig van..) ugyanennyi szója, ugyanennyi dextróz (a cukor ugyebár nehezebb, annyi biztos, hogy 40-50 gr megvan, mert nehezebb sokkal, mint a túrórudi :D) meg 5 gr krea, ami az ízét ugyan teljesen elrontja, sós undorító valami lesz, de hát 2 mp-ig érzem, utána már nem :D
sajnos mérleg nincs. De eddig nem ártott ez a turmix negatívan a testkompra, pedig volt mán, hogy este 9kor ittam meg, szinte lefekvés előtt (mert unatkozó gyerek ilyenkor edz :) -
juzosch #9350 Naigen. Igazából azt mondom van valami a "függőségben". Ha abbahagyod, könnyebben megbetegszel. Nade ki mondta hogy abba kell hagyni?:D Amíg szeded sokkal ellenállóbb vagy, mint bárki más.
A guggolást pedig akkor jó keretben, ha konkrétan tényleg csak a combodat akarod bombázni. Mivel nagyobb súlyt tudsz rátenni.
Viszont a szabadsúlyos guggolásnak van még ezenkívül jópár jótékony hatása, ami szépen eltűnik a keretben. Magyarul a bicepszed a szabadsúlyostól nő, nem a keretben:D
-
juzosch #9349 Az én turmixom úgy néz ki edzés utánra, hogy 1 adag 100wheypro, asszem 30g körül van. 2 púpos evőkanál dextróz, gőzöm sincs mennyi:D de úgy 40g lehet. 10g kreatinnal fűszerezve.
A kalcium+magnézium italomat pedig edzés közben szopogatom. -
bandus #9348 köszönöm szépen neked is!
aki a hasat kérdezte, neki én is azt mondom, hogy mehet nyugodtan heti 3-szor is. én hasprést és lábemelést szoktam csinálni rá. ha nehezen veszed rá magad a hasazásra, akkor csináld meg edzés elején, és akko rnem lógod el ;)
keretben guggolás jó dolog, szerintem főleg elölguggolásra. -
Roman #9347 Amúgy érdemes kipróbálni a keretben való guggolást? S HST-vel van már valakinek némi tp-je?
Csodálatos, sikerült lebetegednem :( Orrom eldugulva, fejfájás, ég a torkom, minden bajom van. Csak érdekességkép, mindig akkor van valami bajom, amikor elfogy a multi, s 3-4 napig nem tudok venni ilyen-olyan okok miatt.. :(
Anyám meg pénzt se akar rá adni, mert "nem lehet mindig ezen élni. most beszéltük apáddal, ő orvos, s ő is azt mondta, hogy nem szabad mindig szedni! mert olyan, mint a narkó, hogy rászoksz és neked most elvonási tüneteid vannak, mint egy függőnek"
:( :( az bazdmeg, drogos vagyok :( -
#9346 Szerintem az otthoni, home made volumass 50 az jobb a boltinál.
50 gramm tejsavó, 50 dext vagy malto.
4 gramm taurin, lehet venni olcsón cinkel együtt.
1 gramm kalcium. Végülis sok mindent lehet rakni bele, glutamint, kreatint, arginint, épp mire van szükség.
Szerintem 50-50 arányban jobb mint a 30 as. -
juzosch #9345 Tedd be ahova tetszik. Tökmind1.
De a has nyugodtan mehet 3x is. Akármikor, akár pihinapokon. Nincs szabály, ahogy tetszik. -
Tmac #9344 Ha valaki tud segítene?
jelenleg így néz ki az edzésem
1, mell-kar
2, hát-váll
3, láb
és a baj hogy nem tudom a hasat hova tegyem be (azt is külön 1 napra vagy azt heti 3szor csináljam csak más más gyakorlatokat) illetve ha csak heti 1 szer edzem akkor melyik napra tegyem be?
