Abruzzi#9290
Szülős dolog ismerős...szóval tényleg nehéz úgy betartani ezeket a "szabályokat" (gondolok most itt az étkezésre) ha nem külön háztartásban élsz vagy legalább saját keresetből. Mert az még egy jó dolog ha szüleid fizetik a kondit, sőt engedik a tápkiegeket és adják is rá a pénzt, nálunk ez van, de azért persze egy vasárnapi ebédnél anyám csinál 1 kiló finom kaját, csak hát végiznézek rajta és legszívesebben azt mondanám h nekem rizs+csirke kell...nha de ezekután nagyon megkapnám a magamét. Meg hétközben is néha..jó akkor ált. csak nekem főz anyám így könnyebb rűábeszélni h rizs+csirke legyen, de ha épp mást csinál és azt mondom h ok adjon pénzt és elmek boltba és megcsinálom magamnak a kajám, akkor persze hogy jön az hogy "elegem van a hülyeségeidből miért nem jó neked most a pörkölt meg a stb stb.". Szóval örülök ha egy hétből 4-5 napra azt mondhatom h teljesen oké volt a kajálásom...de sajna sokszor elbaszom ezek miatt ami persze a fejlődésemnek árt. De szerintem ez ellen nem tudunk mit tenni..