-
1., Van-e kedvenc, jól bevált táplálékkiegészítő márkád, és ha igen, akkor miért pont ez?
Van, azért kedvenc mert hozta azt a szintet amit elvártam. Ez az oka csupán.
2., Mi tud mégis rávenni arra, hogy másik gyártótól próbálj ki egy terméket?
Nem csak a kiváncsiság, hanem az is, hogy tartalmához képest olcsónak bizonyúl és ez megér nekem egy próbát. Tehát költség hatékonysági szempontból időnként átrendeződik a piac a verseny miatt és ilyenkor mi okos fogyasztók is számolgatunk hogy mibe mi van mennyi, milyen minőségben és mennyibe kerül és ezek függvényében ugrálgatunk pár évente, fél évente gyártóról gyártóra. De egyébként is, több j gyártó is van nem csak egy márkát használok. Mindegyik jó valamiben.
3., Mennyire veszed figyelembe, milyen hatással vannak rád a táplálékkiegészítők hangzatos, óriási izmokat ígérő hirdetései?
Nem szabad hinni, mivel a reklámokat a marketingesek csinálják akiknek fingjuk sincs általában a testépítésről és azt hiszik hogy majd ők átverik, megszédítik a tapasztalt testépítőket, max csak a kezdők dőlnek be.
4., Számít-e nálad a külcsín, egy termék csomagolása?
Tudatosan nem szabadna, de lehet hogy tudat alatt hatással van ránk szerintem, a jó csomagolást szivesebben veszi meg valahogy az meber.
5., Melyik kiegészítő csomagolását tartod a legszebbnek, legvonzóbbnak?
No-Xplode