Másik kérdés hogy edzés után a fehérjéhez milyen szénhidrátot jobb keverni maltodextrint fruktózt vagy dextrózt mert ugye ezeknek elvileg más afelszívódási sebessége... -
#9343 hmm. kutyulgass magadnak, de meglepne, ha megközelítenéd azt a hatást, amit mondjuk egy VM35prof tud nyújtani. egy dolog, hogy ezek mindig túl vannak hájpolva, de azért elég sok lóvét beleölnek abba, hogy minél komplexebb formulát állítsanak össze és mondjuk én eléggé kételkedek abban, hogy te otthon ezt überelni tudnád (vagy akár csak hasonlót össze tudnál magadnak keverni) -
juzosch #9342 Ez célzás volt?:D
Najó:
1., Scitec, mert ez a legelismertebb.
2., Jó minőség, olcsóbb ár mellett.
3., Semennyire, kb el sem olvasom.
4., Igen, jó dolog ha valami esztétikus, de a választásban abszolút nem befolyásol.
5., Passz, nem emlékszem különösebben rájuk:) -
bandus #9341 Kocsma után első a család:-)))
mégeccer köszi az eddigi válaszokat, ha még valaki késztetést érez, akkor hajrá! -
juzosch #9340 kocsma? Miaz?:) -
#9339 Ezt mond el a kocsmában is. -
juzosch #9338 Na igen ez a beszéd, nem azért isszuk mert finom, hanem mert gecinagyok leszünk tőle:D -
Roman #9337 Én a Volu35 profban azt nem értem, mire jó annyira? :( Állítólag tiszta sós a palatinóztól, ami a nagy rejtély számomra. Egy 30-as glikémiás és 31-es vércukorindexű anyagról van szó, ez adja a professional szénhidrát-részét (a négy gramm cukor mellett).
Edzés utáni ital? Ilyen alacsony GI-je a lencsének meg zöldségeknek van, ha jól tudom. Na mindegy, nem akarok okos lenni, az biztos, hogy van még benne pár dolog, ami miatt jobb lehet, mint a mezei 35, itt a kreatin-glutamin részére gondolok. Meg esetleg aki könnyen zsírosodik (én :P) találhatja hasznosnak (?? edzés utánra?) a szénhidrát részét.
De az ára a vödrösnek viszonylag baráti. Bár ott van a cytogen whey gainer, 45 gramm szénhidrát, 33 gramm fehérje, 5 gramm kreatin, 2.5 gramm taurin adagonként, 60 adag, 16000 Ft, elég baráti ár.
De én inkább magamnak kutyulgatok, így kb. be tudom lőni azokat az arányokat, amik számomra optimálisak (no nem két turmix után persze :) ) -
#9336 inkább orromat befogom és legurítom gyorsan :))) -
juzosch #9335 Nem néztem meg, de aszittem van 3 kilós is belőle, de látom az sincs a shopban:S
És ha nem professionalt veszel?
Haverom most kipróbálta a cytogen megfelelő termékét, és azt mondja h jó.
Hát ilyen a piacgazdaság, el kell adni a régit is:D Bár normálisabb helyeken ilyenkor leárazás van... -
#9334 1-2 ezer? LOL, talán számolj utána picit... ^^
1,2 kilós kerül 5990 forintba... 1 gramm = 4,991 forint
6 kilós kerül 21090 forintba... 1 gramm = 3,515 forint
...ami csak azt jelenti, hogy ha a kisebb kiszerelésben veszem meg (amiben amúgy a csoki mellett van vanília, SLUSSZ!) akkor 7 rugóval kerül többe, mert 27966 forintra jönne ki 6 kiló. Ez nem pár ezer forint és attól mert nincsenek filléres gondjaim, nem fogom ilyenekre elszórni a pénzem. Egyszerűen ez szemétség a Scitectől. de egyértelmű, hogy azért csinálják, hogy a régi fajta Volumass 35 ill. a Delite is elfogyjon...
-
juzosch #9333 Mi az, hog CSAK úgy? Ha már 1-2 ezerrel drágább, meg se veszed?:)
Szóval ha más ízt akarsz, fizess rá kicsit, nem szakadsz bele. (és persze a jó édes anyját) -
#9332 LOL, tudom miről beszélsz.
