Roman#9321
na, ma kis félrekajolások lesznek, édességek hegyei :)
első volt ma a pudding, édesítővel, 1.5 tej-víz 40-60 arányú keverékével lefőzve (édesanyám ötlete volt.. kicsit tud? :D) iszonyat jó epres-vanília íze volt ennek, elhihetitek
következő tételt is imádom, tojásfehérjék felverve habnak, édesítő s bele vmilyen whey elkeverve. Én szeretem =)
Meg a zabpalacsinta, persze csak ésszel.
Imádom a szombati napok édesszájúságát. S még relatíve nem is kajálok nagyon félre. 2 deci tejbe senki se halt még bele :) A puding meg végülis 40 grammnyi keményítő. :\
Tegnap pedig iszonyat mókásat lábaztam, egy óra alatt megvolt, ami másnak hármat is eltart, vagyis az intenzitásra nem volt panasz, s legalább maradt időm olvasni és kockulni is, mielőtt összeestem volna az ágyamban ;) Ma mell-váll edzése következik, s még azt a luxust is megengedhettem magamnak, hogy vegyek 1 tasak hotbloodot. :\ 1szer kaptam ajándékba, akkor nagyon bevált (úgymond eltörölte a fáradtság s pihenőidő fogalmát), most kipróbálom normális körülmények közt is :P havi szinten 1-2 tasak belefér.. jók ezek a tasakos ötletek, csak sajnos iszonyat drágák.. :(