Az a helyzet hogy információs társadalomban élünk, a mi generációnk egy része megfelelően tudja használni a netet és ha van affinitása az ebmernek annyi szakirodalmat találhat amennyi egy életre is elég olvasni valóval láthat el bárkit.
Komolyan mondom,hogy ha nagyon neki álnék be tudnék szerezni minden doksit ahoz hogy kitanuljam az idegsebészetet is akár elméletileg, csupán az internet segítségével.
A többiek akik nem értenek a nethez, azoknak marad a pump-flex, meg a többi újság amikben gyakran vannak hülyeségek is, nem autentikus források onnantól fogva hogy el akarnak adni és gyakorlatilag egy hatalmas hirdetési felület maga az újság, marad még a könyvtár, ott meg ha van is irodalom a témában az elavult.
Szakkönyvek is vannak, amiket hozzá nemértő "szakemberek" írnak (lásd subert norbert) akik általában megint csak profit orientált megfontolásokból írnak könyvet.
A legjobb, leghitelesebb források az a mások tapasztalata, vagy pártatlan tesztek, tanulmányok. Még jó forrás olyan bajnokok szavai akik tényleg profin értenek az elmélethez is és a gyakorlathoz is.
Pl, szívesen elbeszélgetnék Jay, és Coleman-el és edzőikkel hogy többet tanuljak. Az okosok el vannak foglalva, felkészítéssel vagy felkészüléssel, aki meg nem ért hozzá az meg tanítja.
-
#9331 Scitecnek viszont a jó édes anyját, azt. A legnagyobb kiszerelésben (ugye csak úgy éri meg!) KIZÁRÓLAG csokis Volumass 35 prof van... Remek. 2,5 hónap alatt a 2.-at fogyasztom el és kb. hányingerem van tőle... :) -
Roman #9330 Mondjuk a BSN ért hozzá, mivel hívja fel a figyelmed :) A vörös szín eleve figyelemfelkeltő. Azt hiszem, ez a Hot Bloodra is igaz. Mellesleg a BSN termékeire csak pozitív visszajelzések érkeztek minden vásárlói véleményben. Ezzel kell nagyon vigyáznom, mert szívem szerint venném az első doboz NO-Xplode-ot, holott tudom, hogy számomra teljesen felesleges.
Amúgy tegnap érdekes dolognak voltam szemtanúja. A helyi táplálékkiegészítő-üzletben egy 50 körüli férfi szeretett volna venni valami tömegnövelőt, hogy ne csússzon szét. A boltos ajánlotta a Volumass35-öt, de a vevő ragaszkodott a Mass20-hoz, valami különös oknál fogva. Kiderült, hogy már nem is edz, mert "a mai fiúkkal lehetetlen edzeni, mert piskóták", de régen a Mass20-tól 3 kg-ot gyarapodott, s ezért venné megint. Nem szóltam már, hogy bocsánat, de ha nem edzel, minek a tömény cukor, ráadásul minek olyan drágán, ha ott van a sima dextróz 800 Ft-ért, de inkább csendben maradtam, mert biztos, hogy megkérdezte volna, hányszoros bajnok vagyok (mert hogy ő háromszoros volt), hogy tanácsot adok neki. :) Szóval inkább megvettem, amire szükségem volt s kisétáltam.
Izommegtartásra majd én is cukrot fogok enni, csak aztán nehogy hengerkarom nőjön ;) -
#9329 1., Van-e kedvenc, jól bevált táplálékkiegészítő márkád, és ha igen, akkor miért pont ez?
Scitec,BSN
Mindkettő gyártó termékei hozták azt,amit elvártam tőlük.Hivatalos teszteken is megmérettetik magukat(gondolok itt a mostani Scitec nagy tesztre).
2., Mi tud mégis rávenni arra, hogy másik gyártótól próbálj ki egy terméket?
Elsődleges szempont,hogy ugyanolyan hatásért olcsóbban juthatok más gyártó termékéhez ill. hogy hiteles bodybuilderek a reklámarcok.
3., Mennyire veszed figyelembe, milyen hatással vannak rád a táplálékkiegészítők hangzatos, óriási izmokat ígérő hirdetései?
Megfelelő edzés,táplálkozás nélkül nem lehet óriási izmokat építeni...
Mindig utánajárok a vásárlói véleményeknek,vakon sosem veszek semmilyen terméket,hiába hírdetik ezerrel minden magazinban.
4., Számít-e nálad a külcsín, egy termék csomagolása?
persze elsődleges a hatás,de igen fontos szerepe van a termék kinézetének is(pl. elsőként vettem észre a polcokon a BSN termékeit)
5., Melyik kiegészítő csomagolását tartod a legszebbnek, legvonzóbbnak?
1.NO-Xplode 2.Pump-Fx 3.Hot Blood,G-Bomb -
bandus #9328 köszönöm az eddigi válaszokat!
aki esetleg késztetést érz még, ne tartsa magában :) -
#9327 1., Van-e kedvenc, jól bevált táplálékkiegészítő márkád, és ha igen, akkor miért pont ez?
Van, azért kedvenc mert hozta azt a szintet amit elvártam. Ez az oka csupán.
2., Mi tud mégis rávenni arra, hogy másik gyártótól próbálj ki egy terméket?
Nem csak a kiváncsiság, hanem az is, hogy tartalmához képest olcsónak bizonyúl és ez megér nekem egy próbát. Tehát költség hatékonysági szempontból időnként átrendeződik a piac a verseny miatt és ilyenkor mi okos fogyasztók is számolgatunk hogy mibe mi van mennyi, milyen minőségben és mennyibe kerül és ezek függvényében ugrálgatunk pár évente, fél évente gyártóról gyártóra. De egyébként is, több j gyártó is van nem csak egy márkát használok. Mindegyik jó valamiben.
3., Mennyire veszed figyelembe, milyen hatással vannak rád a táplálékkiegészítők hangzatos, óriási izmokat ígérő hirdetései?
Nem szabad hinni, mivel a reklámokat a marketingesek csinálják akiknek fingjuk sincs általában a testépítésről és azt hiszik hogy majd ők átverik, megszédítik a tapasztalt testépítőket, max csak a kezdők dőlnek be.
4., Számít-e nálad a külcsín, egy termék csomagolása?
Tudatosan nem szabadna, de lehet hogy tudat alatt hatással van ránk szerintem, a jó csomagolást szivesebben veszi meg valahogy az meber.
5., Melyik kiegészítő csomagolását tartod a legszebbnek, legvonzóbbnak?
No-Xplode -
Roman #9326 1. Van, minő meglepő, 100% whey protein professional-scitec nutrition cégtől.
2. Az árak s a vásárlói vélemények
3. Leszarom, mert nem hiszek a csodaszerekben, a kaja-edzés-pihenés szentháromságban hiszek, a táplálékkiegészítők közül csak a normális élelmiszernek minősülőket kéne erőltetni.. (fehérje, vitamin, ásványi anyag) kajának számít
4. Igen, pl. nem vennék meg olyan proteint, amit disznózsírral kikent szenesvödörben árulnak, még ha ultracsúcshiperfasza izolátum hozzáadott iparimennyiségűglutaminbécéáával
5. Szépek lettek az új tasakos scitec cuccok, nomeg a BSN és American Muscle ért a csomagolásokhoz nagyon, Anator pl. nagyon szép :D (de ilyesmikre nem költök, szemem legeltetem rajta csak :) )
TESSÉK :D -
#9325 A kérdésekből ítélve te is ellene fogsz tüntetni a tápkiegeknek...
Végülis jól teszed, nehogy mellette mert végül beégsz a tanárnéninél. -
bobac #9324 Sziasztok!
Bocs,hogy ilyen kérdésel fordulok hozzátok de a VIII.ker Klinikákhoz metró vonalon keresnék kimondottan Női Konditermet!!!!Ha valaki tud kérném írjon.
Köszi Vica